35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Ja tak tylko chciałam powiedzieć że beta z dnia dzisiejszego to 2150 a z tego co twierdzi kalkulator przyrost jest w normie
Zaraz lecimy na wizytę. Stressssa mam ....Bozia3, ivf-ivf, macduska, sandra80, Reni, BISCA, efcia, Jastra, caffe, kapturnica, paszczakin, ComeToMeBaby, malgos741, moremi, Magdala, beates, anna maria, Mimbla, Berenika, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysatori wrote:Witajcie
Ja tak tylko chciałam powiedzieć że beta z dnia dzisiejszego to 2150 a z tego co twierdzi kalkulator przyrost jest w normie
Zaraz lecimy na wizytę. Stressssa mam ....
I zaraz po wizycie suwaka proszę wstawić.
Edit. I zdjęcie brzucha. Fajne były te brzuchate avatary.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 14:24
satori, BISCA, efcia, Bozia3, kapturnica, malgos741, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Wiellebnna wrote:https://hipokrates2012.wordpress.com/2013/02/05/koniczyna-czerwona-wlasciwosci-lecznicze/
satori, wynika z tego ze kobietom które nie mają menopy czerwona koniczyna moze wręcz zaszkodzić
Z takim wnioskiem się nie zgadzam. Teraz nie mam czasu niestety ale przeczytaj sobie np. to
http://rozanski.li/445/koniczyna-trifolium-i-jej-izoflawony/
a hipokrates nie jest dla mnie literaturą nadmiernie fachową.
Ja piłam koniczynę od października zeszłego roku razem z rozmarynem i liśćmi maliny. Z efektów byłam (ogromny wzrost libido) i jestem (ciąża) bardzo zadowolona. Wieczorem albo jutro coś wrzucę jak chcesz poczytać.Wiellebnna, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysatori wrote:Z takim wnioskiem się nie zgadzam. Teraz nie mam czasu niestety ale przeczytaj sobie np. to
http://rozanski.li/445/koniczyna-trifolium-i-jej-izoflawony/
a hipokrates nie jest dla mnie literaturą nadmiernie fachową.
Ja piłam koniczynę od października zeszłego roku razem z rozmarynem i liśćmi maliny. Z efektów byłam (ogromny wzrost libido) i jestem (ciąża) bardzo zadowolona. Wieczorem albo jutro coś wrzucę jak chcesz poczytać.
bardzo proszesatori lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:wychowałam córe bez żadnych ideologi, tylko intuicyjnie i stwierdzam, po 19 latach ze mam cudowne dziecie, jestem dla niej matka , przyjaciólka itd
kolejne tez bym tak samo wychowywała
byly kary, byly nagrody, były rozmowy, raz spala z nami, raz sama, nie raz słyszala "nie mam czasu, zaraz sie tym zajme" itp itd
o! ja tez bede w tej sekcji. Bo Adam juz teraz nie spi z nami albo spi
i jest cudowne dziecko. i bedzie!efcia, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, moremi, SolarPolar, satori lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Toz to wlasnie jest w sluchiwanie sie w potrzeby dziecka a nie pod jedna linijke brac wszystkie bo tak ma byc.
Pod jendno linijkie a jak nie to bez lebWiellebnna, Reni, BISCA, paszczakin, efcia, ComeToMeBaby, macduska, caffe, moremi, Magdala, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:No ja swojemu wczoraj tez zastosowałam karę. Nie chcial iść spać, to za karę musiał ze mną siedzieć hahahaha
Ja jak zaczynaja plakac-medzic-bez-powodu - to mowie "wez sie czlowieku uspokoj" a tak w ogole to u nas jest zakaz plakania i kaszlu.kapturnica, Reni, BISCA, Wiellebnna, macduska, caffe, Mimbla, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzieki za komplement. Znaczy, ze jestem ciepla. To komplement, nie ?
Potrzebowalam zmiany wlasnie. Wahalam sie miedzy fryzjerem a awatarem. Awatar wygral bo ekonomiczny
ja jestem za fryzjerem!
oddawaj biszkopta!Simba, malgos741, moremi, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Kometa, byłaś endometrium sprawdzić? Jak tam?
wynik z dzisiaj to 9,2mm.
Wg mojego lekarza z kliniki to "jeszcze trochę mało". Mam dalej brać zwiększoną dawkę estrofemu i iść na usg za dwa dni. Wykończę się. To przekładanie mnie dobija.ivf-ivf, malgos741, efcia, moremi, Magdala, Sabina, Berenika, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hej, byłam, dzięki że pytasz.
wynik z dzisiaj to 9,2mm.
Wg mojego lekarza z kliniki to "jeszcze trochę mało". Mam dalej brać zwiększoną dawkę estrofemu i iść na usg za dwa dni. Wykończę się. To przekładanie mnie dobija.
Jak ja Cie rozumiem !ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Aj low ju
Ja jak zaczynaja plakac-medzic-bez-powodu - to mowie "wez sie czlowieku uspokoj" a tak w ogole to u nas jest zakaz plakania i kaszlu.
oooo, wlasnie.. mialam to napisac, ale sie balam, ze bedziesz zla, ze zdradzam Twoje metody wychowawcze..
zakaz placzu i medzenia juz wprowadzilam, zakaz kaszlu wprowadze, jak przestanie kaszlec.. rozwazam jeszcze zakaz pawiowania
Reni, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, Simba, malgos741, efcia, moremi, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Witajcie
Zaraz lecimy na wizytę. Stressssa mam ....satori lubi tę wiadomość