35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Reni nie czytaj trollingu Wybiórczej
a co proponujesz? Do Rzeczy? z Terlikowskim na czele? czy może Gazetę Polską?
bo nie mogę się zdecydowaćmoremi, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
O bosz... Corka jedzie na mistrzostwa Norwegii w siatkowce...
Kurcze, chyba pojedziemy z nia! Kawal swiata ( 6 godzin autem), ale trza dziecku kibicowac! Ale jestem podjarana! I dumna!!ivf-ivf, pierwiastka, Bozia3, caffe, efcia, malgos741, moremi, anna maria, BISCA, Berenika, ComeToMeBaby, Mimbla, satori, Sabina, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:1400 to i tak ma duzo ,przykre to jest ze czlowiek tyle lat zapierdala placi skladki a na koniec ma wielki pisior .
caffe, ivf-ivf, efcia, malgos741, Berenika, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:O bosz... Corka jedzie na mistrzostwa Norwegii w siatkowce...
Kurcze, chyba pojedziemy z nia! Kawal swiata ( 6 godzin autem), ale trza dziecku kibicowac! Ale jestem podjarana! I dumna!!
Tez bym byłapogratuluj młodej.
Dziobak lubi tę wiadomość
-
A my dzis wyskoczylismy na wyprzedazowy szoping. Kupilam corce 1 bluze i 12 ubranek dla Adasia... Ale sobie tez 1 ciuch, wiec forma wraca.
Ale za kazdym razem tak samo mnie nerw chyta, ze dla dziewczynek jest fefnascie wieszakow z wyprzedaza, a dla chlopcow 1. Dyskryminacja!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 21:54
Bozia3, ivf-ivf, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A my dzis wyskoczylismy na wyprzedazowy szoping. Kupilam corce 1 bluze i 12 ubranek dla Adasia... Ale sobie tez 1 ciuch, wiec forma wraca.
Ale za kazdym razem tak samo mnie nerw chyba, ze dla dziewczynek jest fefnascie wieszakow z wyprzedaza, a dla chlopcow 1. Dyskryminacja!
P.S. No chyba, że policzymy wszystkie konsole, gry, pistolet ASG, buty do tego, kulki, hulajnoga wyczynowa, najlepszy rower w okolicy itp...ivf-ivf, efcia, Wielebnaxx, Dziobak, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość