35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja, i ja chcę konsultacje!
Czy jak przyciskam młodego łokciem do łóżka, bo siada w środku nocy i imprezę rozkreca, to jestem wystarczająco blisko, zeby nazwać to RB? bo działać to działa, usiąść nie może..Simba, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Angina, glupawke juz mamy.
Wszystkiego dobrego.
Nie no, ja nic nie mam do nowej kolezanki. Ma misje, to ma. Chce sie dzielic dobrym slowem i swoimi doswiadczeniami, to prosz.
Ja bym sie jeszcze chetnie dowiedziala, jak schudnac, a jednoczesnie jesc slodycze.Sabina, efcia, moremi, Mega, BISCA, ania.g, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:To i ja, i ja chcę konsultacje!
Czy jak przyciskam młodego łokciem do łóżka, bo siada w środku nocy i imprezę rozkreca, to jestem wystarczająco blisko, zeby nazwać to RB? bo działać to działa, usiąść nie może..
Ale u nas RB cala geba. Spimy razem i pewnie troche to jeszcze potrwa.moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No. Właśnie skończyłam oglądać Dirty Dancing, straciłam rachubę który to już raz
uwielbiam go porostu. Mogę iść spać
Sabina, Simba, Berenika, moremi, malgos741, BISCA, satori, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dongina wrote:I impreza trwa przez nastepne 5 stron:) Jedna przed druga popisuje sie humorem, poziomem cynizmu i jakà to -ike nie skonczyła:) Nie dziwie sie ze nikt tu nie zaglada bo merytorycznie kiepsko to wyglada na watku 35+ starajacych sie o dziecko.
Ja bym chciała poprosić koleżankę o zapis regulaminu tego portalu nakazujący nam pisać na wybrane tematy i kto te tematy zatwierdza i jakie są kryteria przyznawania punktacji. Bo tu znów o obowiązkach, zdaje mi się.
Dongina wrote:Ciekawe jakie mocne bylybyscie w gebie same po fioletowej stronie w nowo zawiazujacej sie grupie?
moremi, Mega, BISCA, efcia, ania.g, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 23:08 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 lutego 2016, 23:22
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 23:10 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 lutego 2016, 23:22
-
Bye no nie dociera...
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 23:09 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 lutego 2016, 23:21
anna maria, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dongina wrote:Ja tez mam głupawke - a raczej MAMY:) Zobaczcie ile stron zmarnowałyscie na mnie:) Gdyby nie ja nie miałybyscie o czym pisac:) Bo to forum juz dawno sie "wypalilo" od srodka. Jak to ktoras z was ujęła: ej alez to juz było:) No tak ciaza trafia sie raz na pare miesiecy stad nie gniewajcie sie na mnie ze dostarczam tematow ktore jarajà was najbardziej:))))))))
gwiazdo ty nasza, jak dobrze, że nam tu przyświeciłaś i przydałaś tematu do rozmów. wiedz(cie), że prywatne sprawy to my omawiamy gdzie indziej, poza oczami tych podglądających.
poza tym po lekturze 40 stron rzeczywiście miałaś pełne prawo stwierdzić, zę nam się forum wypaliło od środka. hahaha no tak- ale my takie 40 stron natrzaskamy w tyle czasu co inne wątki przez 4 miesiące nie naprodukują. nie masz co porównywać, rili.
życzę dalszej udanej lektury.
cieszę się, że dostarczamy wielu fankom tyle radościanna maria, Simba, paszczakin, Sabina, Berenika, megan8, malgos741, kapturnica, Mega, BISCA, efcia, Dziobak, Jastra, pierwiastka, ania.g, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dongina wrote:Przez MAMY mam na mysli osoby ktore tez was podgladaJa - nie was. No nie śmiałabym sie z wami familizować
Mysle, ze uzylas familiarise w zlym znaczeniu tutaj.
Nie zebym byla wredna, ale inni czytaja..BISCA lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.