35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Ja tez lubie osobowosciowo. Tak, jak Ciebie. Nie wiem ktora bardziej i nie bede wybierac. Nie wyglupiaj sie, oc sie przytul
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak zawsze...."wsyćkie żywcoki są pojebane, ino jo jeden jestem fajny" - jak to mawiał pewien pan na budowie-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Szydlo wybaczyla opozycji ,ze uwazaja ja za klamczuche ,ze kasa miala byc na kazde dziecko
Te głuptoki z opozycji nie kumają, że na każde, ale na pierwsze jest próg dochodów i był od początkujedne klamczuchy drugim wypominają, kabaret
-
ivf-ivf wrote:Te głuptoki z opozycji nie kumają, że na każde, ale na pierwsze jest próg dochodów i był od początku
jedne klamczuchy drugim wypominają, kabaret
Mega lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ja mialam podane blizniaki, wiec nie ma bata, robie zara czecie. Ale czekej, czekej... Oni chyba zagramanice tych pincetek nie wydajom? O losie, znowu w plecy! Trza mi sie za obiad wziac, bo jak nic upilam sie dzis na smutno!
powiesz, że nie bierzesz tam, samotna matka na dodatek
kochana jak dla mnie będziesz żyć w luksusiekrycha.stara lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Bozia, no nie da się ukryć, że darzysz mnie wyjątkową antypatią, ale zejdź już ze mnie. Nic do ciebie nie pisałam i nie zamierzam.
odniosłam się tylko do Twoich sugestii i rad "dobra ciocia" dla narzekających na forum - więc było do mnie... -
Bozia3 wrote:oczywiście - już schodzę
odniosłam się tylko do Twoich sugestii i rad "dobra ciocia" dla narzekających na forum - więc było do mnie...-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Ja mialam podane blizniaki, wiec nie ma bata, robie zara czecie. Ale czekej, czekej... Oni chyba zagramanice tych pincetek nie wydajom? O losie, znowu w plecy! Trza mi sie za obiad wziac, bo jak nic upilam sie dzis na smutno!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny