35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Ivefka a co Ty robisz w związku ze staraniami jeśli wolno spytać? Bo że się bzykasz to oczywista oczywistość.
Robimy badanie nasienia w kwietniu drugie i wtedy podejmiemy decyzję, mąż leci na staż 2 miesięczny do Sydney od czerwca, nie wiem jak będzie, ale być może na miesiąc polecimy do niego, jeśli będziemy robić ivf to pewnie przed wylotem lub po.efcia, Wiellebnna, macduska, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:u mnie 7dpo, a mam bole @ takie jakby mnie mialo zaraz zalac, chyba franca przyjdzie wcześniej
Kapta, a pamietasz jak mialas pekajaca torbiel, to oprocz tego silnego bólu mialas tez ból @?efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Psychiczny, bo seks nam fajnie wychodzi ostatnio. Ale zauwazylam, ze jak sie spinam, to mi sperma wylata, a jak mam na to wywalone, to nie wylata. Takze bez wina ani rusz. No i fajnie
aha
mnie wylata dopiero po jakiejs godziniekrycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:No ja to stoper nastawiam, a Ty nie? I dopiero po godzinie, z nogami w gorze obowiazkowo, mozna wstac na siku
Ty krycha, moze tu jest problem? Ty se tak do gory nogami lezysz, chlopaki skonfudowane, niby leca "dalej", a w rzeczywistosci kieruja sie w strone wyjscia?
wez przestan im robic pod gorei lez po seksie jak czlowiek
krycha.stara, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Berenika, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Ja Was chwilę podczytałam przed urlopem, w lipcu.
Jakieś dwa miechy przed moimi 35 urodzinami. Ciężko się było połapać o co chodzi..ale spodobał mi się humor, to wiedziałam że wrócę jesienią.
Tak regularnie, tylko czytać ten wątek - to dla kogoś postronnego nie ma sensu.
No chyba że ktoś ma całkiem zryty beret i nic lepszego w życiu do zrobienia...Różne dziwolągi chodzą po świecie.
Mimbla mogę mieć zryty beret co tamale fajnie że samo czytanie nie zabronione..
hmmm, jak na razie ????Niepłodność idiopatyczna, rocznik 77'
Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞
Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli. -
moremi wrote:Jak chcę z kimś utrzymać kontakt, to utrzymuję. Do tego nie jest mi potrzebne forum.
krycha.stara, ivf-ivf, Wiellebnna lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:No to sobie utrzymuj poza forum i może łaskawie przestań w końcu mówić wszystkim co mają robić i gdzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:52
kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
krycha.stara wrote:Normalnie zaplacze sie zaraz z rozpaczy. Juz pierwsze powiadomienia o usunieciu z przyjaciolek do mnie przychodza. Jaki zal, no!
Musi nowych tera szukac zaczne, a co!
Strasznetrza było lepiej przyjaciół dobierać
krycha.stara, Wiellebnna lubią tę wiadomość