35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Jasne, ze beda, tylko Kometa wczesniej a Reniek pozniej.
Moj transfer okolo 22/02 i Ty tez jakos tak
Jak sie czujesz ? Jak emocje ? Twoje i meza ?
Mnie zaczyna ogarniac euforia
Ciesze sie oczywiscie, ze zaczelam:). Jest dobrze. Bezsennosc odpuscila dawno. Ale szczerze, poza tematem staran wyszlo mi troche problemow. I to mnie smuci.W pracy mam niefajny moment- niestety musze zmienic ksiegowa. Rok mam zamkniety, podatki etc dobrze rozliczone (potwierdzilam), poplacone.. ale jednak pewne sprawy mi zatruly glowe.Mam nadzieje ze to ogarne do punkcji i podpisze nowa umowe..itd itp.
Chyba nigdy nie umiem wlaczyc euforii na 100%, zeby potem sie za bardzo nie rozczarowac porazkami.
BISCA, macduska, efcia, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Dongina wrote:I ryra mnie czy ktos sie nie przekonał
Na prawde mam to gleboko w doopie:)
no no prawidłowa postawa
i pewnie jak ktoś coś do Ciebie powie na ulicy, to odpowiadasz "ty mnie widzisz?"
paszczakin, Mimbla, ivf-ivf, kapturnica, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja tylko chcialam powiedziec, ze nasz dołek jak zwykle nie zawiódł. Koleżanka z sekty już pewnie pożegnała ten beznadziejny padol.. A ja liczyłam jeszcze na dyskusję o BLW.. Bo na bank jest częścią tej bliskości
ivf-ivf, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
O pacz pani, a jednak..
Ales nas kobieto rozgryzla. Wszystko się wydało. Ojoj.
I teraz jeszcze nas ubedzie, jak będziesz nas podczytywac
Motyla noga!ivf-ivf, Mimbla, BISCA, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
Dongina wrote:No nieźle (mam nadzieje ze pisze sie razem). A jednak:) jad płynie, rozlewa się meandrami:) Mam 16 -sto letnia corke. Wiem co nieco zatem o wychowaniu. W stopce niekoniecznie trzeba chwalic sie całym stadem rodzinnym. Nie zapytałyscie o nic, nie prosilyscie o przedstawienie sie, wiec tego nie zrobilam:)
I troche wiecej sympatii. Wy naprawde nie chcecie tu nikogo nowego:)
I czy celowe przekrecanie kogos nicku jest zachęcajace? I od razu napisanie w niewybredny sposob ze wpadła tylko na chwile i uczynienie wszystko by faktycznie to tylko moment był. Niezła socjotechnika.
Ale troche sie przejechałyscie:) Wszystko co napisałam jest nieco zafałszowane i wyolbrzymione.
Po lekturze Karo postanowilam sprawdzic jak pogardzicie nowa osobàUhuhu nieźle pojechałyscie. I obrałam odwrotny cel: nie pytałam o rade jak Karo ale forsowałam własne zdanie. Efekt? Ten sam:) Niech to bedzie przestroga dla nowych dziewczyn. Etykietowanie to norma:) Oczywiscie jak lubia taka atmosfere to zapraszam:)
Niemniej jest tu pare miłych dziewczyn.
Kapturnica - ty nic nie musisz pisac - twoj awatar mowi sam za siebie.
Zyczę dziewczynom aby in-vitro sie powiodło, a tym starajacym sie naturalnie duzo spokoju i szybkich sukcesow.
I juz uprzedzam Simba twoj wpis o ulotnieniu sięNieeeeee ja sobie bede podglàdac bo to forum publiczne, a moze od czasu do czasu wrzuce kàśliwà uwagę. Pewnie poprawi mi to humor:/ a was nieco ożywi bo "pojeżdzanie" jest tutaj narodowà rozrywkà
Niech i tak bedzie:) Miłego wieczoru
Bye. -
Niech każdy wychowuje dzieci jak chce. Lubię czytać poglądy innych osób, ale nie lubie narzucania mi ich za wszelką cenę jako jedynie słusznych. i jest to moje zdanie dotyczące wszelkich spraw tu na forum, nie tylko bieżących.
Mimbla, macduska, kapturnica, efcia, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kto tu kobieto by się o to założył?
No nie wiem, parę miłych dziewczyn tu jest podobno. To może któraś z nich by się zgodziła...caffe, Simba, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość