35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysatori wrote:Bry!
To obietnica tylko na wczoraj była, bo się ciągle między wódkę a zakąskę ładowałam
Co Ty mówisz? To jest wątek staraniowy mimo wszystko! Takie wiadomości mają priorytet!kapturnica, satori, Aasiula, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, efcia, Mimbla, malgos741, Berenika lubią tę wiadomość
-
Kometka za twoje endo &&
Mimbla za jajka &&
Bisca, Reni niezmiennie
Simba 100 lat w zdrowiu i szczęściu
Sabinka jak zdrówko? Kaszlesz jeszcze?
Wszystkim dobrego dnia
Nie kłóćta się jużpierwiastka, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, Mimbla, malgos741, Berenika, megan8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Chyba Twoj sie wlasnie podniosl a podwyzszony na resztki jajek moze Ci zaszkodzic. Oszczedzaj
[/QUOTE
Nie musisz sie martwic moim jajkami bo ich nie ma . natomiast tobie moze sie mleko zwarzyc od poziomu zlosci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 08:07
Sabina lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:kapturnica wrote:Chyba Twoj sie wlasnie podniosl a podwyzszony na resztki jajek moze Ci zaszkodzic. Oszczedzaj
[/QUOTE
Nie musisz sie martwic moim jajkami bo ich nie ma . natomiast tobie moze sie mleko zwarzyc od poziomu zlosci.
A Ty nie masz czym szafowac.Takze Polar wyluzuj bo chyba Ci hormony troche poziomu nie trzymaja ... -
Simba, a pamietam jak niedawno skladalam Ci urodzinowe zyczenia! Alez tez czas zapitala...
Simbolocie drogi, niech zycie letkie bedzie ( pacz remont domu), zdrowie dopisuje (pacz watroba), a chlopaki przynosza tylko same radosci! 100 lat!
BISCA, ComeToMeBaby, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam, czuje się jak zombie... ledwo się zwlekłam z łóżka rano.... jeszcze jutro. Pier... nie idę w sobotę do roboty!
Dziewczyny wyluzujcie, nowa ma teraz pewnie ubaw że taki zamęt wprowadziłaSabina, ivf-ivf, moremi, efcia, Mimbla, malgos741, satori, Berenika, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Paniom,
Simba - Stoooooooo lat, stooooooooo lat, niech żyje....!!!!
Wszystkim zaciążonym dalszych wspaniałych przeżyć
Wszystkim które lada moment zaciążą kciuki i jak najmniej stresu
A w ogóle miłego dnia przedpiątkowegopierwiastka, Sabina, moremi, efcia, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Tak głośno dyskutowałyście...aż spać nie mogłam
...za karę kawę mi proszę zrobić
Dzień dobry....śnieżnie i wietrznie znowu zostałam oszukana miała być wiosna
Jeśli chodzi o tą emocjonującą dyskusję niech każdy chowa dziecię według swoich przekonań....jak to mówią każdy odpowiada za swój smród
Simba sto lat i córeczki do kompletuSabina, pierwiastka, moremi, efcia, malgos741, satori, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny