35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
beates wrote:Satori wielkie gratulacje raz jeszcze !
A pozostałym kolezankom zyczę spokojnej nocy !!!!
Beates, mikolaj zostaje do porodu? Jako Twoj dobry duszek?
I jak Ci z brzuchem?Bozia3, anna maria, efcia, BISCA, beates lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Czy to Waszym zdaniem możliwe, żeby w trakcie stymulacji podniosło się TSH?
Mój obecny wynik to 3. Zawsze było 1,7 lub 1,9.
Krew oddałam po kilkunastu dniach brania Gonapeptylu i bodaj dwóch zastrzykach Puregonu. Na początku stymulacji.
Nie wiem co się stało. Czy może to być efekt działania na wydzielanie FSH i LH? Wie któraś coś?
Dostalam dziś Euthyrox 25 (od ginki na NFZ) ale kliniczny gin radzi jeszcze zweryfikować ten wynik i wdrożyć Euthyrox ewentualnie dopiero po punkcji, tylko jeśli się potwierdzi TSH wysoki a przy tym FT3 i FT4 będą zaniżone.
Jego zdaniem, TSH ma znaczenie dopiero przy pozytywnej becie.
Co o tym myślicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:ja tez znam paru
chociaż kiedyś chodziłam za gówniary z jednym takim Piotrkiem ale on nie był z Piotrkowa heheWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 22:56
anna maria, pierwiastka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Czy to Waszym zdaniem możliwe, żeby w trakcie stymulacji podniosło się TSH?
Mój obecny wynik to 3. Zawsze było 1,7 lub 1,9.
Krew oddałam po kilkunastu dniach brania Gonapeptylu i bodaj dwóch zastrzykach Puregonu. Na początku stymulacji.
Nie wiem co się stało. Czy może to być efekt działania na wydzielanie FSH i LH? Wie któraś coś?
Dostalam dziś Euthyrox 25 (od ginki na NFZ) ale kliniczny gin radzi jeszcze zweryfikować ten wynik i wdrożyć Euthyrox ewentualnie dopiero po punkcji, tylko jeśli się potwierdzi TSH wysoki a przy tym FT3 i FT4 będą zaniżone.
Jego zdaniem, TSH ma znaczenie dopiero przy pozytywnej becie.
Co o tym myślicie?
Mimbla, ja nigdy nie miałam problemów z tsh, mój wynik sprzed miesiąca to 1,3. Niestety nie pomogę. -
Bozia3 wrote:pierwiastka- a czego Ty uczysz tych biednych studentów?
a mnie by nie doprowadzały do pasji teksty że płacą to mają zaliczenie dostać
angielskiego ich uczeBozia3, Berenika, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:by byli biedni by ich nie było stać na nauki
a mnie by nie doprowadzały do pasji teksty że płacą to mają zaliczenie dostać
angielskiego ich uczeivf-ivf, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Sorry Bozia, ale jako ze chcialas mi zepsuc urodziny, musialam pojsc i obrobic Ci dupe na fejsie. Ale juz mi lepiej. Nie gniewaj sie
moremi, Aasiula, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Mibla, moja szwagierka też dostała taką dawkę jak Ty i jakoś bardzo szybko później zaszła a w ciąży musiała zwiększyć dawkę jeszcze, ale jakie miała wyniki to kompletnie nie wiem
anna maria lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Mimbla wrote:Czy to Waszym zdaniem możliwe, żeby w trakcie stymulacji podniosło się TSH?
Mimbla, ja jestem tarczycowa, ale nie wiem czy stymulacja może mieć wpływ na TSH. Ciąża na pewno, bo przysadka mózgowa, która go produkuje wykrywa zwiększone zapotrzebowanie na hormony tarczycy i pobudza ją do pracy.anna maria, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość