35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Zrobilam i juz nic nie widze. NIC
możesz zrobić
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18e56455ce9a.jpgpaszczakin, BISCA, Simba, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
tiaaaaa moożeeby tu komuś podokuczać
a mooooże nieeee
nie wiem, nie wiem, czuję jakiś jaskółczy niepokójWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 15:17
Simba, malgos741, BISCA, ivf-ivf, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Satori super wyniki... eh jak ja bym taki chciała
efcia, Mega, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Simba tam w biały dzień. .Alko...
macduska, macduska, macduska, efcia, caffe, ComeToMeBaby, Reni, malgos741, moremi, SolarPolar, Mimbla, Sabina, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bo ja mam robote o ktorej mogl tylko pomarzyc moj dziadek i ojciec. Chodze do knajpy, pije i jeszcze przynosze z niej pieniadze
oj Dusia, widac, ze bardzo bys chciala pic w robocie! 3 lajki w jednym..BISCA, efcia, macduska, ivf-ivf, ComeToMeBaby, malgos741, moremi, Magdala, Sabina, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Simba taka praca to skarb
ja muszę wąchać stopy koleżanki z pracy, bo właśnie zmienia skarpetkiBISCA, Reni, Mimbla, Sabina, efcia, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Bo ja mam robote o ktorej mogl tylko pomarzyc moj dziadek i ojciec. Chodze do knajpy, pije i jeszcze przynosze z niej pieniadze
też zazdroszczęSimba, Magdala, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:oooo, wlasnie.. mialam to napisac, ale sie balam, ze bedziesz zla, ze zdradzam Twoje metody wychowawcze..
zakaz placzu i medzenia juz wprowadzilam, zakaz kaszlu wprowadze, jak przestanie kaszlec.. rozwazam jeszcze zakaz pawiowania
I zebys wiedziala, ze to dziala. Trzeba tylko konsekwentnym byc. ☺Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Przyslali mi z pociagow wiadomosc, ze jak zajde to bede mogla podrozowac pierwsza klasa w cenie drugiej.
I bez tego mialam cisnienie.
A skad oni wiedza, ze sie staram?
Tu mi sie wlacza fobia paszczowska.BISCA, Reni, SolarPolar, Mimbla, malgos741, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.