35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krycha nikt Ci nie kaze wybierac.Lubic mozesz kogo chcesz.Ale ja juz niekoniecznie musze lubiec to ,ze podobnie uwazasz jak polar ..Ot..krycha.stara wrote:Ja tez lubie osobowosciowo. Tak, jak Ciebie. Nie wiem ktora bardziej i nie bede wybierac. Nie wyglupiaj sie, oc sie przytul

krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość

-
Bozia, no nie da się ukryć, że darzysz mnie wyjątkową antypatią, ale zejdź już ze mnie. Nic do ciebie nie pisałam i nie zamierzam.Bozia3 wrote:jak zawsze...."wsyćkie żywcoki są pojebane, ino jo jeden jestem fajny" - jak to mawiał pewien pan na budowie
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Szydlo wybaczyla opozycji ,ze uwazaja ja za klamczuche ,ze kasa miala byc na kazde dziecko

Te głuptoki z opozycji nie kumają, że na każde, ale na pierwsze jest próg dochodów i był od początku
jedne klamczuchy drugim wypominają, kabaret
-
Taa tak jak i to,ze 2gie dziecko dostanie kase do 18tki.Tylko nie mowia,ze 18tki tego pierwszegoivf-ivf wrote:Te głuptoki z opozycji nie kumają, że na każde, ale na pierwsze jest próg dochodów i był od początku
jedne klamczuchy drugim wypominają, kabaret 
Mega lubi tę wiadomość

-
no jak nie!krycha.stara wrote:Ja mialam podane blizniaki, wiec nie ma bata, robie zara czecie. Ale czekej, czekej... Oni chyba zagramanice tych pincetek nie wydajom? O losie, znowu w plecy! Trza mi sie za obiad wziac, bo jak nic upilam sie dzis na smutno!

powiesz, że nie bierzesz tam, samotna matka na dodatek
kochana jak dla mnie będziesz żyć w luksusie
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
oczywiście - już schodzęmoremi wrote:Bozia, no nie da się ukryć, że darzysz mnie wyjątkową antypatią, ale zejdź już ze mnie. Nic do ciebie nie pisałam i nie zamierzam.
odniosłam się tylko do Twoich sugestii i rad "dobra ciocia" dla narzekających na forum - więc było do mnie... -
Nikomu rad nie dawałam. Ile razy mam to powtórzyć? Przeczytaj ze zrozumieniem.Bozia3 wrote:oczywiście - już schodzę
odniosłam się tylko do Twoich sugestii i rad "dobra ciocia" dla narzekających na forum - więc było do mnie...-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyprzeciez masz tu kindergeld wiekszy niz te pińcet i to na każde dzieckokrycha.stara wrote:Ja mialam podane blizniaki, wiec nie ma bata, robie zara czecie. Ale czekej, czekej... Oni chyba zagramanice tych pincetek nie wydajom? O losie, znowu w plecy! Trza mi sie za obiad wziac, bo jak nic upilam sie dzis na smutno!

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny