X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jadowity kurwidołek :-P ale jesteście toksyczne baby ;-)

Ja nie narzekam, a miałam swoje 5 minut na wejściu :-)

Reni, macduska, Mega, efcia, kapturnica, ania.g, BISCA, ComeToMeBaby, satori, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

A to się znowu narobiło.

U mnie @ niet, temperatury nie ciążowe, testu w domu nie ma, co by dla pewności nasikać.

Aasiula, efcia, Sabina, BISCA, satori, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Bry,

A to się znowu narobiło.

U mnie @ niet, temperatury nie ciążowe, testu w domu nie ma, co by dla pewności nasikać.
    A wy w plodne to nie mieliscie cichych dni czasem? Czy zrobiliscie to dziecko z zacisnietymi zebami? ;-)

Mega, megan8, efcia, satori, moremi lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A wy w plodne to nie mieliscie cichych dni czasem? Czy zrobiliscie to dziecko z zacisnietymi zebami? ;-)

No właśnie o to chodzi, że w płodne ja i Wojtek byliśmy chorzy i seksu nie było. Ale nie takie cuda się zdarzają. Wojtek z cyklu bezowulacyjnego na ten przykład.

Dziobak, Mega, Aasiula, efcia, pierwiastka, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, satori, malgos741, moremi, Berenika lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napiszę tylko Karo, że to ona jest złośliwa i jadowita, w dodatku lubi oceniać ludzi w bardzo niewybredny sposób. Tak jest, jak się oczekuje atencji i zainteresowania... nie lubię takich teatralnych, dramatycznych gestów bo są dziecinne i wywołują odwrotny efekt od zamierzonego.

Mega, Aasiula, kapturnica, efcia, pierwiastka, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, satori, moremi, Berenika lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A poza tym to gadanie o czymś innym na wątku staraniowym to dla mnie jest element wsparcia.
    Dokładnie. Chyba bym w psychiatryku wylądowała jakbym miała tylko o sluzach, temperaturach, wspomagające, badaniach cały czas pisać i czytać; )

efcia, Aasiula, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, satori, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To niech mi teraz napiszą, co jadły dzis na obiad :-P

efcia, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosol z lanymi kluskami i gotowanego kuraka z rosolu. ;-)

ivf-ivf, efcia, Sabina, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakiś czas temu była tu laska, co to ciskała się, że ona oczekiwała od forum czegoś innego,że chciała popisać o staraniach i też się tak pożegnała
    może to ta sama osoba?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:28

kapturnica, efcia, Sabina, BISCA, satori, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    To niech mi teraz napiszą, co jadły dzis na obiad :-P
    Sola pieczona , kasusta duszona z czosnkiem, kuskus
    A do tego salatka z pomidorow :)

ivf-ivf, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie niedługo @ i w końcu zacznę
    Powiem Wam, że tym razem jestem bardziej nabuzowana i targają mną różne emocje, bardziej niż poprzednio.

Nie mogę się doczekać :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:34

Aasiula, Mega, ivf-ivf, efcia, caffe, Dziobak, pierwiastka, megan8, Sabina, BISCA, macduska, sandra80, Iwone, ComeToMeBaby, satori, Niuta, malgos741, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a u mnie niedługo @ i w końcu zacznę
    Powiem Wam, że tym razem jestem bardziej nabuzowana i targają mną różne emocje niż poprzednio.

Nie mogę się doczekać :-D
    Bardzo sie ciesze , trzymam kciuki :)

efcia, Mega, Sabina, sandra80, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Napiszę tylko Karo, że to ona jest złośliwa i jadowita, w dodatku lubi oceniać ludzi w bardzo niewybredny sposób. Tak jest, jak się oczekuje atencji i zainteresowania... nie lubię takich teatralnych, dramatycznych gestów bo są dziecinne i wywołują odwrotny efekt od zamierzonego.
    Tak sie konczy jak ktos czuje sie malo doceniony,klepany po ramieniu w swoich problemach sluzowo-staraniowych.A fe wszystkie jestescie no :-P
    Az mam nieodparte wrazenie ,ze trza z buta na dzien dobry traktowac i jak wytrzyma to znak ,ze na kurnik sie nadaje.Kurde kolko wzajemnej adoracji sie nie podoba to wypierdaczac zakladac swoj watek i pisac do obrzygania o frustracji w zw z nieudanymi poczeciami.Jednak watek nie dla kazdego jest ;-)

Aasiula, ivf-ivf, efcia, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, satori, Berenika lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone? Jak AMi?

efcia, Iwone, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, zajrzałam i dobrze, bo nie wiedziałam, że my tu mamy jakieś obowiązki ;)
    Całe życie się człowiek uczy.

Na obiad były kotlety z kurczaka panierowane w peczaku.

Nic o staraniach nie napisałam?
    Ooo..
    I penis! ;)

Aasiula, ivf-ivf, efcia, Mega, Sabina, BISCA, macduska, ania.g, ComeToMeBaby, satori, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez rosół z lanymi kluskami i karkowka w sosie sietanowo-pieczarkowym

mezu wrócił okolo poludnia juz w dobrej kondycji ;-) wczoraj 4godz moczyl sie w basenach, solankach i saunie

o dzisiejszej "akcji" na forum nic nie napisze, wszystko zostalo powiedziane

ivf-ivf, Mega, Dziobak, Sabina, megan8, BISCA, satori, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przed chwilą zjadlam budyń czekoladowy :) dobry ;)

Jak zobaczyłam post nowej, to się trochę zaskoczylam. No ale , napisała co wiedziała i poszła. Po takim pożegnaniu ciepło jej wspominac nie bedziemy ;)

Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 02:16

Sabina, Dziobak, ComeToMeBaby, BISCA, satori, efcia, caffe, Mega, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta nowa to jakaś prowokacja chyba :-P
    A może nie? Może są takie okazy na świecie?...

A w ogóle to idę stąd. Kuźwa, człowiek by chciał sobie dać luzu, popisać o czymkolwiek to go kuźwa zmuszają do pomocy? Obowiązki jakieś?! Komu by tu pomóc? Zgłaszać się! Albo nie, pierdzielę to. Idę zawładnąć całym forumem. Tu się udało dziewczyny to chodźta, pójdziem i zdobędziem resztę :-P tylko trochę chvjnia będzie jeśli tam też mają jakieś obowiązki... E - będziemy w większości to zniesiemy! Jak PiS :-P trzeba kuć żelazo póki gorące.
    lollol360.gif

Aasiula, Reni, kapturnica, megan8, satori, efcia, Mega, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 02:17

Sabina, BISCA, megan8, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 13260 13261 13262 13263 13264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ