X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • satori Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczornie :)

Bisca, Reni, Mimbla, Kometa zaczyna się, zaczyna <3

Reni a za ten test ... ja poczekam. Poczekam jeszcze chwilkę i wtłukę Ci jak ciężarna ciężarnej. Żeś mi ciśnienie podniosła i bez tego po nocach nie sypiam ;)

Anulka na październikówkach pisze i chyba ma sie dobrze

Reni, Berenika, Sabina, iwcia77, moremi, Mimbla, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    no to jak już mamy obowiązek gadać o śluzach itd. to mój gdzieś wybył a to już 10 dc, WTF?
    a w ogóle to w pierwszej fazie mam temperatury drugofazowe, nawet nie wpisuje na wykres, bo głupio wyglądają

chyba castagnus tu miesza, albo inne suple którymi się karmię

Sandra nie kombinuj. Mi tak namieszał że aż mnie mdli czasem. Ciupciaj ile wlezie. ;)

BISCA, sandra80, moremi lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berenika wrote:
    jak byś uważnie poczytała to nie same dobre :(

Berenika a co robisz aktualnie w związku z tak złymi wynikami?
    Tak konkretnie?

moremi, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satori wrote:

.....

Przeniosła się na fioletową stronę mocy?

Tak nas zostawić.
    Niby nie była długo ale jakoś mi niefajnie z tego powodu. :-/

Berenika, iwcia77, moremi, Mimbla, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satori wrote:

czyli kolejna, która wpadła, zaciążyła i laskę wyłożyła

a tak fajnie się zapowiadała

macduska, iwcia77, moremi, Mimbla, Iwone, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Berenika to zrób coś z tym a nie ciągle się żalisz..

sorry ale jest subtelna różnica między żaleniem a odpowiadaniem na pytania ,Reni pytała co u mnie,jak sprawa starań to napisałam ale znów jest to samo

do cholery ja sie nie żalę ale widocznie nie zrozumiałaś o czym pisałam,a chyba podtrzymanie kogoś na duchu ,tak jak to zrobiła sandra np. (bo może o to ci chodzi) jest motywujące i mimo wszystko pocieszające w mojej sytuacji

a tak w ogóle nie o wsparcie tu chodzi ,na tym wątku ??chyba tylko i wyłącznie to bo przez nie i tak w ciążę nie zajdę

i możesz nie wierzyć ale robimy z tym nie coś ale sporo i na tyle ile możemy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 19:34

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satori wrote:

Bisca, Reni, Mimbla, Kometa zaczyna się, zaczyna <3

Reni a za ten test ... ja poczekam. Poczekam jeszcze chwilkę i wtłukę Ci jak ciężarna ciężarnej. Żeś mi ciśnienie podniosła i bez tego po nocach nie sypiam ;)

A od nas co? Odejszła?

ivf-ivf, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jest, jest, jest! @ przyszła
    jutro zaczynam
    powodzenia

Reni lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tam może popierdzioszkować

ivf-ivf, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • satori Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    A od nas co? Odejszła?

Nie pytałam. Avatara rozpoznałam no to poszłam sprawdzic. Wygląda, że ok u niej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 12:43

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satori wrote:
    Berenika a co robisz aktualnie w związku z tak złymi wynikami?
    Tak konkretnie?
    jak będę miała możliwości to lecimy do gyncentrum i tam będę dalej konsultowała co z tym można zrobić tak jak pisałam program 2+1 w Kato.bądź nawet uderzymy do Ostravy ,tutaj http://www.gyncentrum.com/pl tam są lepsze warunki jeśli bym brała pod uwagę dawstwo ,byłam też u innego lekarza ale on jeszcze gorszy od tej mojej byłej gin.

malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berenika, JESZCZE gorszy?

Berenika lubi tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berenika wrote:
    jak będę miała możliwości to lecimy do gyncentrum i tam będę dalej konsultowała co z tym można zrobić tak jak pisałam program 2+1 w Kato.bądź nawet uderzymy do Ostravy ,tutaj http://www.gyncentrum.com/pl tam są lepsze warunki jeśli bym brała pod uwagę dawstwo ,byłam też u innego lekarza ale on jeszcze gorszy od tej mojej byłej gin.

Berenika to plany na przyszłość są:
    Będę miała ... Będę konsultowała ... Uderzymy ... Jeśli bym brała ...

A co zażywasz teraz? Co robisz z tym w tym momencie? Jak Ty się w ogóle czujesz przy takich wynikach?

Twoje wyniki wg norm to nie premenopa ale regularna menopa. Jakieś estrogeny? HTZ? Chociaż zioła?

macduska, Berenika, ivf-ivf, iwcia77, moremi, Mimbla, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Berenika, JESZCZE gorszy?
    tak gorszy, stary pryk który nawet nie widząc wyników stwierdził ze to może być menopa ,zrobił niby usg a i tak wydawałoby się ze nie dowidzi na tym ekranie

tamta po usg powiedziała już innym głosem niż po wynikach ze jednak jakieś endo tam jest i możne być nawet @ z tego nie w najbliższych dniach ale jednak nie jest to wykluczone ,no i ze widziała na prawym jajniku jakiś zapadnięty już pęcherzyk ,dlatego ostatecznie nie mam potwierdzone ze to jest meno ,bardziej jej początki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 19:42

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berenika wrote:

Ten program ma być wygaszany, ktoś pisał, że zostało 50 miejsc na to 2+1.

moremi, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak, Berenika nie obraź się bo to nie jest uderzenie w Ciebie, jak się nie ma kasy konkretnej na leczenie to można sobie palcem w dupie pogrzebać i napić się przy tym herbaty malinowej.

Ja nie wierze, że gdyby Berenika miała wystarczającą ilość kasy to by siedziała i nic nie robiła.
    A skoro ma początki meno i to nie od dziś, bo od dawna problemy były, to piciem rumianku ma to przerwać? To już wymaga specjalistycznego leczenia i niezbyt tanich leków.

ivf-ivf, Berenika, Bozia3, kapturnica, malgos741, Iwone, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berenika wrote:
    tak gorszy, stary pryk który nawet nie widząc wyników stwierdził ze to może być menopa ,zrobił niby usg a i tak wydawałoby się ze nie dowidzi na tym ekranie

tamta po usg powiedziała już innym głosem niż po wynikach ze jednak jakieś endo tam jest i możne być nawet @ z tego nie w najbliższych dniach ale jednak nie jest to wykluczone ,no i ze widziała na prawym jajniku jakiś zapadnięty już pęcherzyk ,dlatego ostatecznie nie mam potwierdzone ze to jest meno ,bardziej jej początki

To co? Szukasz trzeciego? Suplementy jakieś bierzesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satori wrote:
    Berenika to plany na przyszłość są:
    Będę miała ... Będę konsultowała ... Uderzymy ... Jeśli bym brała ...

A co zażywasz teraz? Co robisz z tym w tym momencie? Jak Ty się w ogóle czujesz przy takich wynikach?

Twoje wyniki wg norm to nie premenopa ale regularna menopa. Jakieś estrogeny? HTZ? Chociaż zioła?
    regularna menopa jest gdy ostatnia @ nie było rok i w tym czasie bez plamień a ja je miałam i rok nie minął , biorę oprócz wit.D ,coś podobnego do DongQuai,inofem piję no i leki Euthyrox 88 (po ostatniej wizycie u endo),tabsy na jelita,HTZ nie biorę chciała mi coś dać ale ja wole iść i w gyn to skonsultować...

jak się czuję : jestem dość nerwowa i może parę razy miałam uderzenia goraca ale ja mam inne dolegliwości które mogę wiązać z takimi epizodami jak np. hashimoto czy problemy z kręgosłupem

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ten program ma być wygaszany, ktoś pisał, że zostało 50 miejsc na to 2+1.
    no właśnie też o tym słyszałam i czytałąm ,nie fajnie

• satori Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A skoro ma początki meno i to nie od dziś, bo od dawna problemy były, to piciem rumianku ma to przerwać? To już wymaga specjalistycznego leczenia i niezbyt tanich leków.
    Nie. Nie rumiankiem. Soją albo czerwoną koniczyną. Spróbować przynajmniej moim zdaniem bo czas leci. Niczym nie ryzykuje a może rozhulać hormony. No i to tanie zioła są. Mają badania kliniczne. Porządne na wielu kobitkach. Z niezłymi efektami. A przy takich wynikach samopoczucie raczej kiepskie jest. Tak myślę sobie.

BISCA, moremi, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 13286 13287 13288 13289 13290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ