X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O-ho.
    Dongina zmieniła avatar.

kapturnica lubi tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech dogina na swoje forum

BISCA, Mimbla, Berenika, kapturnica, ivf-ivf, Simba, Sabina, anna maria lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Za KARE ( ;) ) lawatywa

No wlasnie, dziobak , gdzie jestes ?
    Jestem. Ale zle ze mna, bo nie chce mi sie nawet zabrac glosu o wychowywaniu dzieci.
    A juz szczegolnie o nagrodach i karach. ;) Chociaz dla mnie to wzmocnienia pozytyywne i negatywne. Slyszala nowa o tym cos, czy nie?

I w ogole jaka statystyka: 3/4 z nas nie slyszalo o RB. Ja akurat jestem w tez szczesliwej 1/4, ale jakie to ma znaczenie, droga teoretyczko? Masz 7 miesieczne dziecko i wiesz juz wszystko? Powodzenia dalej zatem.

Swoja droga my tu tepe dzidy na maksa jestesmy, o losie... Wszystkiego sie musimy uczyc...

ivf-ivf, Magdala, Simba, BISCA, efcia, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/725ac869ddf4.jpg

To znowu ja. Obiecuję że dziś to ostatni raz :)

Jest pęcherzyk 6mm :D Jeden ;) W macicy :) Mam piękną szyjkę. Dostalam lutkę i L4 i balsam na nerwy w postaci mojego doktorka. Prawie się nie zmienił przez te 13 lat. :)

Podgląd serduszka za 2 tygodnie.
    Reni poproszę o wpisanie na listę 29 luty :)
    A i powiem Wam jeszcze że mój chlop ogląda to zdjęcie z usg i mówi "no popatrz 6mm to taki fasol jest". Także sorry ale ja mam fasola w brzuchu ;)

Padam ze zmęczenia. Dobrej nocy :)

kapturnica, caffe, Mimbla, ivf-ivf, Berenika, macduska, Magdala, Simba, BISCA, efcia, Sabina, anna maria, Reni, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, megan8, Bozia3, Mega, beates, pierwiastka, Wiellebnna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na NAT GEO WILD jest świetny program o kotach.

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Satori, dane na Porodowke, biegusiem!

BISCA, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje,ze zamkne sie w sobie po tym jak dongina vel angina skrytykowala moj awatar.Albo nie,pojde w karton z podwojnym dnem i posiedze w nim.Zawalil mi sie swiat.Bylam przekonana ze moj awatar jest jedwabisty :-(

efcia, paszczakin, Mega, satori lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satori wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/725ac869ddf4.jpg

To znowu ja. Obiecuję że dziś to ostatni raz :)

Jest pęcherzyk 6mm :D Jeden ;) W macicy :) Mam piękną szyjkę. Dostalam lutkę i L4 i balsam na nerwy w postaci mojego doktorka. Prawie się nie zmienił przez te 13 lat. :)

Podgląd serduszka za 2 tygodnie.
    Reni poproszę o wpisanie na listę 29 luty :)
    A i powiem Wam jeszcze że mój chlop ogląda to zdjęcie z usg i mówi "no popatrz 6mm to taki fasol jest". Także sorry ale ja mam fasola w brzuchu ;)

Padam ze zmęczenia. Dobrej nocy :)
    Cieszymy sie razem z toba z fasola :-)

efcia, satori lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Sorry, ale nie moge tego misjonarskiego tonu słuchać, zwłaszcza, że pobrzmiewa w nim protekcja... za małe audytorium na zamkniętym forum chyba było :-P
    O wlasnie.
    Kaszlu kaszlu prychu prychu i angina juz na strychu

Bezczelna Simba.
    No tez cos

ivf-ivf, kapturnica, Mimbla, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Kurde, przez ten nowy awatar, sama sie nie poznaje hihi

Czerwone wytrawne. Komu ?
    Kometa ? na endo

Pozno to pozno, ale ju mejd maj daj. XD

BISCA lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:
    Ale fajnie:) Ach te emocje:) Macie o czym pisać w koncu:)
    Ale z drugiej strony NUDA - wiedzialam ze tak bedzie wygladał epilog. A juz myslałam ze czyms kulturalnym mnie zaskoczycie.
    Nosz shit. A niech zagadne ???? Kulturalnie to mozna jedynie kulturalnego żegnac:) Karo taka była, ale dla was kazdy kto nie jest mainstreamowy w waszym grajdołku juz jest niekulturalny i narzucający własne zdanie:) Robicie dokładnie to samo:)

Tu nie ma paszczakinie czego rozgryzac:) Nie schlebiaj sobie:)

Niezła rozrywka - bede sobie podczytywac na poprawe humoru:)

I koniecznie zrobcie zakłady zanim zamiast prowokatora przypląta sie tu jakas nowa dusza, ktora nie cofnęła sie o te 40 stron do tyłu:) Ale czy to jednak błyskotliwosc skoro kazda wygrywa w tym zakładzie????? Nie ma przegranych bo to co obstawiacie jest jasne jak słonce:)

Bye.

Simba, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Naprawde-pisze sie razem a nie osobno.
    Ciekawe, czy z krzakow podgladaja ten watek takze Mormoni lub scjentolodzy.Albo chociaz handlarze Amway'a.
    I Avonu :)

kapturnica, Mimbla, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    kurde musze sie Zajac wychwaniem Heli ,bo siedzi przy stole i puszcza baki :-)

Tylko bron boze nie nagradzaj! ;-)

kapturnica, BISCA, anna maria, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Tylko bron boze nie nagradzaj! ;-)
    I nie stosuj kar!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:
    Ale fajnie:) Ach te emocje:) Macie o czym pisać w koncu:)
    Ale z drugiej strony NUDA - wiedzialam ze tak bedzie wygladał epilog. A juz myslałam ze czyms kulturalnym mnie zaskoczycie.
    Nosz shit. A niech zagadne ???? Kulturalnie to mozna jedynie kulturalnego żegnac:) Karo taka była, ale dla was kazdy kto nie jest mainstreamowy w waszym grajdołku juz jest niekulturalny i narzucający własne zdanie:) Robicie dokładnie to samo:)

Tu nie ma paszczakinie czego rozgryzac:) Nie schlebiaj sobie:)

Niezła rozrywka - bede sobie podczytywac na poprawe humoru:)

I koniecznie zrobcie zakłady zanim zamiast prowokatora przypląta sie tu jakas nowa dusza, ktora nie cofnęła sie o te 40 stron do tyłu:) Ale czy to jednak błyskotliwosc skoro kazda wygrywa w tym zakładzie????? Nie ma przegranych bo to co obstawiacie jest jasne jak słonce:)
    Az tak przezywasz, ze nie jestes taka fajna jak my? Biedaku... :(

Mega lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu dzisiaj będę musiała swojego ukarać, bo nie widzę żeby był śpiący...

Simba, kapturnica, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:

Tylko Chuck Norris potrafi sie cofnac do tylu, takze teraz to ty sobie nie schlebiaj.

Mimbla, kapturnica, Sabina, anna maria, Reni, ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:
    Dziobak - mam 16-Letnia dziecko i kilku misieczne. O wzmocnieniacch słyszał kazdy kto nna studiach miał psychologię, pedagogikę czy inną - "ike".

No tez coś, Simba nie powtarzaj się:) Zaskocz mnie nowym entliczkiem-pentliczkiem:)

Ifv-ifv - za małe audytorium mnie rozbawiło:) No patrzac kto zakładał to forum a kto przejął schedę i drząc przed iloscia naprodukowanych stron powinnam byc mniej misjonarska:) Ale zaraz! Przeciez przymiotnnik "misjonarski" powinien byc mottem przewodnim tego watku staraczkowego:)
    No ale fakt - zwracam honor - nie wszyscy moga korzystac z tej pozycji podczas staran
    Powiedz mi uprzejmie, co w zasadzie chcesz osiągnąć tutaj?

ivf-ivf, BISCA, efcia, Mimbla, ComeToMeBaby, Berenika, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba jestem bardziej dowartosciowana niz ty ale głupsza od Karo bo odbijam piłeczkę:) Przynajmniej mam do siebie dystans i nie na Boga nnie chce byc taka "fajna" jak ty:) Biedaku

kapturnica lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:
    Dziobak - mam 16-Letnia dziecko i kilku misieczne. O wzmocnieniacch słyszał kazdy kto nna studiach miał psychologię, pedagogikę czy inną - "ike".

No tez coś, Simba nie powtarzaj się:) Zaskocz mnie nowym entliczkiem-pentliczkiem:)

Ifv-ifv - za małe audytorium mnie rozbawiło:) No patrzac kto zakładał to forum a kto przejął schedę i drząc przed iloscia naprodukowanych stron powinnam byc mniej misjonarska:) Ale zaraz! Przeciez przymiotnnik "misjonarski" powinien byc mottem przewodnim tego watku staraczkowego:)
    No ale fakt - zwracam honor - nie wszyscy moga korzystac z tej pozycji podczas staran

Bye.

Simba, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 13309 13310 13311 13312 13313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ