35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:Bry,
A to się znowu narobiło.
U mnie @ niet, temperatury nie ciążowe, testu w domu nie ma, co by dla pewności nasikać.Mega, megan8, efcia, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A wy w plodne to nie mieliscie cichych dni czasem? Czy zrobiliscie to dziecko z zacisnietymi zebami?
No właśnie o to chodzi, że w płodne ja i Wojtek byliśmy chorzy i seksu nie było. Ale nie takie cuda się zdarzają. Wojtek z cyklu bezowulacyjnego na ten przykład.Dziobak, Mega, Aasiula, efcia, pierwiastka, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, satori, malgos741, moremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
Napiszę tylko Karo, że to ona jest złośliwa i jadowita, w dodatku lubi oceniać ludzi w bardzo niewybredny sposób. Tak jest, jak się oczekuje atencji i zainteresowania... nie lubię takich teatralnych, dramatycznych gestów bo są dziecinne i wywołują odwrotny efekt od zamierzonego.
Mega, Aasiula, kapturnica, efcia, pierwiastka, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, satori, moremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A poza tym to gadanie o czymś innym na wątku staraniowym to dla mnie jest element wsparcia.
efcia, Aasiula, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, satori, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
jakiś czas temu była tu laska, co to ciskała się, że ona oczekiwała od forum czegoś innego,że chciała popisać o staraniach i też się tak pożegnała
może to ta sama osoba?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:28
kapturnica, efcia, Sabina, BISCA, satori, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość
-
a u mnie niedługo @ i w końcu zacznę
Powiem Wam, że tym razem jestem bardziej nabuzowana i targają mną różne emocje, bardziej niż poprzednio.
Nie mogę się doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:34
Aasiula, Mega, ivf-ivf, efcia, caffe, Dziobak, pierwiastka, megan8, Sabina, BISCA, macduska, sandra80, Iwone, ComeToMeBaby, satori, Niuta, malgos741, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a u mnie niedługo @ i w końcu zacznę
Powiem Wam, że tym razem jestem bardziej nabuzowana i targają mną różne emocje niż poprzednio.
Nie mogę się doczekaćefcia, Mega, Sabina, sandra80, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Napiszę tylko Karo, że to ona jest złośliwa i jadowita, w dodatku lubi oceniać ludzi w bardzo niewybredny sposób. Tak jest, jak się oczekuje atencji i zainteresowania... nie lubię takich teatralnych, dramatycznych gestów bo są dziecinne i wywołują odwrotny efekt od zamierzonego.
Az mam nieodparte wrazenie ,ze trza z buta na dzien dobry traktowac i jak wytrzyma to znak ,ze na kurnik sie nadaje.Kurde kolko wzajemnej adoracji sie nie podoba to wypierdaczac zakladac swoj watek i pisac do obrzygania o frustracji w zw z nieudanymi poczeciami.Jednak watek nie dla kazdego jestAasiula, ivf-ivf, efcia, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, satori, Berenika lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, zajrzałam i dobrze, bo nie wiedziałam, że my tu mamy jakieś obowiązki
Całe życie się człowiek uczy.
Na obiad były kotlety z kurczaka panierowane w peczaku.
Nic o staraniach nie napisałam?
Ooo..
I penis!Aasiula, ivf-ivf, efcia, Mega, Sabina, BISCA, macduska, ania.g, ComeToMeBaby, satori, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
u mnie tez rosół z lanymi kluskami i karkowka w sosie sietanowo-pieczarkowym
mezu wrócił okolo poludnia juz w dobrej kondycjiwczoraj 4godz moczyl sie w basenach, solankach i saunie
o dzisiejszej "akcji" na forum nic nie napisze, wszystko zostalo powiedzianeivf-ivf, Mega, Dziobak, Sabina, megan8, BISCA, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ta nowa to jakaś prowokacja chyba
A może nie? Może są takie okazy na świecie?...
A w ogóle to idę stąd. Kuźwa, człowiek by chciał sobie dać luzu, popisać o czymkolwiek to go kuźwa zmuszają do pomocy? Obowiązki jakieś?! Komu by tu pomóc? Zgłaszać się! Albo nie, pierdzielę to. Idę zawładnąć całym forumem. Tu się udało dziewczyny to chodźta, pójdziem i zdobędziem resztętylko trochę chvjnia będzie jeśli tam też mają jakieś obowiązki... E - będziemy w większości to zniesiemy! Jak PiS
trzeba kuć żelazo póki gorące.
Aasiula, Reni, kapturnica, megan8, satori, efcia, Mega, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość