35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem o co chodzi z FB, nie przynależę do żadnej tamtejszej grupy i szczerze nie jest mi przykro z tego powodu. Wtedy tylko jeszcze więcej czasu bym spędzała przed komputerem i pewnie odbiłoby się to na mojej pracy, po prostu poszłabym z torbami
.
W teorie spiskowe.. no, chyba nie wierzę.
Wczoraj, momentami było naprawdę zabawnie i rzęziłam ze śmiechu czytając niektóre Wasze wpisy. Szkoda tylko, że nie wszyscy ludzie mają takie samo poczucie humoru...
No dobra, idę wziąć prysznic i ruszam do boju w robocie, podpisuję dziś na szczęście umowę z nową księgową..A za oknem taki syf że szkoda gadać. Jak wyjdę z domu pewnie będę wyglądać jak zmokła kura.
Berenika, odezwij się może na priv, jeśli mogę Ci jakoś pomóc apropos Katowic.
Reni, moremi, ComeToMeBaby, efcia, malgos741, BISCA, krycha.stara, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:O jakim pochodzeniu pisalam, czegos nie wiem? Pisalam o wychowaniu wyniesionym z domu.
jezżżu, to o wychowaniu, jak zwal tak zwal.. dno..Mimbla, SolarPolar, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ewka, taki uprzejmy przypominacz z mojej strony- pewnie juz zapomnialas, ale ja z Toba nie wdaje sie w dyskusje. To tak jakbys siedziala przed ekranem i z wypiekami na twarzy czekala na moja odpowiedz..
moremi, ComeToMeBaby, Berenika, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Wiellebnna wrote:wyobraz sobie taki admin czyta i ma beke z jakiejs avatarki która przyszła i mówi, psze pani a ona sie zaczyna....
nigdy by mi nie przyszło do głowy zeby kogoś zgłosic i nie zostawiam suchej nitki na takich idiotkach!Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ewka, taki uprzejmy przypominacz z mojej strony- pewnie juz zapomnialas, ale ja z Toba nie wdaje sie w dyskusje. To tak jakbys siedziala przed ekranem i z wypiekami na twarzy czekala na moja odpowiedz..
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:to dziwne, bo Krycha zgłasza na okrągło i nie widzę byś po niej jechała
bo ona mieszka za granicą i mogą płynąć z tego korzyścipaszczakin, moremi, kapturnica, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Tak to prawda ten wątek dawno osiagnal dno.
To moze juz czas Polar, zebys sie znowu obrazila i zwinela na jakis czas?
Jak tu tak biednie.. Tak z troski pisze..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie bardzo rozumiem tych kobiet, które tak narzekają, że tutaj od dawna jest dno, że forum nie jest takie fajne jak było, że to dołek sfrustrowanych starych toreb i kapusiów, że tyle tu żółci i jadu, a jednocześnie przyłażą codziennie. Forum jest dla każdego, więc można się wypowiadać. Jednocześnie nikt tu nikogo siłą nie trzyma. Zamiast żalić się tutaj można przecież popierdzioszkować na innych wątkach. No chyba że to taki nowy sport narodowy, żeby żółć wylewać właśnie tutaj. Jeżeli tak, to może poprosimy o zmianę nazwy na "Szambo 35+"?
ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, Mimbla, kapturnica, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Paszcza nie troskaj i nie pochylaj sie nad moim losem czy moimi jajkami. Zajmij sie soba.
Widzisz, ze mnie juz taka dobra duszka, ze sie nad wszystkimi moge pochylac..
A juz na bank sobie sama sortowanie wlaczyc, bez Twojej autoryzacji..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 11:50
moremi, kapturnica, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Dzień widzę nie za dobry.
Simba wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim testu z dwoma kreskami
Nie, nie mam dziś ochoty wdawać się w durnowate dysputy, idę cosik poczytać.ivf-ivf, moremi, malgos741, Mimbla, BISCA, pierwiastka, efcia, Berenika, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość