35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Konsultowalam z tata. Chcielismy ja postawic przed faktem, bo nigdy nie chciala samolotem.
Uzgodnilam daty z tata, kupilam bilety. Przez mysl mi nie przeszlo ze kategorycznie odmowi.
Fobii nie ma bo latala juz sporo. Dlugie i krotkie loty. Wiec nie w tym problem. Ona nie uzasadnia.
Bylo mi strasznie przykro, bo chcialam im sprawic przyjemnasc, zaoszczedziliby na podrozy, i tato nie musialby sie "tluc" 1400 km w jenda strone. Jest juz starszym czlowiekiem i tylko on prowadzi. Ona nie ma prawa jazdy.Nie wspomne, ze mialabym co zrobic z 350 €
Stanelo na tym, ze przyjada autem.
Aha, jeszcze moja siostra i jej corka (krora tu mieszka nota bene) sie w to wmieszaly, ale nikt jej nie przkonal. Nikt nie wie dlaczego
Trudno, jak mi sie uda to sprzedam, jak nie, to nie.
Nie chce robic awantury, bo to nic nie zmieni i znam ta kobiete od mojego wczesnego dziecinstwa. Zawsze byla dla nas bardzo dobra i jest ogolnie dobrym czlowiekiem. To jest jej jedyna "fanaberia" przez tyle lat, wiec puszczam plazem
Biszkopcie, a moze jeszcze sobie kogos na swieta sciagnij z Polski- ktos musi obslugiwac Ciebie, tate i jego zone jak Ty bedziesz pawiowac ciazowo i pachniec na kanapie
Szkoda marnowac biletu, jesli sie nie sprzeda..ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Biszkopcie, a moze jeszcze sobie kogos na swieta sciagnij z Polski- ktos musi obslugiwac Ciebie, tate i jego zone jak Ty bedziesz pawiowac ciazowo i pachniec na kanapie
Szkoda marnowac biletu, jesli sie nie sprzeda..
Miod na serce moje lejesz.
A do obslugi jest maz
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to jak już mamy obowiązek gadać o śluzach itd. to mój gdzieś wybył a to już 10 dc, WTF?
a w ogóle to w pierwszej fazie mam temperatury drugofazowe, nawet nie wpisuje na wykres, bo głupio wyglądają
chyba castagnus tu miesza, albo inne suple którymi się karmię -
BISCA wrote:No wlasnie, tu bardziej chodzi o ten komfort psychiczny
Bo jak sie nie uda, to bede myslal, ze moze przez to. I nie chodzi o sam lot a o caly dlugi, meczacy dzien i to w okresie domniemanego zagniezdzenia. Wole sobie spokojnie poczekac do testu siedzac na dupie i czytajas ovu
Dokladnie. Rob tak, zebys sobie stresu nie zwiekszala..BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Reni, przez Ciebie mało co nie dostałam zawału. Nigdy tak szybko nie klikałam żeby przejść do następnej strony forum
.
Odnośnie latania to ja 27-02 lecę do Londka a potem jadę po dwóch dniach do Cambridge, co kosztuje mnie jeszcze więcej stresu (najbardziej w świecie nie znoszę kupowania biletów przez maszynę i rozkminiania który bilet będzie na którą trasę). Potem z Cambridge wracam do Polszy. Dopiero jak wrócę, będę sprawdzać betę.
No i nie mam wyjścia, jadę, muszę być dobrej myśli - że to wszystko nie wpłynie na zarodek.
Nie słyszałam o tym że nie zaleca się latać, ja to najbardziej cierpię z powodu przymulenia progesteronem. To moje największe zmartwienie.
No chyba że dostanę hiperki i mi transfer odroczą. Hyhy.
Reni, moremi, Sabina, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:dziś się dowiedziałam, że koleżanka z pracy jest w ciąży po pierwszym in-vitro
tak statystyczno matematycznie
czyli w naszym kruwim dole w lutym podchodza do ivf cztery frustratki, Mimbla, Reni, Kometa i Bisca
biorąc pod uwage statystyki jednej powinno sie udać
jak sie uda dwom to juz bedzie wynik genialny
czy dobrze licze? -
Wielabnaxxx wrote:tak statystyczno matematycznie
czyli w naszym kruwim dole w lutym podchodza do ivf cztery frustratki, Mimbla, Reni, Kometa i Bisca
czy dobrze licze?100% skuteczności hehehe
BISCA, Mimbla, Wielabnaxxx, Aasiula, malgos741, Sabina, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Zle liczysz, bo wedlug moich wyliczen, uda sie : Reni, Mimbli, Komeci i mi.
Czyli czterem
a jak nie uda, to kolanaWielabnaxxx, Simba, moremi, malgos741, satori, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Wielabnaxxx wrote:tak statystyczno matematycznie
czy dobrze licze?
każda jest w innej klinice, także uda się wszystkimReni, caffe, Simba, moremi, malgos741, satori, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ewa, to Ty (o ile się zdecydujesz w ogóle) nie możesz sama w danym miesiącu podchodzić do ivf, bo jesli się uda to zaburzysz statystyki
100% skuteczności hehehe
czyli hoojowo
z małymi wyjątkami
Mimbla mam nadzieje ze ci wyjdzie weteranko! zycze ci tego!
pomimo gluta -
nick nieaktualny
-
ja nie wiem czy forum dźwignęło by 7 porodów w tym samym czasie
plus te z zaskoczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 15:05
Wielabnaxxx, BISCA, caffe, Simba, moremi, Aasiula, Mimbla, malgos741, Sabina, satori, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny