35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiellebnna wrote:poszły sie żalić na fb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 12:10
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 12:16 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 lutego 2016, 18:05
-
Byłam tu od kwietnia 2013r.
Miejsce to, w sytuacji w jakiej się wtedy znalazłam i na długo potem, było moim wirtualnym domem - aż sama się zastanawiam czy to właściwe określenie, ale nie znajduję innego, lepszego.
Ale przychodzi taki moment w życiu, że człowiek musi się z domu wyprowadzić. Dla mnie nadszedł ten moment.
Potrzebuje jeszcze kilku dni na spakowanie walizek, więc konto będzie "czynne".
Wszystkiego dobrego.ivf-ivf, SolarPolar, megan8, Bozia3, Berenika, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wiellebnna wrote:ach co ty nie powiesz towarzyszko
wasze rozbawienie widac słychac i czućiwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie bardzo rozumiem tych kobiet, które tak narzekają, że tutaj od dawna jest dno, że forum nie jest takie fajne jak było, że to dołek sfrustrowanych starych toreb i kapusiów, że tyle tu żółci i jadu, a jednocześnie przyłażą codziennie. Forum jest dla każdego, więc można się wypowiadać. Jednocześnie nikt tu nikogo siłą nie trzyma. Zamiast żalić się tutaj można przecież popierdzioszkować na innych wątkach. No chyba że to taki nowy sport narodowy, żeby żółć wylewać właśnie tutaj. Jeżeli tak, to może poprosimy o zmianę nazwy na "Szambo 35+"?
SolarPolar, ivf-ivf, Wiellebnna, Reni, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bo w tym szambie... jak nazwalas ten wätek jest wciąż trochę ludzi, do których chętnie się wraca...teraz to bardziej zrozumiałe jest?
-
Bozia3 wrote:Bo w tym szambie... jak nazwalas ten wätek jest wciąż trochę ludzi, do których chętnie się wraca...teraz to bardziej zrozumiałe jest?
Solar, jeżeli kogoś oskarżasz, to zrób to. Raz wylewasz żółć, a raz się kisisz. Zrób to porządnie i do końca, bo takie drobne ulewanie jest jeszcze gorsze.
Poza tym mam wrażenie, że masz coś do mnie. To wal prosto.
Ps. nie zrozumiałam co miałaś na myśli - "musiałabym użyć paru brzydkich słów moremi" (mam swoje brzydkie słowa?), czy "musiałabym użyć paru brzydkich słów, moremi" (moremi jako podkreślenie do kogo się zwracasz)?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 12:48
kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Jak chcę z kimś utrzymać kontakt, to utrzymuję. Do tego nie jest mi potrzebne forum.
Solar, jeżeli kogoś oskarżasz, to zrób to. Raz wylewasz żółć, a raz się kisisz. Zrób to porządnie i do końca, bo takie drobne ulewanie jest jeszcze gorsze.
Poza tym mam wrażenie, że masz coś do mnie. To wal prosto. -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:A kiś sie w tym szambie, ktorego jesteś równiez wspólautorka. A do Ciebie mam tyle, ze jestes wybitnym agrsorem i nie chce mi sie z Toba gadac.
Mam wrażenie, że coś ci wybitnie nie poszło i się wyżywasz po kolei na wszystkich. Trudno. Płakać nie będę, chociaż miałam o tobie wysokie mniemanie i nawet cię lubiłam. Dzisiaj jednak osiągasz poziom Hery.kapturnica, paszczakin, Berenika, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!