35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Dziewczyny, mam maly problem.
Kupilam bilety lotnicze na Swieta dla taty i jego zony.
Okazalo sie, ze zona taty chce przyjechac autem i nie poleci. Bo nie.
Pomijajac drobny "wkoorw" chcialaby sprzedac te bilety , zeby odzyskac kase ( easy jet nie zwraca). Jest w Polsce jakis powazny portal gzdie mozna dokonac takiej tranzakcji ?BISCA lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:jest, jest, jest! @ przyszła
jutro zaczynam
Reni super..ivf-ivf, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
BISCA wrote:Reniek, a zmienili Ci leki albo dawki, czy jedziesz na tym samym ?
leki mam te same, bo jednak przez cały czas było sporo pęcherzyków (13)
gorzej było na koniec z ich jakością
mam zwiększone dawki
no i menopur już od 2 dc, a nie jak poprzednio od 8Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 13:23
malgos741, Mimbla, moremi, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ciężka sprawa, można próbować dać ogłoszenie, mogę rozpuścić wici, ale jeśli bilet był tani to nie opłaca się zmieniać danych pasażera bo taniej może wyjść nowy bilet. Trudna sprawa, żeby był chętny akurat na ten lot, który ty masz wykupiony. Urok tanich linii lotniczych to swoją drogą.
No wlasnie, troche to pogmatwane. Licze, ze moze uda mi sie przed samymi swietami sprzedac, bo juz nie bedzie wolnych miejsc przez Easy jet.
W sumie wydalam 350 €, na zmiane danych + 65 € od lotu i ososby, wychodzi 610 € z Krakowa do lyonu i z powrotem na 2 osoby. Lot bezposredni. Wylot 24/03, powrot 31/03.
Musi ktos miec potrzebe przyleciec na Swieta ...
Oglosilam na francuskim portalu, ale wylot z Polski. Pogrzebie jeszcze w necie
Dziki KometaComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:No wlasnie, troche to pogmatwane. Licze, ze moze uda mi sie przed samymi swietami sprzedac, bo juz nie bedzie wolnych miejsc przez Easy jet.
W sumie wydalam 350 €, na zmiane danych + 65 € od lotu i ososby, wychodzi 610 € z Krakowa do lyonu i z powrotem na 2 osoby. Lot bezposredni. Wylot 24/03, powrot 31/03.
Dziki Kometa
kupilaś bilety bez uzgadniania z pasażerami? -
BISCA wrote:No wlasnie, troche to pogmatwane. Licze, ze moze uda mi sie przed samymi swietami sprzedac, bo juz nie bedzie wolnych miejsc przez Easy jet.
Dziki Kometa -
nick nieaktualny
-
Paczajcie jak to czas szybko leci, pamiętam jak Reni pisała bodajże w czerwcu czy lipcu, że w lutym zaczyna, tak się to wtedy długo wydawało, a tu proszę...
Powodzenia psze panipsze pani do przodu
Ps. dzięki SabciaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 13:32
Reni, BISCA, Simba, moremi, Sabina, satori, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kurcze - ale Cie załatwili....może jednak ta kobieta sie przekona? Czy już po zawodach? A nie konsultowałaś tego wcześniej z nimi? Może ona ma jakąś fobię?
Konsultowalam z tata. Chcielismy ja postawic przed faktem, bo nigdy nie chciala samolotem.
Uzgodnilam daty z tata, kupilam bilety. Przez mysl mi nie przeszlo ze kategorycznie odmowi.
Fobii nie ma bo latala juz sporo. Dlugie i krotkie loty. Wiec nie w tym problem. Ona nie uzasadnia.
Bylo mi strasznie przykro, bo chcialam im sprawic przyjemnasc, zaoszczedziliby na podrozy, i tato nie musialby sie "tluc" 1400 km w jenda strone. Jest juz starszym czlowiekiem i tylko on prowadzi. Ona nie ma prawa jazdy.Nie wspomne, ze mialabym co zrobic z 350 €
Stanelo na tym, ze przyjada autem.
Aha, jeszcze moja siostra i jej corka (krora tu mieszka nota bene) sie w to wmieszaly, ale nikt jej nie przkonal. Nikt nie wie dlaczego
Trudno, jak mi sie uda to sprzedam, jak nie, to nie.
Nie chce robic awantury, bo to nic nie zmieni i znam ta kobiete od mojego wczesnego dziecinstwa. Zawsze byla dla nas bardzo dobra i jest ogolnie dobrym czlowiekiem. To jest jej jedyna "fanaberia" przez tyle lat, wiec puszczam plazemSimba, moremi, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wiecie co ? Mialam leciec w delegacje 25/02
Odwolalm wlasnie ze wzgeldu na transfer. Nie wiem czy slusznie, bo pamietam, ze Paszcza latala. À le jakos mi to nie dawalo spokoju
2-3 dni po trasferze zrywac sie skoro swit, na lotnisko, lot, 100 km autem + spotkanie + 100 km autem, lot i w domu pozna noca.
Wiec sklamalam, ze bede "operowana" i mam zakaz na samolot 10 dni po ....
Mialam odwiedzic Iwci rejony
Klient nie zajac
Biszkopcie, rob tak, zebys sie czula dobrze. To nerwy i tak sa, po co sobie dokladac.
Z tym nielataniem w pierwszym trymestrze to nie jest tak, ze szkodzi. Doglebnie przegadalam sprawe z moim ginem i ginem z kliniki. Zreszta do naszej kliniki pelno par przylatuje na procedure i odlatuje, nie tylko z Europy..Chodzi o to, ze w pierwszym trymestrze zazwyczaj czlowiek sie penisowo czuje.. W trzecim moze urodzic. Wiec "zaleca sie" ograniczenie latanie do drugiego trymestru.
Ja w pierwszym trymestrze mialam okolo 10 lotow w sumie. Jak mialam czas to unikalam bramek, ale to bardziej dla beki- caly czas przelazimy przez elektropola w codziennym zyciu, wiec raczej chcialam sprawdzac, gdzie sie ugna i puszcza bez kontroli..BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bisca - no to w takim razie szkoda....ja bym się wkurzyła bardzo...- w każdym razie miałaś bardzo dobre intencje i może uda się to odkręcić...
Dzieki BoziaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 13:50
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dziewczyny, mam maly problem.
Kupilam bilety lotnicze na Swieta dla taty i jego zony.
Okazalo sie, ze zona taty chce przyjechac autem i nie poleci. Bo nie.
Pomijajac drobny "wkoorw" chcialaby sprzedac te bilety , zeby odzyskac kase ( easy jet nie zwraca). Jest w Polsce jakis powazny portal gzdie mozna dokonac takiej tranzakcji ?
ha, moja tesciowa 2 razy nas tak zalatwila- odwolala 2 loty, ktore mysmy jej zakupili.. penis mnie strzelal za kazdym razemBozia3, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Biszkopcie, rob tak, zebys sie czula dobrze. To nerwy i tak sa, po co sobie dokladac.
Z tym nielataniem w pierwszym trymestrze to nie jest tak, ze szkodzi. Doglebnie przegadalam sprawe z moim ginem i ginem z kliniki. Zreszta do naszej kliniki pelno par przylatuje na procedure i odlatuje, nie tylko z Europy..Chodzi o to, ze w pierwszym trymestrze zazwyczaj czlowiek sie penisowo czuje.. W trzecim moze urodzic. Wiec "zaleca sie" ograniczenie latanie do drugiego trymestru.
Ja w pierwszym trymestrze mialam okolo 10 lotow w sumie. Jak mialam czas to unikalam bramek, ale to bardziej dla beki- caly czas przelazimy przez elektropola w codziennym zyciu, wiec raczej chcialam sprawdzac, gdzie sie ugna i puszcza bez kontroli..
No wlasnie, tu bardziej chodzi o ten komfort psychiczny
Bo jak sie nie uda, to bede myslal, ze moze przez to. I nie chodzi o sam lot a o caly dlugi, meczacy dzien i to w okresie domniemanego zagniezdzenia. Wole sobie spokojnie poczekac do testu siedzac na dupie i czytajas ovuBozia3, Reni, beates, Simba, moremi, macduska, Sabina, satori lubią tę wiadomość