X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Patrzę, patrzę i oczom nie wierzę.

picgifs-disgust-218817.gif

Co wyście dzisiaj brały???
    Higienistka w podróży to dorwałyscie się do szafki z lekami czy co?
    Kuzwa, dzie klucze od szafki??
    Człowiek nie może sobie feryji zrobić, bo zaraz jakieś akcje robio...

Ja siedze w salonie z widokiem na morze ( 17 piętro ) , widac statki na redzie. Pięknie. Chłop usypia Adasia, córka z ojcem. Zaraz będzie wino, muzyka i śpiew. I deska serów. I krakersy. I kabanoski. I w dupie mam węgle. ;-)
    Ale pytam chłopa, jakie wino kupił. Mówi, że białe. No to ja, że zleeeeeee, bo tylko czerwone cza teraz pić. Bo tak mnie na forumie koleżanki powiedzialy.

Lubię być w Pl. Fajnie jest. Miłego wieczoru heksy!

malgos741, ComeToMeBaby, BISCA, ivf-ivf, efcia, Mimbla, paszczakin, moremi, Berenika, beates, anna maria, megan8, Mega, Jastra, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego wieczoru .. ;)

efcia, Dziobak lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Paszczu..
    Hmmm?

Jeżeli chciałaś mi coś o Zakopanem powiedzieć, to wstrzymaj się dzień lub dwa, ok? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 20:40

iwcia77 lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Kuzwa, dzie klucze od szafki??
    Człowiek nie może sobie feryji zrobić, bo zaraz jakieś akcje robio...

Ja siedze w salonie z widokiem na morze ( 17 piętro ) , widac statki na redzie. Pięknie. Chłop usypia Adasia, córka z ojcem. Zaraz będzie wino, muzyka i śpiew. I deska serów. I krakersy. I kabanoski. I w dupie mam węgle. ;-)
    Ale pytam chłopa, jakie wino kupił. Mówi, że białe. No to ja, że zleeeeeee, bo tylko czerwone cza teraz pić. Bo tak mnie na forumie koleżanki powiedzialy.

Lubię być w Pl. Fajnie jest. Miłego wieczoru heksy!
    Super, bawcie się dobrze, jak zjesz wszystko oprócz krakersow, to będzie git...

Dziobak, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor - to ja, Jarzabek
    Duzo sie dzisiaj dzialo, poczawszy od tego, ze nie bylam w pracy i dlatego wlasnie nie mialam czasu na forum.
    Teraz wszystko ponadrabialam i PRAGNE BARDZO GORACO PODZIEKOWAC ZA ZYCZENIA :) Nawet lepiej, ze wszystkie hurtem przeczytalam - wzruchlam sie i posmialam.

Byla u mnie Paszcza & Co - mowilam Wam juz jaka bede miec super sasiadke? No to mowie.
    Teraz twixy spia, ja pije wino z mama i Dzejmsem i mysle sobie ze na te 38 lat jest calkiem niezle. Czuje sie szczesliwa :) W zasadzie najwazniejsze jest zdrowie. Za wszystko inne zaplacisz karta itd.

Ale ale, zeby nie bylo za slodko przeczytalam dzisiejsza dyskusje i powiem tylko tyle, ze ja sobie wiele akcji histeryczno-obelgowo-kartonowych przemyslalam i moze tego nie widac (albo moze ktos celowo nie widzi), staram sie nie byc ostatnim chvjem ostatnimi czasy. Nie chce mi sie polemizowac na temat tego po co niektore fruzie tu przychodza, wiem tylko tyle, ze niektore (te o dobrych intencjach i prawdziwym dystansie do siebie oraz poczuciu humoru) zostaja, czyli mozna. Nie ubolewam tez nad tym, ze forum sie zmienia - dla mnie to jest wartosc dodana. Nikt nie powiedzial, ze bedziemy caly czas szly ta droga w tym samym skladzie - ciesze sie ze pojawilo sie sporo nowych, ktore juz sa prawie stare ;) Podejrzenia o to, ze na fejsie toczy sie rownolegly i krzywdzacy dla reszty swiat zakrawaja o megalomanie.
    A teraz pojde sie nazrec brownie i napic czerwonego wina.
    Dzieki i milego wieczoru.

PS Czuje sie naprawde cudownie wylizana po francusku, jak tylko zasluguje na to moje nabrzmiale ego :)

kapturnica, ivf-ivf, paszczakin, moremi, ComeToMeBaby, Berenika, Mimbla, efcia, malgos741, pierwiastka, BISCA, megan8, Aasiula, Mega, Niuta, Jastra, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, bardzo fajnie czyta się kiedy ktoś opisuje swój stan rodzinny i pisze że czuje się szczęśliwy. Cieszę się. 100lat! :-)

Simba, Mimbla, efcia, malgos741, moremi, pierwiastka, BISCA, Aasiula, Mega, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Simba, bardzo fajnie czyta się kiedy ktoś opisuje swój stan rodzinny i pisze że czuje się szczęśliwy. Cieszę się. 100lat! :-)
    I tego tez Wam wszystkim zycze :) <3

efcia, malgos741, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, Mega, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja na dobranoc
    SIMBA Wszystkiego Najlepszejszego :)

malgos741, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Podejrzenia o to, ze na fejsie toczy sie rownolegly i krzywdzacy dla reszty swiat zakrawaja o megalomanie.
    Nie jest to krzywdzące dla nikogo bezpośrednio - bo zainteresowane tego na szczęście nie widzą....Ale skoro nazywa się megalomanią pewne sprawy - to ja śmiało mogę nazwać inne obłudą - jakoby fejs jest tylko grupą wsparcia...:)

krycha.stara lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nie jest to krzywdzące dla nikogo bezpośrednio - bo zainteresowane tego na szczęście nie widzą....Ale skoro nazywa się megalomanią pewne sprawy - to ja śmiało mogę nazwać inne obłudą - jakoby fejs jest tylko grupą wsparcia...:)

Czyli obgadujom :-P knujom :-P i spiskujom ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 21:46

krycha.stara lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Czyli obgadujom :-P knujom :-P i spiskujom;-)
    wiesz...w sumie takie prawo każdego i nic mi do tego....ale skoro jedzie się bez skrupułów po innych - to może miejmy odwagę nazywać rzeczy po imieniu....albo przynajmniej milczeć...a nie opowiadać farmazonów...

ivf-ivf, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałabym też dodać, że ja nic nie mam do nowych osób - nawet lubię bardzo....oczywiście, że nie każda się zadomowi i niektóre odejdą...i rozumiem też, że wątek ewoluuje (a nawet mutuje... ;)) i super...chodziło mi dziś tylko o to, że zatracił swój charakter autentyczności...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 21:59

FZuMp1.png

• beates Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba ma urodziny ?! Kolejna wodniczka na forum :) !
    Wszystkiego najlepszego Simba !
    Oby to Twoje szczęście trwało !!!

BISCA, Simba, efcia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi szkoda, że Caffe się wyniosła, lubiłam ją, ostatnio dopiero miałyśmy więcej interakcji, szkoda.
    Magdę też lubiłam...

efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, my tam wczesniej Ci impreze zrobilysmy. Idz se ukroic kawalek torta i poczestuj sie lampka szampana :-)

Mimbla, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Satori wielkie gratulacje raz jeszcze !
    A pozostałym kolezankom zyczę spokojnej nocy !!!!

BISCA, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda odeszla ???

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem czy kogos to jeszcze obchodzi :-)

BISCA, Mimbla, ivf-ivf, efcia, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Mi szkoda, że Caffe się wyniosła, lubiłam ją, ostatnio dopiero miałyśmy więcej interakcji, szkoda.
    Magdę też lubiłam...
    może caffe wróci - nie skasowała konta, jest tu prawie od początku....zobaczymy

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Jestem czy kogos to jeszcze obchodzi :-)
    mnie :) ja CIę bardzo lubię pogodynko...:)

anna maria, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 13329 13330 13331 13332 13333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ