35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySatori super fasol
niech Wam rośnie zdrowo
Dawaj termin!
I ja Ci dam ostatni raz, masz się regularnie meldowac i pisac o wszystkim, jasne?
Ale się cieszeBISCA, anna maria, efcia, kapturnica, Simba, moremi, Mimbla, Berenika, Mega, satori, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
normalnie ze śmiechu potargało mi bebechy
dogina, vagina czy angina
zwał jak zwał
idź już stąd, bo tu nie jest fajnie
nie wiem po jaki damski członek tu się produkujesz?
BISCA, anna maria, ivf-ivf, Simba, Mimbla, Berenika, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:normalnie ze śmiechu potargało mi bebechy
dogina, vagina czy angina
zwał jak zwał
idź już stąd, bo tu nie jest fajnie
nie wiem po jaki damski członek tu się produkujesz?
No pisałam jej "bye", ale chyba nie kuma....Reni, Magdala lubią tę wiadomość
-
satori wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/725ac869ddf4.jpg
To znowu ja. Obiecuję że dziś to ostatni raz
Jest pęcherzyk 6mmJeden
W macicy
Mam piękną szyjkę. Dostalam lutkę i L4 i balsam na nerwy w postaci mojego doktorka. Prawie się nie zmienił przez te 13 lat.
Podgląd serduszka za 2 tygodnie.
Reni poproszę o wpisanie na listę 29 luty
A i powiem Wam jeszcze że mój chlop ogląda to zdjęcie z usg i mówi "no popatrz 6mm to taki fasol jest". Także sorry ale ja mam fasola w brzuchu
Padam ze zmęczenia. Dobrej nocysatori lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Niestety zamiast zacytowac polubilam twoje wypociny. Simbie to nawet do piet nie dorastasz wiec nie masz co sie porownywac .A juz piszac ,ze masz do siebie dystans rozbawilas mnie.
A teraz dalej! Wszystkie klepimy sie po dupach w naszym kvrwidolkuDalej zwawo!
anna maria, Reni, BISCA, paszczakin, kapturnica, Mimbla, emeska, Sabina, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moge ja ? -) ulzylo mi
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 lutego 2016, 23:21
Reni, kapturnica, Aasiula, Berenika lubią tę wiadomość