35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dongina wrote:Simba jestem bardziej dowartosciowana niz ty ale głupsza od Karo bo odbijam piłeczkę
Przynajmniej mam do siebie dystans i nie na Boga nnie chce byc taka "fajna" jak ty:) Biedaku
Szkoda, ze przez Ciebie odeszlaanna maria, Reni lubią tę wiadomość
-
satori wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/725ac869ddf4.jpg
To znowu ja. Obiecuję że dziś to ostatni raz
Jest pęcherzyk 6mmJeden
W macicy
Mam piękną szyjkę. Dostalam lutkę i L4 i balsam na nerwy w postaci mojego doktorka. Prawie się nie zmienił przez te 13 lat.
Podgląd serduszka za 2 tygodnie.
Reni poproszę o wpisanie na listę 29 luty
A i powiem Wam jeszcze że mój chlop ogląda to zdjęcie z usg i mówi "no popatrz 6mm to taki fasol jest". Także sorry ale ja mam fasola w brzuchu
Padam ze zmęczenia. Dobrej nocy
jakie ostatni razmasz nam tu streszczac wszystko
Satori super wieści, niech fasol rośnie zdrowoBISCA, kapturnica, Magdala, satori, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Powiedz mi uprzejmie, co w zasadzie chcesz osiągnąć tutaj?
Caffe, przecie to jasne. Każdy, kto na studiach miał ike będzie wiedział.
Ja miałam mechanikę, to wiemMimbla, caffe, BISCA, kapturnica, anna maria, Magdala, moremi, ComeToMeBaby, emeska, Mega, satori, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Dongina wrote:Simba jestem bardziej dowartosciowana niz ty ale głupsza od Karo bo odbijam piłeczkę
Przynajmniej mam do siebie dystans i nie na Boga nnie chce byc taka "fajna" jak ty:) Biedaku
ivf-ivf, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A ja miałam anginę, liczy się?
wygrałaś magnetofon szpulowy !!BISCA, anna maria, Sabina, caffe, ivf-ivf, kapturnica, Simba, ComeToMeBaby, Mega, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
No nieźle (mam nadzieje ze pisze sie razem). A jednak:) jad płynie, rozlewa się meandrami:) Mam 16 -sto letnia corke. Wiem co nieco zatem o wychowaniu. W stopce niekoniecznie trzeba chwalic sie całym stadem rodzinnym. Nie zapytałyscie o nic, nie prosilyscie o przedstawienie sie, wiec tego nie zrobilam:)
Nie przedstawilam sie bo mnie nie poprosilyscie ,co to kurawa za wychowanie ,jak przychodze w gosci to sie przedstawiam ,no tak mnie rodzice wychowali .Ukryta corka ? wstydzisz sie ze masz starsze dziecko ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 22:07
kapturnica lubi tę wiadomość