35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:
Człowiek nie może sobie feryji zrobić, bo zaraz jakieś akcje robio...
Ja siedze w salonie z widokiem na morze ( 17 piętro ) , widac statki na redzie. Pięknie. Chłop usypia Adasia, córka z ojcem. Zaraz będzie wino, muzyka i śpiew. I deska serów. I krakersy. I kabanoski. I w dupie mam węgle.
Ale pytam chłopa, jakie wino kupił. Mówi, że białe. No to ja, że zleeeeeee, bo tylko czerwone cza teraz pić. Bo tak mnie na forumie koleżanki powiedzialy.
Lubię być w Pl. Fajnie jest. Miłego wieczoru heksy!malgos741, ComeToMeBaby, BISCA, ivf-ivf, efcia, Mimbla, paszczakin, moremi, Berenika, beates, anna maria, megan8, Mega, Jastra, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kuzwa, dzie klucze od szafki??
Człowiek nie może sobie feryji zrobić, bo zaraz jakieś akcje robio...
Ja siedze w salonie z widokiem na morze ( 17 piętro ) , widac statki na redzie. Pięknie. Chłop usypia Adasia, córka z ojcem. Zaraz będzie wino, muzyka i śpiew. I deska serów. I krakersy. I kabanoski. I w dupie mam węgle.
Ale pytam chłopa, jakie wino kupił. Mówi, że białe. No to ja, że zleeeeeee, bo tylko czerwone cza teraz pić. Bo tak mnie na forumie koleżanki powiedzialy.
Lubię być w Pl. Fajnie jest. Miłego wieczoru heksy!Dziobak, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor - to ja, Jarzabek
Duzo sie dzisiaj dzialo, poczawszy od tego, ze nie bylam w pracy i dlatego wlasnie nie mialam czasu na forum.
Teraz wszystko ponadrabialam i PRAGNE BARDZO GORACO PODZIEKOWAC ZA ZYCZENIANawet lepiej, ze wszystkie hurtem przeczytalam - wzruchlam sie i posmialam.
Byla u mnie Paszcza & Co - mowilam Wam juz jaka bede miec super sasiadke? No to mowie.
Teraz twixy spia, ja pije wino z mama i Dzejmsem i mysle sobie ze na te 38 lat jest calkiem niezle. Czuje sie szczesliwaW zasadzie najwazniejsze jest zdrowie. Za wszystko inne zaplacisz karta itd.
Ale ale, zeby nie bylo za slodko przeczytalam dzisiejsza dyskusje i powiem tylko tyle, ze ja sobie wiele akcji histeryczno-obelgowo-kartonowych przemyslalam i moze tego nie widac (albo moze ktos celowo nie widzi), staram sie nie byc ostatnim chvjem ostatnimi czasy. Nie chce mi sie polemizowac na temat tego po co niektore fruzie tu przychodza, wiem tylko tyle, ze niektore (te o dobrych intencjach i prawdziwym dystansie do siebie oraz poczuciu humoru) zostaja, czyli mozna. Nie ubolewam tez nad tym, ze forum sie zmienia - dla mnie to jest wartosc dodana. Nikt nie powiedzial, ze bedziemy caly czas szly ta droga w tym samym skladzie - ciesze sie ze pojawilo sie sporo nowych, ktore juz sa prawie starePodejrzenia o to, ze na fejsie toczy sie rownolegly i krzywdzacy dla reszty swiat zakrawaja o megalomanie.
A teraz pojde sie nazrec brownie i napic czerwonego wina.
Dzieki i milego wieczoru.
PS Czuje sie naprawde cudownie wylizana po francusku, jak tylko zasluguje na to moje nabrzmiale egokapturnica, ivf-ivf, paszczakin, moremi, ComeToMeBaby, Berenika, Mimbla, efcia, malgos741, pierwiastka, BISCA, megan8, Aasiula, Mega, Niuta, Jastra, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Simba, bardzo fajnie czyta się kiedy ktoś opisuje swój stan rodzinny i pisze że czuje się szczęśliwy. Cieszę się. 100lat!
Simba, Mimbla, efcia, malgos741, moremi, pierwiastka, BISCA, Aasiula, Mega, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Simba, bardzo fajnie czyta się kiedy ktoś opisuje swój stan rodzinny i pisze że czuje się szczęśliwy. Cieszę się. 100lat!
efcia, malgos741, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, Mega, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Podejrzenia o to, ze na fejsie toczy sie rownolegly i krzywdzacy dla reszty swiat zakrawaja o megalomanie.
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Nie jest to krzywdzące dla nikogo bezpośrednio - bo zainteresowane tego na szczęście nie widzą....Ale skoro nazywa się megalomanią pewne sprawy - to ja śmiało mogę nazwać inne obłudą - jakoby fejs jest tylko grupą wsparcia...
Czyli obgadujomknujom
i spiskujom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 21:46
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Czyli obgadujom
knujom
i spiskujom;-)
ivf-ivf, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
chciałabym też dodać, że ja nic nie mam do nowych osób - nawet lubię bardzo....oczywiście, że nie każda się zadomowi i niektóre odejdą...i rozumiem też, że wątek ewoluuje (a nawet mutuje...
) i super...chodziło mi dziś tylko o to, że zatracił swój charakter autentyczności...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 21:59