X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:
    Zdaj sie na instynkt:)

A Twoje dziecko nie ma potrzeb o tej porze, że zamiast z nim ciągle tu siedzisz i komentujesz?

anna maria, Aasiula, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie musisz , a moze Ciebie juz na Twoim zamknietym Forum juz nikt nie slucha i dlatego tu przylazlas ?pozdrow Karo
    Dongina wrote:
    Wpadne jutro bo dzisiaj i tak niczego nowego sie juz nie dowiem:) Zyczę owocnych staran - mimo wszystko:)

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nudna jest ta nowa kolezanka troche...

anna maria, BISCA lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angina, glupawke juz mamy.

Wszystkiego dobrego. :-)

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja, i ja chcę konsultacje!
    Czy jak przyciskam młodego łokciem do łóżka, bo siada w środku nocy i imprezę rozkreca, to jestem wystarczająco blisko, zeby nazwać to RB? bo działać to działa, usiąść nie może..

Simba, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Angina, glupawke juz mamy.

Wszystkiego dobrego. :-)
    I czkawke.
    Nie no, ja nic nie mam do nowej kolezanki. Ma misje, to ma. Chce sie dzielic dobrym slowem i swoimi doswiadczeniami, to prosz.

Ja bym sie jeszcze chetnie dowiedziala, jak schudnac, a jednoczesnie jesc slodycze. ;)

Sabina, efcia, moremi, Mega, BISCA, ania.g, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    To i ja, i ja chcę konsultacje!
    Czy jak przyciskam młodego łokciem do łóżka, bo siada w środku nocy i imprezę rozkreca, to jestem wystarczająco blisko, zeby nazwać to RB? bo działać to działa, usiąść nie może..
    O, ja mojego na noge chwytam, bo on pelza przez sen.
    Ale u nas RB cala geba. Spimy razem i pewnie troche to jeszcze potrwa.

moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to ja dzisiaj też RB uskuteczniam. Młody zapragnął spać w naszym łóżku.

Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No. Właśnie skończyłam oglądać Dirty Dancing, straciłam rachubę który to już raz ;) uwielbiam go porostu. Mogę iść spać :)

Sabina, Simba, Berenika, moremi, malgos741, BISCA, satori, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:
    I impreza trwa przez nastepne 5 stron:) Jedna przed druga popisuje sie humorem, poziomem cynizmu i jakà to -ike nie skonczyła:) Nie dziwie sie ze nikt tu nie zaglada bo merytorycznie kiepsko to wyglada na watku 35+ starajacych sie o dziecko.

Ja bym chciała poprosić koleżankę o zapis regulaminu tego portalu nakazujący nam pisać na wybrane tematy i kto te tematy zatwierdza i jakie są kryteria przyznawania punktacji. Bo tu znów o obowiązkach, zdaje mi się.

Dongina wrote:
    Ciekawe jakie mocne bylybyscie w gebie same po fioletowej stronie w nowo zawiazujacej sie grupie?
    Czymże podyktowane jest to wszechobecne pragnienie bycia po fioletowej stronie? To jest jak jakaś nirwana, czy co? Bo mnie się zdawało do tej pory że chodzi o to aby zajść w ciążę. Przede wszystkim.

moremi, Mega, BISCA, efcia, ania.g, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efcia u mnie wszystko dobrze :)
    Morka w pracy byłam, to nie miałam czasu na udzielanie. Zresztą o czym miałam pisać? Ja nie dyskutuje, gdy widzę że to nie ma sensu. ;)

efcia, ComeToMeBaby, moremi, satori, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 23:08 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 lutego 2016, 23:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 23:10 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 lutego 2016, 23:22

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Bye no nie dociera...

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 23:09 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 lutego 2016, 23:21

anna maria, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Bye kurwa, no nie dociera...

Spróbuj po rosyjsku.

anna maria lubi tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech ktoś otworzy okno, bo śmierdzi.

anna maria, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Spróbuj po rosyjsku.

Paszła won :-P

krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieknie to ujelas :-)
    ivf-ivf wrote:
    Bye kurwa, no nie dociera...

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:
    Ja tez mam głupawke - a raczej MAMY:) Zobaczcie ile stron zmarnowałyscie na mnie:) Gdyby nie ja nie miałybyscie o czym pisac:) Bo to forum juz dawno sie "wypalilo" od srodka. Jak to ktoras z was ujęła: ej alez to juz było:) No tak ciaza trafia sie raz na pare miesiecy stad nie gniewajcie sie na mnie ze dostarczam tematow ktore jarajà was najbardziej:))))))))
    zmarnowałyśmy? to forum jest gratisowe, możemy pisać i pisać- tu się nic nie marnuje :P
    gwiazdo ty nasza, jak dobrze, że nam tu przyświeciłaś i przydałaś tematu do rozmów. wiedz(cie), że prywatne sprawy to my omawiamy gdzie indziej, poza oczami tych podglądających.
    poza tym po lekturze 40 stron rzeczywiście miałaś pełne prawo stwierdzić, zę nam się forum wypaliło od środka. hahaha no tak- ale my takie 40 stron natrzaskamy w tyle czasu co inne wątki przez 4 miesiące nie naprodukują. nie masz co porównywać, rili.

życzę dalszej udanej lektury.
    cieszę się, że dostarczamy wielu fankom tyle radości <3

anna maria, Simba, paszczakin, Sabina, Berenika, megan8, malgos741, kapturnica, Mega, BISCA, efcia, Dziobak, Jastra, pierwiastka, ania.g, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:
    Przez MAMY mam na mysli osoby ktore tez was podgladaJa - nie was. No nie śmiałabym sie z wami familizować

Mysle, ze uzylas familiarise w zlym znaczeniu tutaj.

Nie zebym byla wredna, ale inni czytaja..

BISCA lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
‹‹ 13314 13315 13316 13317 13318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ