35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
Sabcia fajnie że u córki lepszy wynik i trzymam &&& za kolejny
Wacia kciuki za doby wynik rezonansu.Pisałaś ze prawdopodobnie to WZJG (Wrzodziejące Zapalenie Jelita Grubego),ja to mam ,ważne żeby brać leki, dietę prowadzić ,lekarz mi tez radził więcej białka ,mało błonnika bo on nasila perystaltykę jelit,wiadomo nic gazowanego i jak najmniej wzdymających potraw.Niestety to można zaleczyć ale nie wyleczyć ale są też lata remisji gdzie nawet nawet można dawkę leków do minimum zmniejszyć.
Asiula dobrze ze już się twoje serce ustabilizowało ,oby sie nie powtórzyło.Ja tez miewam takie akcje z waleniem serca od kręgosłupa .
Satori Gratuluję ciąży,beta pewnie wysoka
annam lampka wina za zdrówko syna i rocznice pozbycia się gizda
Reni,Cometa,mimbla ,małgoś kciuki za if trzymamComeToMeBaby, efcia, iwcia77, macduska, ania.g, Sabina, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Berenika wrote:pomyliłaś się,powiedziałam ze musiałam wyjść i jak wrócę to odpisze ale widzę ze już mnie osadziłaś...nie fajne to
zajęłoby ci to tyle samo czasu a zamiast znów lawirować odpowiedziałabyś koleżance na pytanie.
edit: i nadal nie odpowiedziałaś na pytanie, mimo że od powrotu ze spaceru z psem (jak sądzę) napisałaś już dwa posty. może choć w trzecim odpowiesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 15:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:czemu- zamiast pisać: musze wyjść z psem, napisze potem mogłaś napisać: u mnie ok / u mnie do dupy.
zajęłoby ci to tyle samo czasu a zamiast znów lawirować odpowiedziałabyś koleżance na pytanie. -
Dzień dobry:-) widzę, że Berenika jest dzis Waszą ofiarą
Bozia, ostatnio czytałam o diecie dr Dąbrowskiej, pojechałabym na turnus do niej, ale nie wiem czy tam całą familią można i czy dla dzieci normalne jedzenie mogą podać. Mi bardziej chodzi o efekt detoksykscji i oczyszczenia niż kg.
http://ewadabrowska.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=10Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 15:23
Bozia3, Berenika lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Dzień dobry:-) widzę, że Berenika jest dzis Waszą ofiarą
Bozia, ostatnio czytałam o diecie dr Dąbrowskiej, pojechałam na turnus do niej, ale nie wiem czy tam całą familią można i czy dla dzieci normalne jedzenie mogą podać. Mi bardziej chodzi o efekt detoksykscji i oczyszczenia niż kg.Wielebnaxx, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Dzień dobry:-) widzę, że Berenika jest dzis Waszą ofiarą
Bozia, ostatnio czytałam o diecie dr Dąbrowskiej, pojechałabym na turnus do niej, ale nie wiem czy tam całą familią można i czy dla dzieci normalne jedzenie mogą podać. Mi bardziej chodzi o efekt detoksykscji i oczyszczenia niż kg.
http://ewadabrowska.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=10
oczyszczanie ma w dupieBozia3 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:o nie nie ...to nie dla mnie...warzywa i owoce - odpada.....tym bardziej, że ja mało owocowa - a one nie mają większej wartości odżywczej - co innego warzywa...
No, dla mnie mięso może nie istniećale mówię, mi nie o kg chodzi, tylko ogólny stan zdrowia.
Bozia3 lubi tę wiadomość