35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Za KARE (
) lawatywa
No wlasnie, dziobak , gdzie jestes ?
A juz szczegolnie o nagrodach i karach.Chociaz dla mnie to wzmocnienia pozytyywne i negatywne. Slyszala nowa o tym cos, czy nie?
I w ogole jaka statystyka: 3/4 z nas nie slyszalo o RB. Ja akurat jestem w tez szczesliwej 1/4, ale jakie to ma znaczenie, droga teoretyczko? Masz 7 miesieczne dziecko i wiesz juz wszystko? Powodzenia dalej zatem.
Swoja droga my tu tepe dzidy na maksa jestesmy, o losie... Wszystkiego sie musimy uczyc...
ivf-ivf, Magdala, Simba, BISCA, efcia, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/725ac869ddf4.jpg
To znowu ja. Obiecuję że dziś to ostatni raz
Jest pęcherzyk 6mmJeden
W macicy
Mam piękną szyjkę. Dostalam lutkę i L4 i balsam na nerwy w postaci mojego doktorka. Prawie się nie zmienił przez te 13 lat.
Podgląd serduszka za 2 tygodnie.
Reni poproszę o wpisanie na listę 29 luty
A i powiem Wam jeszcze że mój chlop ogląda to zdjęcie z usg i mówi "no popatrz 6mm to taki fasol jest". Także sorry ale ja mam fasola w brzuchu
Padam ze zmęczenia. Dobrej nocy
kapturnica, caffe, Mimbla, ivf-ivf, Berenika, macduska, Magdala, Simba, BISCA, efcia, Sabina, anna maria, Reni, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, megan8, Bozia3, Mega, beates, pierwiastka, Wiellebnna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czuje,ze zamkne sie w sobie po tym jak dongina vel angina skrytykowala moj awatar.Albo nie,pojde w karton z podwojnym dnem i posiedze w nim.Zawalil mi sie swiat.Bylam przekonana ze moj awatar jest jedwabisty
efcia, paszczakin, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
satori wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/725ac869ddf4.jpg
To znowu ja. Obiecuję że dziś to ostatni raz
Jest pęcherzyk 6mmJeden
W macicy
Mam piękną szyjkę. Dostalam lutkę i L4 i balsam na nerwy w postaci mojego doktorka. Prawie się nie zmienił przez te 13 lat.
Podgląd serduszka za 2 tygodnie.
Reni poproszę o wpisanie na listę 29 luty
A i powiem Wam jeszcze że mój chlop ogląda to zdjęcie z usg i mówi "no popatrz 6mm to taki fasol jest". Także sorry ale ja mam fasola w brzuchu
Padam ze zmęczenia. Dobrej nocyefcia, satori lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Sorry, ale nie moge tego misjonarskiego tonu słuchać, zwłaszcza, że pobrzmiewa w nim protekcja... za małe audytorium na zamkniętym forum chyba było
Kaszlu kaszlu prychu prychu i angina juz na strychu
Bezczelna Simba.
No tez cosivf-ivf, kapturnica, Mimbla, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Dongina wrote:Ale fajnie:) Ach te emocje:) Macie o czym pisać w koncu:)
Ale z drugiej strony NUDA - wiedzialam ze tak bedzie wygladał epilog. A juz myslałam ze czyms kulturalnym mnie zaskoczycie.
Nosz shit. A niech zagadne ???? Kulturalnie to mozna jedynie kulturalnego żegnac:) Karo taka była, ale dla was kazdy kto nie jest mainstreamowy w waszym grajdołku juz jest niekulturalny i narzucający własne zdanie:) Robicie dokładnie to samo:)
Tu nie ma paszczakinie czego rozgryzac:) Nie schlebiaj sobie:)
Niezła rozrywka - bede sobie podczytywac na poprawe humoru:)
I koniecznie zrobcie zakłady zanim zamiast prowokatora przypląta sie tu jakas nowa dusza, ktora nie cofnęła sie o te 40 stron do tyłu:) Ale czy to jednak błyskotliwosc skoro kazda wygrywa w tym zakładzie????? Nie ma przegranych bo to co obstawiacie jest jasne jak słonce:)
Bye.Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dongina wrote:Ale fajnie:) Ach te emocje:) Macie o czym pisać w koncu:)
Ale z drugiej strony NUDA - wiedzialam ze tak bedzie wygladał epilog. A juz myslałam ze czyms kulturalnym mnie zaskoczycie.
Nosz shit. A niech zagadne ???? Kulturalnie to mozna jedynie kulturalnego żegnac:) Karo taka była, ale dla was kazdy kto nie jest mainstreamowy w waszym grajdołku juz jest niekulturalny i narzucający własne zdanie:) Robicie dokładnie to samo:)
Tu nie ma paszczakinie czego rozgryzac:) Nie schlebiaj sobie:)
Niezła rozrywka - bede sobie podczytywac na poprawe humoru:)
I koniecznie zrobcie zakłady zanim zamiast prowokatora przypląta sie tu jakas nowa dusza, ktora nie cofnęła sie o te 40 stron do tyłu:) Ale czy to jednak błyskotliwosc skoro kazda wygrywa w tym zakładzie????? Nie ma przegranych bo to co obstawiacie jest jasne jak słonce:)Mega lubi tę wiadomość
-
Dongina wrote:
I koniecznie zrobcie zakłady zanim zamiast prowokatora przypląta sie tu jakas nowa dusza, ktora nie cofnęła sie o te 40 stron do tyłu:) Ale czy to jednak błyskotliwosc skoro kazda wygrywa w tym zakładzie????? Nie ma przegranych bo to co obstawiacie jest jasne jak słonce:)Mimbla, kapturnica, Sabina, anna maria, Reni, ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Dongina wrote:Dziobak - mam 16-Letnia dziecko i kilku misieczne. O wzmocnieniacch słyszał kazdy kto nna studiach miał psychologię, pedagogikę czy inną - "ike".
No tez coś, Simba nie powtarzaj sięZaskocz mnie nowym entliczkiem-pentliczkiem:)
Ifv-ifv - za małe audytorium mnie rozbawiło:) No patrzac kto zakładał to forum a kto przejął schedę i drząc przed iloscia naprodukowanych stron powinnam byc mniej misjonarska:) Ale zaraz! Przeciez przymiotnnik "misjonarski" powinien byc mottem przewodnim tego watku staraczkowego:)
No ale fakt - zwracam honor - nie wszyscy moga korzystac z tej pozycji podczas staranivf-ivf, BISCA, efcia, Mimbla, ComeToMeBaby, Berenika, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dongina wrote:Dziobak - mam 16-Letnia dziecko i kilku misieczne. O wzmocnieniacch słyszał kazdy kto nna studiach miał psychologię, pedagogikę czy inną - "ike".
No tez coś, Simba nie powtarzaj sięZaskocz mnie nowym entliczkiem-pentliczkiem:)
Ifv-ifv - za małe audytorium mnie rozbawiło:) No patrzac kto zakładał to forum a kto przejął schedę i drząc przed iloscia naprodukowanych stron powinnam byc mniej misjonarska:) Ale zaraz! Przeciez przymiotnnik "misjonarski" powinien byc mottem przewodnim tego watku staraczkowego:)
No ale fakt - zwracam honor - nie wszyscy moga korzystac z tej pozycji podczas staran
Bye.Simba, BISCA lubią tę wiadomość