35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:A tak poważnie
Chciałoby się Wam czytać obcy wątek i nic nie pisać?
Zabilabym się własną pięścią z nudów
Ja tu jakimś cudem przed chwilą trafiłam, choć jeszcze 30-, i aż książkę odłożyłam.
Pozdrowienia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 01:02
Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
lipa wrote:Ja tu jakimś cudem przed chwilą trafiłam, choć jeszcze 30-, i aż książkę odłożyłam.
Pozdrowienia!
Widzisz lipa co Cię na stare lata czeka
kapturnica, macduska, BISCA, satori, Mega, moremi, caffe, lipa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dobry.Widze,ze angina zarazki dalej rozsiewala.Ja tam uwazam osobiscie ,ze to karo w jednej osobie.Z tym,ze wtedy zrobila lewy nik zeby spr czy zadyma wypali.A teraz wpadla bronic wszystkie ucisnione nowalijki.
Trzeba miec nierowny dekielekWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 06:52
-
kapturnica wrote:Niestety zamiast zacytowac polubilam twoje wypociny. Simbie to nawet do piet nie dorastasz wiec nie masz co sie porownywac .A juz piszac ,ze masz do siebie dystans rozbawilas mnie.
-
mysza1975 wrote:Dobry wieczór sie ze Wszystkimi.
Przeczytałam dzisiejszą dyskusje i muszę poddać się samokrytyce. Ch...j nie matka jestem. Żadnej mądrej książki o wychowaniu nie przeczytałam i zadaję sie na instynkt.
I teraz nie wiem czy jak młody robi zadymę, bo chce mój kubek z gorącą kawą i daje mu go dotknąć żeby zobaczył, że parzy i pokazuję, że ma picie w swoim kubku, a on i tak chce mój i wrzeszczy i go zostawiam żeby się uspokoił, to robie dobrze czy źle?Mega lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Dziobio kury dziobio i zadziobio, jadem srajoo ( pod melodie Obuwatela GC).
Testosteron Wasz sięgnął zenitu a od podwyzszonego testosteronu pryszcze na dziobach wychodzoo.Aasiula, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bry!
Dziewczyny bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie dobre słowa i inne takie sympatycznościJa wiem, że to hurmony ale wzruszyłam się
Dziobak wrote:Satori, dane na Porodowke,biegusiem!
BISCA wrote:To co ? Uczcisz to suwaczkiem ?
efcia wrote:jakie ostatni razkapturnica, pierwiastka, Aasiula, Dziobak, Mega, BISCA, Sabina, moremi, efcia, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość