35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bylam na spotkaniu u nowego klienta.
Sympatyczny gosc. Dowcipny, przystojny i mlody (30 ?)
Po spotkaniu dostalam sms na sluzbowy telefon, ze wyslal mi te dane o ktorych mowilismy. To ja, ok dziekuje. A on, zostaje Pani gdzies w poblizu na lancz ?
Podrywa !!!
Troche niezrecznie sie czuje z jednej strony a z drugiej to bardzo przyjemne.
efcia, kapturnica, moremi, ivf-ivf, malgos741, megan8, ComeToMeBaby, iwcia77, Luna76, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Bylam na spotkaniu u nowego klienta.
Sympatyczny gosc. Dowcipny, przystojny i mlody (30 ?)
Po spotkaniu dostalam sms na sluzbowy telefon, ze wyslal mi te dane o ktorych mowilismy. To ja, ok dziekuje. A on, zostaje Pani gdzies w poblizu na lancz ?
Podrywa !!!
Troche niezrecznie sie czuje z jednej strony a z drugiej to bardzo przyjemne.
No i fajnieznaczy się atrakcyjna babka jesteś. Ale ja młodszych nigdy nie lubiłam
efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:No i fajnie
znaczy się atrakcyjna babka jesteś. Ale ja młodszych nigdy nie lubiłam
ja tez nie, zawsze starszych wolałam, ale wiesz z wiekiem moze sie to zmienićWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 13:01
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:No i fajnie
znaczy się atrakcyjna babka jesteś. Ale ja młodszych nigdy nie lubiłam
Ja tez nie. I nie w glowie mi " wybryki" bo jestem po uszy w moim zakochana, ale to takie mile
Ego mi sie powiekszyloivf-ivf, efcia, megan8, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Ja tez nie. I nie w glowie mi " wybryki" bo jestem po uszy w moim zakochana, ale to takie mile
Ego mi sie powiekszylo
Masz rację miłenie podejrzewam Cię o żadne wybryki, zawsze jak o mezu piszesz można wyczuć skalę uczuć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 13:10
efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Witam, moge, qzwa?
Czlek zaganiany, zaprasowany, mysli se, wyluzuje sie w qrwidolku. I co? Avatary na dziunie pozmieniane, jakies gownoburze z nowymi i starymi, a o Krystyne to juz nikt nie zapyta. A nie, cos tam ktos tam, ze ze mnie jakies korzysci ma . O so halo? Nie wytrzezwialam po karnawale czy jaki wal?
Krysiu.. Krysiu! Co tam slychac?krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry Krysiu. Czekamy na
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50a2c496e600.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 13:13
krycha.stara, paszczakin, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:To co ? Czekamy na Simbe, czy jemy ?
ale pic mozemy, zawsze jest nastepna butelka, zeby z nia otworzyc!
efcia, BISCA, macduska, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, Niuta, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość