35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Zwrocilam uwage na lizanie ego Simby (obrzydliwe) Potem ogolny post dot poziomu wczorajszej dyskusji -
Ze byla zenujaca. A potem Kapta wlasnie odniosla sie do tego i poszlo.
Polar i naprawdę uważasz, ze osoba, która na końcu przyznała się do prowokacji jest warta tej wymiany zdań... Ja jestem daleka od tego, żeby kogoś piętnować (sama mam w pewnych kwestiach niepoprawne tutaj poglądy), ale jej zachowanie było obliczone na zadymę.Mimbla, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Przyznaję że doniosłam na Ptialinę. Chyba jeszcze kogoś też ruszyło.
Simba, uwielbiam Twoje poczucie humoru.
Wszystkiego najlepszego i sto lat:).
Ja tez uwielbiam poczucie humoru Simby i Reni co nie znaczy, ze akceptuje wysmiewanie i kopanie innych.
Bozia3, Misiabella lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Brzydko z Twojej strony.
Ja tez uwielbiam poczucie humoru Simby i Reni co nie znaczy, ze akceptuje wysmiewanie i kopanie innych.
ja nie kopię, nie wyśmiewam
sorry co najwyżej podstawiam nogę lub spycham ze schodówWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 09:49
dorbie, moremi, paszczakin, BISCA, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Zwrocilam uwage na lizanie ego Simby (obrzydliwe) Potem ogolny post dot poziomu wczorajszej dyskusji -
Ze byla zenujaca. A potem Kapta wlasnie odniosla sie do tego i poszlo.
Obrzydliwym bylo przytyk co do mojej rodziny.Ale jak widac obrzydza nas cos calkiem innego.Takze badz tak mila i urocza i nie pisz juz w moja strone.Jako ,ze wychowanie odebralas w modelowej rodzinie mniemam ,ze zrozumiesz co mam na mysli i ustosunkujesz sie do tego.
Dodam tylko,ze bede lizac ego kazdej osobie ,ktora uwazam za wartosciowa .Nie musisz sie obawiac Twoja osoba nie pozostaje w kregu moich zainteresowan ani teraz ani na przyszloscmoremi, paszczakin, iwcia77, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Jesteś źle zorganizowana
ja najpierw robię listę, potem się pakuje i nigdy w dzień podróży, bo to chaos wprowadza
Miłego wyjazdu i wygranej życzę
Chlop wszystkiemu winien. On jedyny nie spakowany, bo robi to zawsze na ostatnia chwile. Stad ta Sodomia.
Ale ja mam zawsze stresa, ze bagaz za duzy ( waga sie nam zepsula ), ze cos sie stanie po drodze na lotnisko. Generalnie stek irracjonalnych mysli przedpodroznych.
Czuj czuj czuwaj, zamelduje sie juz z Gdanska!ivf-ivf, dorbie, Bozia3, moremi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Polar i naprawdę uważasz, ze osoba, która na końcu przyznała się do prowokacji jest warta tej wymiany zdań... Ja jestem daleka od tego, żeby kogoś piętnować (sama mam w pewnych kwestiach niepoprawne tutaj poglądy), ale jej zachowanie było obliczone na zadymę.
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Obrzydliwym bylo przytyk co do mojej rodziny.Ale jak widac obrzydza nas cos calkiem innego.Takze badz tak mila i urocza i nie pisz juz w moja strone.Jako ,ze wychowanie odebralas w modelowej rodzinie mniemam ,ze zrozumiesz co mam na mysli i ustosunkujesz sie do tego.
Dodam tylko,ze bede lizac ego kazdej osobie ,ktora uwazam za wartosciowa .Nie musisz sie obawiac Twoja osoba nie pozostaje w kregu moich zainteresowan ani teraz ani na przyszlosc -
SolarPolar wrote:Brzydko z Twojej strony.
Ja jestem tylko sobą. Do znudzenia. W sumie też nie akceptuję "kopania innych", natomiast razi mnie gdy ktoś chce narzucić swój punkt widzenia. To dla mnie też forma dominacji, by nie powiedzieć agresji.
Wybacz ale niestety, w tej kwestii nie jesteś dla mnie moralnym autorytetem. Gdy Ty przywołałaś pochodzenie Kapturnicy, był to argument poniżej pasa....
Co do wyśmiewania i kopania, przeca doświadczyłam jak to jest gdy na wątku publicznym na dzień dobry przyprawia się komuś "gluty". Chodziłam tu z nimi, by tak rzec, jakieś dwa miesiące. Nie było to na moje życzenie, no ale cóż.
Pewnie mogłoby być gorzej!
Tamtą sytuację akceptowaś...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 10:04
moremi, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, Berenika, iwcia77, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:U nas bardziej naftalina
Ptialina jest jakimś enzymem trawiennymwięc moim zdaniem pasuje.
Longina też niezłe..no bo:
Numerologia imienia Longina
Liczba imienia Longina wynosi 9
Znaczenie liczby imienia Longina
Główne cechy charakteru liczby imienia 9
Numerologiczna 9 wzmacnia niezależność poglądów, podkreśla podporządkowanie się wielkiej idei. Typowej (..) Liczba imienia 9 daje wrażliwość i uczuciowość, a także bardzo rozwiniętą intuicję. Uaktywnia się też przestrzeń życia na granicy świata realnego i duchowego. Dziewiątkę cechuje zdolność do poświęceń własnych korzyści dla celów wyższych, widoczne są inklinacje religijne i mistyczne. -
SolarPolar wrote:Wiesz po kilku latach czytania pozwolilam sobie. Choc trudno mi uwierzyc by az tak Cie to razilo skoro potrafisz niezle jadem rzucic.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!