35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Normalnie zaplacze sie zaraz z rozpaczy. Juz pierwsze powiadomienia o usunieciu z przyjaciolek do mnie przychodza. Jaki zal, no!
Musi nowych tera szukac zaczne, a co!
krycha.stara lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
krycha.stara wrote:A skad Ty wiesz, ze o Tobie pisalam? A bo jedna Cie w przyjaciolkach mialam myslisz? Nie no, bez jaj. Ta lista jest jednak nieco dluzsza. Na razie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:56
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
krycha.stara wrote:Normalnie zaplacze sie zaraz z rozpaczy. Juz pierwsze powiadomienia o usunieciu z przyjaciolek do mnie przychodza. Jaki zal, no!
Krycha! to kiedy to invitro, bom przeczytała, żeś napisała ino nie wiadomo kiedy. A w kalendarzu Pani miejsce trzyma.Byłaś odświeżyć badania?
krycha.stara, Berenika, malgos741 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ja sie nie spinam, ja sie rozluzniam przed poczeciem. Odswiezac bede za miesiac, jak mi znowu chlopaki nie doplyna
i nie mam na myśli tego czy ci po nogach ciekną czy nie ciekną...krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Normalnie zaplacze sie zaraz z rozpaczy. Juz pierwsze powiadomienia o usunieciu z przyjaciolek do mnie przychodza. Jaki zal, no!
może to nawet na płodność wpływaćkrycha.stara, Bozia3, SolarPolar, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nie z fochem a z obrzydzeniem.
ja jak wejdę w gówno, a często mi się to zdarza, to wycieram o trawę, ewentualnie wygrzebuję patykiem i idę dalej
weźcie się już, dobra?
iwcia77, Mimbla, Berenika, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak zawsze...."wsyćkie żywcoki są *** ino jo jeden jestem fajny" - jak to mawiał pewien pan na budowie
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 lutego 2016, 21:48
krycha.stara, SolarPolar lubią tę wiadomość