X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O-ho.
    Dongina zmieniła avatar.

kapturnica lubi tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech dogina na swoje forum

BISCA, Mimbla, Berenika, kapturnica, ivf-ivf, Simba, Sabina, anna maria lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Za KARE ( ;) ) lawatywa

No wlasnie, dziobak , gdzie jestes ?
    Jestem. Ale zle ze mna, bo nie chce mi sie nawet zabrac glosu o wychowywaniu dzieci.
    A juz szczegolnie o nagrodach i karach. ;) Chociaz dla mnie to wzmocnienia pozytyywne i negatywne. Slyszala nowa o tym cos, czy nie?

I w ogole jaka statystyka: 3/4 z nas nie slyszalo o RB. Ja akurat jestem w tez szczesliwej 1/4, ale jakie to ma znaczenie, droga teoretyczko? Masz 7 miesieczne dziecko i wiesz juz wszystko? Powodzenia dalej zatem.

Swoja droga my tu tepe dzidy na maksa jestesmy, o losie... Wszystkiego sie musimy uczyc...

ivf-ivf, Magdala, Simba, BISCA, efcia, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/725ac869ddf4.jpg

To znowu ja. Obiecuję że dziś to ostatni raz :)

Jest pęcherzyk 6mm :D Jeden ;) W macicy :) Mam piękną szyjkę. Dostalam lutkę i L4 i balsam na nerwy w postaci mojego doktorka. Prawie się nie zmienił przez te 13 lat. :)

Podgląd serduszka za 2 tygodnie.
    Reni poproszę o wpisanie na listę 29 luty :)
    A i powiem Wam jeszcze że mój chlop ogląda to zdjęcie z usg i mówi "no popatrz 6mm to taki fasol jest". Także sorry ale ja mam fasola w brzuchu ;)

Padam ze zmęczenia. Dobrej nocy :)

kapturnica, caffe, Mimbla, ivf-ivf, Berenika, macduska, Magdala, Simba, BISCA, efcia, Sabina, anna maria, Reni, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, megan8, Bozia3, Mega, beates, pierwiastka, Wiellebnna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na NAT GEO WILD jest świetny program o kotach.

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Satori, dane na Porodowke, biegusiem!

BISCA, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje,ze zamkne sie w sobie po tym jak dongina vel angina skrytykowala moj awatar.Albo nie,pojde w karton z podwojnym dnem i posiedze w nim.Zawalil mi sie swiat.Bylam przekonana ze moj awatar jest jedwabisty :-(

efcia, paszczakin, Mega, satori lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satori wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/725ac869ddf4.jpg

To znowu ja. Obiecuję że dziś to ostatni raz :)

Jest pęcherzyk 6mm :D Jeden ;) W macicy :) Mam piękną szyjkę. Dostalam lutkę i L4 i balsam na nerwy w postaci mojego doktorka. Prawie się nie zmienił przez te 13 lat. :)

Podgląd serduszka za 2 tygodnie.
    Reni poproszę o wpisanie na listę 29 luty :)
    A i powiem Wam jeszcze że mój chlop ogląda to zdjęcie z usg i mówi "no popatrz 6mm to taki fasol jest". Także sorry ale ja mam fasola w brzuchu ;)

Padam ze zmęczenia. Dobrej nocy :)
    Cieszymy sie razem z toba z fasola :-)

efcia, satori lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Sorry, ale nie moge tego misjonarskiego tonu słuchać, zwłaszcza, że pobrzmiewa w nim protekcja... za małe audytorium na zamkniętym forum chyba było :-P
    O wlasnie.
    Kaszlu kaszlu prychu prychu i angina juz na strychu

Bezczelna Simba.
    No tez cos

ivf-ivf, kapturnica, Mimbla, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Kurde, przez ten nowy awatar, sama sie nie poznaje hihi

Czerwone wytrawne. Komu ?
    Kometa ? na endo

Pozno to pozno, ale ju mejd maj daj. XD

BISCA lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:
    Ale fajnie:) Ach te emocje:) Macie o czym pisać w koncu:)
    Ale z drugiej strony NUDA - wiedzialam ze tak bedzie wygladał epilog. A juz myslałam ze czyms kulturalnym mnie zaskoczycie.
    Nosz shit. A niech zagadne ???? Kulturalnie to mozna jedynie kulturalnego żegnac:) Karo taka była, ale dla was kazdy kto nie jest mainstreamowy w waszym grajdołku juz jest niekulturalny i narzucający własne zdanie:) Robicie dokładnie to samo:)

Tu nie ma paszczakinie czego rozgryzac:) Nie schlebiaj sobie:)

Niezła rozrywka - bede sobie podczytywac na poprawe humoru:)

I koniecznie zrobcie zakłady zanim zamiast prowokatora przypląta sie tu jakas nowa dusza, ktora nie cofnęła sie o te 40 stron do tyłu:) Ale czy to jednak błyskotliwosc skoro kazda wygrywa w tym zakładzie????? Nie ma przegranych bo to co obstawiacie jest jasne jak słonce:)

Bye.

Simba, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Naprawde-pisze sie razem a nie osobno.
    Ciekawe, czy z krzakow podgladaja ten watek takze Mormoni lub scjentolodzy.Albo chociaz handlarze Amway'a.
    I Avonu :)

kapturnica, Mimbla, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    kurde musze sie Zajac wychwaniem Heli ,bo siedzi przy stole i puszcza baki :-)

Tylko bron boze nie nagradzaj! ;-)

kapturnica, BISCA, anna maria, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Tylko bron boze nie nagradzaj! ;-)
    I nie stosuj kar!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:
    Ale fajnie:) Ach te emocje:) Macie o czym pisać w koncu:)
    Ale z drugiej strony NUDA - wiedzialam ze tak bedzie wygladał epilog. A juz myslałam ze czyms kulturalnym mnie zaskoczycie.
    Nosz shit. A niech zagadne ???? Kulturalnie to mozna jedynie kulturalnego żegnac:) Karo taka była, ale dla was kazdy kto nie jest mainstreamowy w waszym grajdołku juz jest niekulturalny i narzucający własne zdanie:) Robicie dokładnie to samo:)

Tu nie ma paszczakinie czego rozgryzac:) Nie schlebiaj sobie:)

Niezła rozrywka - bede sobie podczytywac na poprawe humoru:)

I koniecznie zrobcie zakłady zanim zamiast prowokatora przypląta sie tu jakas nowa dusza, ktora nie cofnęła sie o te 40 stron do tyłu:) Ale czy to jednak błyskotliwosc skoro kazda wygrywa w tym zakładzie????? Nie ma przegranych bo to co obstawiacie jest jasne jak słonce:)
    Az tak przezywasz, ze nie jestes taka fajna jak my? Biedaku... :(

Mega lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu dzisiaj będę musiała swojego ukarać, bo nie widzę żeby był śpiący...

Simba, kapturnica, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:

Tylko Chuck Norris potrafi sie cofnac do tylu, takze teraz to ty sobie nie schlebiaj.

Mimbla, kapturnica, Sabina, anna maria, Reni, ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:
    Dziobak - mam 16-Letnia dziecko i kilku misieczne. O wzmocnieniacch słyszał kazdy kto nna studiach miał psychologię, pedagogikę czy inną - "ike".

No tez coś, Simba nie powtarzaj się:) Zaskocz mnie nowym entliczkiem-pentliczkiem:)

Ifv-ifv - za małe audytorium mnie rozbawiło:) No patrzac kto zakładał to forum a kto przejął schedę i drząc przed iloscia naprodukowanych stron powinnam byc mniej misjonarska:) Ale zaraz! Przeciez przymiotnnik "misjonarski" powinien byc mottem przewodnim tego watku staraczkowego:)
    No ale fakt - zwracam honor - nie wszyscy moga korzystac z tej pozycji podczas staran
    Powiedz mi uprzejmie, co w zasadzie chcesz osiągnąć tutaj?

ivf-ivf, BISCA, efcia, Mimbla, ComeToMeBaby, Berenika, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba jestem bardziej dowartosciowana niz ty ale głupsza od Karo bo odbijam piłeczkę:) Przynajmniej mam do siebie dystans i nie na Boga nnie chce byc taka "fajna" jak ty:) Biedaku

kapturnica lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dongina wrote:
    Dziobak - mam 16-Letnia dziecko i kilku misieczne. O wzmocnieniacch słyszał kazdy kto nna studiach miał psychologię, pedagogikę czy inną - "ike".

No tez coś, Simba nie powtarzaj się:) Zaskocz mnie nowym entliczkiem-pentliczkiem:)

Ifv-ifv - za małe audytorium mnie rozbawiło:) No patrzac kto zakładał to forum a kto przejął schedę i drząc przed iloscia naprodukowanych stron powinnam byc mniej misjonarska:) Ale zaraz! Przeciez przymiotnnik "misjonarski" powinien byc mottem przewodnim tego watku staraczkowego:)
    No ale fakt - zwracam honor - nie wszyscy moga korzystac z tej pozycji podczas staran

Bye.

Simba, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 13309 13310 13311 13312 13313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ