35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wieczornie
Bisca, Reni, Mimbla, Kometa zaczyna się, zaczyna
Reni a za ten test ... ja poczekam. Poczekam jeszcze chwilkę i wtłukę Ci jak ciężarna ciężarnej. Żeś mi ciśnienie podniosła i bez tego po nocach nie sypiam
Anulka na październikówkach pisze i chyba ma sie dobrze
Reni, Berenika, Sabina, iwcia77, moremi, Mimbla, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:no to jak już mamy obowiązek gadać o śluzach itd. to mój gdzieś wybył a to już 10 dc, WTF?
a w ogóle to w pierwszej fazie mam temperatury drugofazowe, nawet nie wpisuje na wykres, bo głupio wyglądają
chyba castagnus tu miesza, albo inne suple którymi się karmię
Sandra nie kombinuj. Mi tak namieszał że aż mnie mdli czasem. Ciupciaj ile wlezie.
BISCA, sandra80, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysatori wrote:Witam wieczornie
.....
Przeniosła się na fioletową stronę mocy?
Tak nas zostawić.
Niby nie była długo ale jakoś mi niefajnie z tego powodu.
Berenika, iwcia77, moremi, Mimbla, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
satori wrote:
czyli kolejna, która wpadła, zaciążyła i laskę wyłożyła
a tak fajnie się zapowiadałamacduska, iwcia77, moremi, Mimbla, Iwone, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Berenika to zrób coś z tym a nie ciągle się żalisz..
sorry ale jest subtelna różnica między żaleniem a odpowiadaniem na pytania ,Reni pytała co u mnie,jak sprawa starań to napisałam ale znów jest to samo
do cholery ja sie nie żalę ale widocznie nie zrozumiałaś o czym pisałam,a chyba podtrzymanie kogoś na duchu ,tak jak to zrobiła sandra np. (bo może o to ci chodzi) jest motywujące i mimo wszystko pocieszające w mojej sytuacji
a tak w ogóle nie o wsparcie tu chodzi ,na tym wątku ??chyba tylko i wyłącznie to bo przez nie i tak w ciążę nie zajdę
i możesz nie wierzyć ale robimy z tym nie coś ale sporo i na tyle ile możemyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 19:34
-
satori wrote:Witam wieczornie
Bisca, Reni, Mimbla, Kometa zaczyna się, zaczyna
Reni a za ten test ... ja poczekam. Poczekam jeszcze chwilkę i wtłukę Ci jak ciężarna ciężarnej. Żeś mi ciśnienie podniosła i bez tego po nocach nie sypiam
Anulka na październikówkach pisze i chyba ma sie dobrzeivf-ivf, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysatori wrote:Berenika a co robisz aktualnie w związku z tak złymi wynikami?
Tak konkretnie?malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Berenika wrote:jak będę miała możliwości to lecimy do gyncentrum i tam będę dalej konsultowała co z tym można zrobić tak jak pisałam program 2+1 w Kato.bądź nawet uderzymy do Ostravy ,tutaj http://www.gyncentrum.com/pl tam są lepsze warunki jeśli bym brała pod uwagę dawstwo ,byłam też u innego lekarza ale on jeszcze gorszy od tej mojej byłej gin.
Berenika to plany na przyszłość są:
Będę miała ... Będę konsultowała ... Uderzymy ... Jeśli bym brała ...
A co zażywasz teraz? Co robisz z tym w tym momencie? Jak Ty się w ogóle czujesz przy takich wynikach?
Twoje wyniki wg norm to nie premenopa ale regularna menopa. Jakieś estrogeny? HTZ? Chociaż zioła?macduska, Berenika, ivf-ivf, iwcia77, moremi, Mimbla, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Berenika, JESZCZE gorszy?
tamta po usg powiedziała już innym głosem niż po wynikach ze jednak jakieś endo tam jest i możne być nawet @ z tego nie w najbliższych dniach ale jednak nie jest to wykluczone ,no i ze widziała na prawym jajniku jakiś zapadnięty już pęcherzyk ,dlatego ostatecznie nie mam potwierdzone ze to jest meno ,bardziej jej początkiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 19:42
-
Berenika wrote:jak będę miała możliwości to lecimy do gyncentrum i tam będę dalej konsultowała co z tym można zrobić tak jak pisałam program 2+1 w Kato.bądź nawet uderzymy do Ostravy ,tutaj http://www.gyncentrum.com/pl tam są lepsze warunki jeśli bym brała pod uwagę dawstwo ,byłam też u innego lekarza ale on jeszcze gorszy od tej mojej byłej gin.
Ten program ma być wygaszany, ktoś pisał, że zostało 50 miejsc na to 2+1.moremi, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Powiem tak, Berenika nie obraź się bo to nie jest uderzenie w Ciebie, jak się nie ma kasy konkretnej na leczenie to można sobie palcem w dupie pogrzebać i napić się przy tym herbaty malinowej.
Ja nie wierze, że gdyby Berenika miała wystarczającą ilość kasy to by siedziała i nic nie robiła.
A skoro ma początki meno i to nie od dziś, bo od dawna problemy były, to piciem rumianku ma to przerwać? To już wymaga specjalistycznego leczenia i niezbyt tanich leków.ivf-ivf, Berenika, Bozia3, kapturnica, malgos741, Iwone, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBerenika wrote:tak gorszy, stary pryk który nawet nie widząc wyników stwierdził ze to może być menopa ,zrobił niby usg a i tak wydawałoby się ze nie dowidzi na tym ekranie
tamta po usg powiedziała już innym głosem niż po wynikach ze jednak jakieś endo tam jest i możne być nawet @ z tego nie w najbliższych dniach ale jednak nie jest to wykluczone ,no i ze widziała na prawym jajniku jakiś zapadnięty już pęcherzyk ,dlatego ostatecznie nie mam potwierdzone ze to jest meno ,bardziej jej początki
To co? Szukasz trzeciego? Suplementy jakieś bierzesz? -
nick nieaktualnysatori wrote:Berenika to plany na przyszłość są:
Będę miała ... Będę konsultowała ... Uderzymy ... Jeśli bym brała ...
A co zażywasz teraz? Co robisz z tym w tym momencie? Jak Ty się w ogóle czujesz przy takich wynikach?
Twoje wyniki wg norm to nie premenopa ale regularna menopa. Jakieś estrogeny? HTZ? Chociaż zioła?
jak się czuję : jestem dość nerwowa i może parę razy miałam uderzenia goraca ale ja mam inne dolegliwości które mogę wiązać z takimi epizodami jak np. hashimoto czy problemy z kręgosłupem -
nick nieaktualny
-
caffe wrote:A skoro ma początki meno i to nie od dziś, bo od dawna problemy były, to piciem rumianku ma to przerwać? To już wymaga specjalistycznego leczenia i niezbyt tanich leków.
BISCA, moremi, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość