35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Ja bym nie mogła poza Polską mieszkać, uschłabym z tęsknoty, jestem wręcz patologiczne sentymentalna w tym temacie.
ivf-ivf lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
ivf-ivf wrote:Ja bym nie mogła poza Polską mieszkać, uschłabym z tęsknoty, jestem wręcz patologiczne sentymentalna w tym temacie.
anna maria, ivf-ivf, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Ja wyjechalam 5 lat temu ucieklam od kata
,do siostry ktora juz dlugo tu siedzi ,chcialm wrocic jak sie sytuacja uspokoi ,ale na szczescie poznalam meza i tak zostalam ,to najlepsze co w zyciu moglam zrobic
Bozia3, pierwiastka, ivf-ivf, malgos741, Berenika, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Jastra, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ja wyjechalam 5 lat temu ucieklam od kata
,do siostry ktora juz dlugo tu siedzi ,chcialm wrocic jak sie sytuacja uspokoi ,ale na szczescie poznalam meza i tak zostalam ,to najlepsze co w zyciu moglam zrobic
anna maria, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
no przeciez Hela ma braciszka
,przedyskutowalismy ten temat nie raz i obydwoje nie chcemy ,jest dobrze tak jak jest
Bozia3 wrote:dopiero 5 lat temu? myślałam ,ze dłużej już tam jesteś...ale super, ze ci się udało....czy nie zastanawiasz się nad braciszkiem dla małej?pierwiastka, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:ja tez ze wsi pochodze
i na wies po latach wrocilam i do miasta za nic nie pojde
ale odkładam decyzje o przeprowadzkach na czas 'jak będą dzieci'
ivf-ivf, anna maria, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Ja miałam kiedyś chłopaka z Piotrkowa Trybunalskiego..
anna maria, pierwiastka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny