35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysatori wrote:Bry!
To obietnica tylko na wczoraj była, bo się ciągle między wódkę a zakąskę ładowałam
Co Ty mówisz? To jest wątek staraniowy mimo wszystko! Takie wiadomości mają priorytet!
kapturnica, satori, Aasiula, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, efcia, Mimbla, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Kometka za twoje endo &&
Mimbla za jajka &&
Bisca, Reni niezmiennie
Simba 100 lat w zdrowiu i szczęściu
Sabinka jak zdrówko? Kaszlesz jeszcze?
Wszystkim dobrego dnia
Nie kłóćta się już
pierwiastka, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, Mimbla, malgos741, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Chyba Twoj sie wlasnie podniosl a podwyzszony na resztki jajek moze Ci zaszkodzic. Oszczedzaj
[/QUOTE
Nie musisz sie martwic moim jajkami bo ich nie ma . natomiast tobie moze sie mleko zwarzyc od poziomu zlosci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 08:07
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Mleko Ci u mnie dostatek wiec jak sie jedna porcja zwarzy to wyleje.kapturnica wrote:Chyba Twoj sie wlasnie podniosl a podwyzszony na resztki jajek moze Ci zaszkodzic. Oszczedzaj
[/QUOTE
Nie musisz sie martwic moim jajkami bo ich nie ma . natomiast tobie moze sie mleko zwarzyc od poziomu zlosci.
A Ty nie masz czym szafowac.Takze Polar wyluzuj bo chyba Ci hormony troche poziomu nie trzymaja ...

-
Simba, a pamietam jak niedawno skladalam Ci urodzinowe zyczenia! Alez tez czas zapitala...
Simbolocie drogi, niech zycie letkie bedzie ( pacz remont domu), zdrowie dopisuje (pacz watroba
), a chlopaki przynosza tylko same radosci! 100 lat!
BISCA, ComeToMeBaby, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam, czuje się jak zombie... ledwo się zwlekłam z łóżka rano.... jeszcze jutro. Pier... nie idę w sobotę do roboty!
Dziewczyny wyluzujcie, nowa ma teraz pewnie ubaw że taki zamęt wprowadziła
nick nieaktualny, ivf-ivf, moremi, efcia, Mimbla, malgos741, satori, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Paniom,
Simba - Stoooooooo lat, stooooooooo lat, niech żyje....!!!!
Wszystkim zaciążonym dalszych wspaniałych przeżyć
Wszystkim które lada moment zaciążą kciuki i jak najmniej stresu
A w ogóle miłego dnia przedpiątkowego
pierwiastka, nick nieaktualny, moremi, efcia, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Tak głośno dyskutowałyście...aż spać nie mogłam
...za karę kawę mi proszę zrobić 
Dzień dobry
....śnieżnie i wietrznie znowu zostałam oszukana miała być wiosna 
Jeśli chodzi o tą emocjonującą dyskusję niech każdy chowa dziecię według swoich przekonań....jak to mówią każdy odpowiada za swój smród
Simba sto lat i córeczki do kompletu
nick nieaktualny, pierwiastka, moremi, efcia, malgos741, satori, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny