35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Szkoda, że niektóre mogą być potencjalnie szkodliwe dla dziecka, ja naprawdę nie widzę nic złego w dyscyplinie i hierarchii wartości, którą wpajali mi rodzice. Moja mama wychowała 5 dzieci, z ogromnym sercem i zaangażowaniem, czułam i czuję do rodziców ogromny szacunek i respekt, kocham ich nad życie, mam głębokie przekonanie, że robię dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 19:41
ivf-ivf, anna maria, kapturnica, Jastra, efcia lubią tę wiadomość
-
To tak Mimbla, to sa juz konkrety. Bardzo sie ciesze, ze tak pieknie idzie. Z moich obliczen wynika, ze bedziemy mialy transfer w odstepie kilku dni
Moze bedziemy para ?
ivf-ivf, Mimbla, anna maria, kapturnica, malgos741, Sabina, Jastra, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Proponuje napisz tu za 15 lat ,czy Ci sie udaly Twoje metody wychowawcze i tyle w temacie .Dongina wrote:Zawsze mnie bawi hasło o mojej misji. Jeszcze wczoraj 3/4 z was nie wiedzialo nic o RB i mozliwosci wychowania bez nagrod i kar w pelnym poszanowaniu małego człowieka, stad wiedzialam w 100% ze padnie to hasełko. Tłumaczenie zawsze jest niewygodne i czestokroc niemile widziane. Powtarzam: sà nowe, sprawdzone alternatywy wychowawcze do tych co propagujemy. Nawet jesli sie z czyms nie zgadzam to najpierw zglebiam temat zeby miec z czyms sie nie zgodzic.
I ryra mnie czy ktos sie nie przekonałNa prawde mam to gleboko w doopie:)
ivf-ivf, Mimbla, caffe, kapturnica, Jastra, Berenika, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Też Ci sektą zapachniało?
Po prostu manipulacja.
Nota bene nasze reakcje- na pewno nie sa dla niej zaskoczeniem..To jest cale scenario, jak dzialac na emocje.
Obstawiamy zaklady, do kiedy Angina ulotni sie z watku?caffe, kapturnica, macduska, Sabina, Jastra, Simba, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Biszka, no i jeszcze Kometa bedzie z nami i Reni:).
Strasznie sie cieszeanna maria, kapturnica, BISCA, malgos741, Sabina, Jastra, beates, moremi, Simba, efcia, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Kurde, to jest jeden z tych momentów, kiedy ponownie uświadamiam sobie, ze też lubię się wymądrzać... a wiem jakie to wkurzające
człowiek całe życie musi nad sobą pracować...
anna maria, malgos741, macduska, caffe, BISCA, Sabina, moremi, kapturnica, Magdala, Simba, efcia, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Biszka, no i jeszcze Kometa bedzie z nami i Reni:).
Strasznie sie ciesze
Jasne, ze beda, tylko Kometa wczesniej a Reniek pozniej.
Moj transfer okolo 22/02 i Ty tez jakos tak
Jak sie czujesz ? Jak emocje ? Twoje i meza ?
Mnie zaczyna ogarniac euforiaivf-ivf, Mimbla, malgos741, Sabina, anna maria, moremi, Magdala, efcia, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kurde, przez ten nowy awatar, sama sie nie poznaje hihi
Czerwone wytrawne. Komu ?
Kometa ? na endo
Mimbla, BISCA, anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ivf-ivf wrote:Kurde, to jest jeden z tych momentów, kiedy ponownie uświadamiam sobie, ze też lubię się wymądrzać... a wiem jakie to wkurzające
człowiek całe życie musi nad sobą pracować...
Za KARE () lawatywa
No wlasnie, dziobak , gdzie jestes ?ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny