35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Mi szkoda, że Caffe się wyniosła, lubiłam ją, ostatnio dopiero miałyśmy więcej interakcji, szkoda.
Magdę też lubiłam...
Magda wróci, ale nic wiecej nie moge napisacanna maria, BISCA, kapturnica, ivf-ivf, pierwiastka, Mimbla, Berenika, malgos741, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Jasne !
Jaka pogoda jutro, bo nie wiem jak sie ubracbo wiesz zapelenie jajnikow .
Bozia3, efcia, moremi, BISCA, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Sorry Bozia, ale jako ze chcialas mi zepsuc urodziny, musialam pojsc i obrobic Ci dupe na fejsie. Ale juz mi lepiej. Nie gniewaj sie
moremi, Mimbla, kapturnica, paszczakin, malgos741, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
widze że przespałam kolejną burzę ale pogoda była taka że zasypiałam na stojąco
bry wieczornie
znowu mnie zaczyna suszyć, o losie!efcia, BISCA, anna maria, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Biszkopcie przemawiam do Twojego rozsadku ,tylko normalne gatki o tej porze roku ,ze sznurkiem w dupie (slowa mojej babci) bedziesz chodzila latemBISCA wrote:nie zakladac stringow ?? Co ludzie pomysla !
BISCA, malgos741, Aasiula, efcia, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Sorry Bozia, ale jako ze chcialas mi zepsuc urodziny, musialam pojsc i obrobic Ci dupe na fejsie. Ale juz mi lepiej. Nie gniewaj sie
Skoro jednak poprawiłam Ci humor - cieszę się...
-
anna maria wrote:Poznanska pyrko nie spi ,do przyjaciolek Cie zaprosilam
ale wiesz ze ja jestem naplywowy ziemniak, nie?anna maria, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter