35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:w przeciwieństwie co do niektórych składam Simbie szczere życzenia
może i ma niewyparzoną gębę czasami, ale dzisiaj to jest Jej święto i jak komuś się nie podoba, to wielce mnie to nie obchodzipaszczakin lubi tę wiadomość
-
Bozia - forum się tak zmienia jak zmieniają się ludzie, którzy je tworzą. Nie ma co porównywać forum sprzed trzech lat do forum obecnego. Zażyłości też ewoluowały.
Fejsbukowe spiski?? Gierki?? Co ty piszesz. Grupy wsparcia zawsze były, są i będą, bo ludzie mają różne zdanie i bliżej im do tych, którzy mają podobne. A narzucanie innym swojego zdania to już temat na fefnaście stron.moremi, kapturnica, Aasiula, Mimbla, malgos741, BISCA, Berenika, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ehehehehe czekałam na twój głos w tej sprawie. Przyznaj się, lovciasz Solara, prawda? Zawsze trzymacie sztamę.
Zdanie to zdanie.
Ataki personalne to już co innego. Podane w wyjątkowo złośliwej formie. Nie dziwię się, że Kapta nie chciała nadstawiać drugiego polika.Bozia3, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ty Reni oczywiście możesz wszystko...
nadal nie mogę przechodzić na czerwonym świetle i nadal nie mogę otrzymać 500 na dzieckomoremi, kapturnica, Aasiula, Mimbla, ComeToMeBaby, paszczakin, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nie wiesz nawet jak mi przykro.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:To nie chodzi o sympatie ale forme dyskusji i szacunek do drugiej osoby. Bozie wielokrotnie pokazala ze mamy inny punkt widzenia, poglady ale nie pamietam zeby obrazala mnie czy kogokolwiek w zwiazku z roznica zdan.
kapturnica, Aasiula, Mimbla, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Bozia - forum się tak zmienia jak zmieniają się ludzie, którzy je tworzą. Nie ma co porównywać forum sprzed trzech lat do forum obecnego. Zażyłości też ewoluowały.
Fejsbukowe spiski?? Gierki?? Co ty piszesz. Grupy wsparcia zawsze były, są i będą, bo ludzie mają różne zdanie i bliżej im do tych, którzy mają podobne. A narzucanie innym swojego zdania to już temat na fefnaście stron. -
ComeToMeBaby wrote:Mi też. Nie wiem całkowicie czemu tak napadłaś na Kaptura. Jedna drugiej komplement sprawiła i afera gotowa. Po co była ta wycieczka personalna? Niepotrzebna.
-
Ale o so cho dzis? Wczoraj wpadla jakas panna, narobila rwetesu, a teraz sie o nia prujemy? Bez sensu.
A jeszcze bardziej bez sensu, ze za godzine jedziemy na lotnisko, a w domu degrengolada. Adas bajke oglada ( jemu akurat wolno ), corka sie snuje po chacie, chlop robi 5 rzeczy na raz ( znaczy nic ), a ja na ovu. Sodomia i Gomoria...moremi, ivf-ivf, kapturnica, macduska, Wiellebnna, satori, efcia, BISCA, megan8, Berenika, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale o so cho dzis? Wczoraj wpadla jakas panna, narobila rwetesu, a teraz sie o nia prujemy? Bez sensu.
A jeszcze bardziej bez sensu, ze za godzine jedziemy na lotnisko, a w domu degrengolada. Adas bajke oglada ( jemu akurat wolno ), corka sie snuje po chacie, chlop robi 5 rzeczy na raz ( znaczy nic ), a ja na ovu. Sodomia i Gomoria...
Jesteś źle zorganizowanaja najpierw robię listę, potem się pakuje i nigdy w dzień podróży, bo to chaos wprowadza
Miłego wyjazdu i wygranej życzęComeToMeBaby, Dziobak, BISCA, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:bry bardzo
Boziu czy to Ty moderowałaś wypociny ptomainy czy to może Bogu był czujny?
Przyznaję że doniosłam na Ptialinę. Chyba jeszcze kogoś też ruszyło.
Simba, uwielbiam Twoje poczucie humoru.
Wszystkiego najlepszego i sto lat:).kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
ja pakuję się dzień wcześniej w nocy do połowy
a dopakowuję resztę ranożeby nie zapomnieć najważniejszych rzeczy, bo potem nie pamiętam czy spakowałam
Dziobak ale będziesz się odzywać?ivf-ivf, ComeToMeBaby, Dziobak, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dzisiaj obraziłaś przynajmniej dwie osoby. Jednym wytykasz, a sama robisz? Kupy się to nie trzyma.
Bozia3, Wiellebnna lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale o so cho dzis? Wczoraj wpadla jakas panna, narobila rwetesu, a teraz sie o nia prujemy? Bez sensu.
A jeszcze bardziej bez sensu, ze za godzine jedziemy na lotnisko, a w domu degrengolada. Adas bajke oglada ( jemu akurat wolno ), corka sie snuje po chacie, chlop robi 5 rzeczy na raz ( znaczy nic ), a ja na ovu. Sodomia i Gomoria...my też tak działamy....jak ma nas ktoś odwiedzić...to pot sie leje z czoła, goście dzwonią - a A. kończy żarcie w kuchni, a ja latam z mopem w jednej ręce, a w drugiej ciuchy do przebrania po prysznicu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 09:43
Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja pakuję się dzień wcześniej w nocy do połowy
a dopakowuję resztę ranożeby nie zapomnieć najważniejszych rzeczy, bo potem nie pamiętam czy spakowałam
Dziobak ale będziesz się odzywać?
Cichaj, bo zaraz będzie debata nad pakowaniemDziobak lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:i tak w rezultacie wszystko ogarniecie i jak zwykle będzie ok...
my też tak działamy....jak ma nas ktoś odwiedzić...to pot sie leje z czoła, goście dzwonią - a A. kończy żarcie w kuchni, a ja latam z mopem w jednej ręce, a w drugiej ciuchy na przebraniu po prysznicu...
Dobra, ja też nie jestem idealnau nas tez tak jest.
Bozia3, Dziobak lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No wlasnie staram sie zrozumiec i nijak nie moge o co cho..A wymiana poszla juz swoim torem.
Ze byla zenujaca. A potem Kapta wlasnie odniosla sie do tego i poszlo. -
ivf-ivf wrote:Dobra, ja też nie jestem idealna
u nas tez tak jest.
ciekawe czy Dziobak przywiezie z Polski gołąbki w słoikachivf-ivf, Dziobak, efcia, Mimbla, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość