35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Caffe, ale jak widać to ze ciebie nie ruszylo, nie oznacza, że jest to dobry sposób postępowania. Nie każe Ci pić, nie twierdzę, że wszyscy umra na odwodnienie, ale niestety skutki odwodnienia mogą być smiertelne. I pytanie - badalas się, czy na oko stwierdzasz, że nie mialaś odwodnienia?
I kolejne - jesz zupy? Owoce? Warzywa? Czy tylko krakersy i inne suchary?
[...] nie wszystkie przypadki są takie same i kończą się drastycznie
więc mnie nie uświadamiaj poproszę.
A dla twojej informacji: nigdy się nie odwodniłam, często się badam i nie lubuję się w krakersach i sucharach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 16:02
-
Magdala wrote:Absolutnie nie chce Cie atakowac, ale skad wiesz, ze sie nie odwodnilas. Faksu ze srodka nie dostalas.
Moze balansowalas na krawedzi. Jeden kubek na dzien to jest jednak malo. A kawa odwadnia..
W wypadku braku wody wszystkie przypadki sa takie same. Bez wody umrzesz. Jeden wczesniej inny pozniej. -
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Przeczytaj dokładnie co napisałam:
[...] nie wszystkie przypadki są takie same i kończą się drastycznie
więc mnie nie uświadamiaj poproszę.
A dla twojej informacji: nigdy się nie odwodniłam, często się badam i nie lubuję się w krakersach i sucharach.
Ciekawe zatem jaki byl powód zwiększenia ilosci wypijanych płynów-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie zamierzam cię uswiadamiac, bo to twoja sprawa.
Ciekawe zatem jaki byl powód zwiększenia ilosci wypijanych płynówWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 16:15
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
I jakie badania robiłaś w kierunku odwodnienia. Ciekawi mnie to bardzo.
Ps. Caffe, naprawdę to pij ile chcesz. Mam wrazenie, ze bardzo przeżywasz pisanie o tym, jakbysmy cię atakowały.
Chodziło o Asiule, która akurat się odwodniła. Nie o ciebie.
Poza tym, zeby ocenic ile przyjmujesz płynów musialabys też opisać jakie posiłki, owoce jesz codziennie. Prawdopodobnie dostarczasz sobie wystarczającą ilość płynów w posiłkach.Berenika lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja też piję mało, za mało 2 kawy i 1-2 herbaty dziennie, wody prawie nie, ale jem bardzo dużo owoców i warzyw, ale wiem że muszę pracować nad tą wodą, pokrzywę sobie kupiłam i melisę to chociaż tak się postaram uzupełniać
ivf-ivf, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:I jakie badania robiłaś w kierunku odwodnienia. Ciekawi mnie to bardzo.
Ps. Caffe, naprawdę to pij ile chcesz. Mam wrazenie, ze bardzo przeżywasz pisanie o tym, jakbysmy cię atakowały.
Chodziło o Asiule, która akurat się odwodniła. Nie o ciebie.
Poza tym, zeby ocenic ile przyjmujesz płynów musialabys też opisać jakie posiłki, owoce jesz codziennie. Prawdopodobnie dostarczasz sobie wystarczającą ilość płynów w posiłkach.
Bo nieraz to co piszecie to można odczytać: najlepiej to siedź w domu, bo jak wyjdziesz na ulice to cię samochód przejedzie. -
caffe wrote:a mnie nie chodzi o nic innego, jak o nadmierne generalizowanie. Niech kazdy pije ile chce i robi co chce jesli mu to sprawia przyjemność, a zdrowie dopisuje. I tyle.
Bo nieraz to co piszecie to można odczytać: najlepiej to siedź w domu, bo jak wyjdziesz na ulice to cię samochód przejedzie.
Ps. To nie jest generalizowanie, a wskazania medyczne, ale cóż... Na biologii uczą z czego sklada się ludzki organizm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 16:42
Mimbla lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny