35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak poważnie
Chciałoby się Wam czytać obcy wątek i nic nie pisać?
Zabilabym się własną pięścią z nudówMimbla, anna maria, ComeToMeBaby, paszczakin, Sabina, Simba, megan8, Berenika, malgos741, moremi, kapturnica, BISCA, satori, Mega, Dziobak, Jastra, pierwiastka, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:A tak poważnie
Zabilabym się własną pięścią z nudówSimba, ivf-ivf, Mimbla, Berenika, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:A tak poważnie
Zabilabym się własną pięścią z nudów
Ja Was chwilę podczytałam przed urlopem, w lipcu.
Jakieś dwa miechy przed moimi 35 urodzinami. Ciężko się było połapać o co chodzi..ale spodobał mi się humor, to wiedziałam że wrócę jesienią.
Tak regularnie, tylko czytać ten wątek - to dla kogoś postronnego nie ma sensu.
No chyba że ktoś ma całkiem zryty beret i nic lepszego w życiu do zrobienia...Różne dziwolągi chodzą po świecie.Simba, Sabina, ivf-ivf, ComeToMeBaby, Berenika, malgos741, moremi, Reni, kapturnica, macduska, BISCA, satori, Dziobak, Mega, Jastra, pierwiastka, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Mysle, ze uzylas familiarise w zlym znaczeniu tutaj.
Nie zebym byla wredna, ale inni czytaja..
Chyba ze chodzi o onanizowanie sie w gronie rodzinnym. A to calkiem mozliwe w RnBReni, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:U nas zadymka
śnieg tak wali, ze świata nie widać. Trzeba buty zimowe znowu wyjąć; )
uchu ha nasza zima złaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 23:42
-
A cala te filozofie RnB amerykanski pediatra wymyslil, nazwal i opisal zeby kase zarobic i babki z powrotem do kuchni wepchnac i do dzieci przyczepic, bo sie w dupach amerykankom poprzewracalo i z domu chcialy w swiat. Lata 50te to byly. Dopiero co kobiety mini pozakladaly, wyzwolily sie troche i masz (tomasz
).
Skandal.
Dobranoc.Berenika, Mimbla, moremi, kapturnica, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.