X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Zwrocilam uwage na lizanie ego Simby (obrzydliwe) Potem ogolny post dot poziomu wczorajszej dyskusji -
    Ze byla zenujaca. A potem Kapta wlasnie odniosla sie do tego i poszlo.

Polar i naprawdę uważasz, ze osoba, która na końcu przyznała się do prowokacji jest warta tej wymiany zdań... Ja jestem daleka od tego, żeby kogoś piętnować (sama mam w pewnych kwestiach niepoprawne tutaj poglądy), ale jej zachowanie było obliczone na zadymę.

Mimbla, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno Simba coś dziś świętuje ;) To najlepszego :)

dorbie, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Przyznaję że doniosłam na Ptialinę. Chyba jeszcze kogoś też ruszyło.

Simba, uwielbiam Twoje poczucie humoru.
    Wszystkiego najlepszego i sto lat:).
    Brzydko z Twojej strony.

Ja tez uwielbiam poczucie humoru Simby i Reni co nie znaczy, ze akceptuje wysmiewanie i kopanie innych.

Bozia3, Misiabella lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ciekawe czy Dziobak przywiezie z Polski gołąbki w słoikach chytryke.gif

Nie, bigos :-P

Dziobak, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Brzydko z Twojej strony.

Ja tez uwielbiam poczucie humoru Simby i Reni co nie znaczy, ze akceptuje wysmiewanie i kopanie innych.

ja nie kopię, nie wyśmiewam

sorry co najwyżej podstawiam nogę lub spycham ze schodów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 09:49

dorbie, moremi, paszczakin, BISCA, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Zwrocilam uwage na lizanie ego Simby (obrzydliwe) Potem ogolny post dot poziomu wczorajszej dyskusji -
    Ze byla zenujaca. A potem Kapta wlasnie odniosla sie do tego i poszlo.

Obrzydliwym bylo przytyk co do mojej rodziny.Ale jak widac obrzydza nas cos calkiem innego.Takze badz tak mila i urocza i nie pisz juz w moja strone.Jako ,ze wychowanie odebralas w modelowej rodzinie mniemam ,ze zrozumiesz co mam na mysli i ustosunkujesz sie do tego.

Dodam tylko,ze bede lizac ego kazdej osobie ,ktora uwazam za wartosciowa .Nie musisz sie obawiac Twoja osoba nie pozostaje w kregu moich zainteresowan ani teraz ani na przyszlosc

moremi, paszczakin, iwcia77, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla to ptialina czy ptomaina? bo nie mogę się zdecydować

Mimbla lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, a powiesz mi, jak stara jestes? :-P

Wszystkiego naj.

BISCA, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Jesteś źle zorganizowana :-P ja najpierw robię listę, potem się pakuje i nigdy w dzień podróży, bo to chaos wprowadza :-P

Miłego wyjazdu i wygranej życzę :-)
    Ja tez tak robie. Corka tez, bo jest nauczona, co i jak, wojazujemy w te i wewte cale jej zycie. Ja i dziecka spakowane od wczoraj, dzis tylko dopchnac pizamy i kosmetyki.
    Chlop wszystkiemu winien. On jedyny nie spakowany, bo robi to zawsze na ostatnia chwile. Stad ta Sodomia.
    Ale ja mam zawsze stresa, ze bagaz za duzy ( waga sie nam zepsula ), ze cos sie stanie po drodze na lotnisko. Generalnie stek irracjonalnych mysli przedpodroznych. ;)

Czuj czuj czuwaj, zamelduje sie juz z Gdanska!

ivf-ivf, dorbie, Bozia3, moremi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Polar i naprawdę uważasz, ze osoba, która na końcu przyznała się do prowokacji jest warta tej wymiany zdań... Ja jestem daleka od tego, żeby kogoś piętnować (sama mam w pewnych kwestiach niepoprawne tutaj poglądy), ale jej zachowanie było obliczone na zadymę.
    czy naprawdę myślisz, że to wszystko wynika tylko z tej wczorajszej wizyty? to zawsze jest jakaś wisienka...czy tam kropla....

SolarPolar lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mimbla to ptialina czy ptomaina? bo nie mogę się zdecydować

U nas bardziej naftalina ;-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Obrzydliwym bylo przytyk co do mojej rodziny.Ale jak widac obrzydza nas cos calkiem innego.Takze badz tak mila i urocza i nie pisz juz w moja strone.Jako ,ze wychowanie odebralas w modelowej rodzinie mniemam ,ze zrozumiesz co mam na mysli i ustosunkujesz sie do tego.

Dodam tylko,ze bede lizac ego kazdej osobie ,ktora uwazam za wartosciowa .Nie musisz sie obawiac Twoja osoba nie pozostaje w kregu moich zainteresowan ani teraz ani na przyszlosc
    Posluzylam sie chamska argumentacja, odpowiednia do Towjego poziomu.

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Simba, wszystkiego co najlepsze i abyś nigdy się nie zmieniała <3 ściskam mocno <3

iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:

pytanie dotyczyło anginy :-)

my to tak, owszem naftalina ;-)

ivf-ivf, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Brzydko z Twojej strony.

Ja jestem tylko sobą. Do znudzenia. W sumie też nie akceptuję "kopania innych", natomiast razi mnie gdy ktoś chce narzucić swój punkt widzenia. To dla mnie też forma dominacji, by nie powiedzieć agresji.

Wybacz ale niestety, w tej kwestii nie jesteś dla mnie moralnym autorytetem. Gdy Ty przywołałaś pochodzenie Kapturnicy, był to argument poniżej pasa....

Co do wyśmiewania i kopania, przeca doświadczyłam jak to jest gdy na wątku publicznym na dzień dobry przyprawia się komuś "gluty". Chodziłam tu z nimi, by tak rzec, jakieś dwa miesiące. Nie było to na moje życzenie, no ale cóż.
    Pewnie mogłoby być gorzej!
    Tamtą sytuację akceptowaś...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 10:04

moremi, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, Berenika, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czy naprawdę myślisz, że to wszystko wynika tylko z tej wczorajszej wizyty? to zawsze jest jakaś wisienka...czy tam kropla....

Bozia, no domyślam się, że czasem jest to suma wszystkich strachów ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Simba, wszystkiego naj szczypiorku ;-)

Dziobak, miłej podróży :-)

Dziobak, BISCA, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:

Ptialina jest jakimś enzymem trawiennym :) więc moim zdaniem pasuje.

Longina też niezłe..no bo:

Numerologia imienia Longina
    Liczba imienia Longina wynosi 9

Znaczenie liczby imienia Longina
    Główne cechy charakteru liczby imienia 9
    Numerologiczna 9 wzmacnia niezależność poglądów, podkreśla podporządkowanie się wielkiej idei. Typowej (..) Liczba imienia 9 daje wrażliwość i uczuciowość, a także bardzo rozwiniętą intuicję. Uaktywnia się też przestrzeń życia na granicy świata realnego i duchowego. Dziewiątkę cechuje zdolność do poświęceń własnych korzyści dla celów wyższych, widoczne są inklinacje religijne i mistyczne.

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Wiesz po kilku latach czytania pozwolilam sobie. Choc trudno mi uwierzyc by az tak Cie to razilo skoro potrafisz niezle jadem rzucic.
    Ale nigdy po rodzinie nie jadę. To było skurwysyństwo. Mi też po rodzinie pojedziesz?

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee tam a ptomaina to trupi jad ;-)

umarła na naszym wątku zanim na dobre posiedziała i jadem poleciała

pasuje

Mimbla, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość

‹‹ 13320 13321 13322 13323 13324 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ