35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:A tak ogólnie to się naszą nową rozczarowałam. Tak się ładnie zapowiadała, chciało jej się poczytać wątek.
A tu kolejna Jętka Jednodniówka.
Nie miala pejsow i hajsu i lans bansuanna maria, macduska, caffe, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale ale
https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,29044,8159.html
nie tylko u nas się wymądrzała
Wysłany: 21 października 2015, 11:15Simba lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór sie ze Wszystkimi.
Przeczytałam dzisiejszą dyskusje i muszę poddać się samokrytyce. Ch...j nie matka jestem. Żadnej mądrej książki o wychowaniu nie przeczytałam i zadaję sie na instynkt.
I teraz nie wiem czy jak młody robi zadymę, bo chce mój kubek z gorącą kawą i daje mu go dotknąć żeby zobaczył, że parzy i pokazuję, że ma picie w swoim kubku, a on i tak chce mój i wrzeszczy i go zostawiam żeby się uspokoił, to robie dobrze czy źle?anna maria, Simba, kapturnica, paszczakin, efcia, Berenika, moremi, malgos741, Mega, BISCA, satori, pierwiastka, dorbie lubią tę wiadomość
-
Jakbys dokladniej czytala to niejedna z nas byla juz w ciazy i na fiolet nie przeszla bo i po co ,tu jest dobrze
tylko niekazda tu pasuje .I tyle w temacie
Dongina wrote:I impreza trwa przez nastepne 5 stron:) Jedna przed druga popisuje sie humorem, poziomem cynizmu i jakà to -ike nie skonczyła:) Nie dziwie sie ze nikt tu nie zaglada bo merytorycznie kiepsko to wyglada na watku 35+ starajacych sie o dziecko.
Caffe chcialam ci odpisac na twoje pytanie jaki byl cel moich odwiedzin (grzecznie) ale twoje mates jakos tak mnie put off.
A i przypuszczam ze wiele takich jak ja tu bylo:) Nie tylko Karo:)
Ciekawe jakie mocne bylybyscie w gebie same po fioletowej stronie w nowo zawiazujacej sie grupie?ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Dongina wrote:Wpadne jutro bo dzisiaj i tak niczego nowego sie juz nie dowiem:) Zyczę owocnych staran - mimo wszystko:)
wróć z koleżankami i pozdrów KaroAasiula, Sabina, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dobry wieczór sie ze Wszystkimi.
Przeczytałam dzisiejszą dyskusje i muszę poddać się samokrytyce. Ch...j nie matka jestem. Żadnej mądrej książki o wychowaniu nie przeczytałam i zadaję sie na instynkt.
I teraz nie wiem czy jak młody robi zadymę, bo chce mój kubek z gorącą kawą i daje mu go dotknąć żeby zobaczył, że parzy i pokazuję, że ma picie w swoim kubku, a on i tak chce mój i wrzeszczy i go zostawiam żeby się uspokoił, to robie dobrze czy źle?
Dobrze ze chvja nie sluchamMimbla, Magdala, paszczakin, Aasiula, Sabina, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dobry wieczór sie ze Wszystkimi.
I teraz nie wiem czy jak młody robi zadymę, bo chce mój kubek z gorącą kawą i daje mu go dotknąć żeby zobaczył, że parzy i pokazuję, że ma picie w swoim kubku, a on i tak chce mój i wrzeszczy i go zostawiam żeby się uspokoił, to robie dobrze czy źle?
Moim zdaniem dobrze.
Ale co ja wiem.krycha.stara lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.