35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA my mamy dostać ze 30 kg jabłek.
Będą
Jabłka pieczone
Szarlotka
Jabłka z budyniem
Kisiel z jabłkami
Naleśniki z konfiturą z jabłek
Racuchy z jabłkami...
moremi, Sabina, anna maria, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, satori, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A my mamy dostać ze 30 kg jabłek.
Będą
Jabłka pieczone
Szarlotka
Jabłka z budyniem
Kisiel z jabłkami
Naleśniki z konfiturą z jabłek
Racuchy z jabłkami...Simba, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:magia
jest 10:59 a mój post z 11:02
ktos podpieprzył 3 minuty życia
pewnie Hera coś majstruje z tym OBE OBI czy jakmu tamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 10:59
moremi, Berenika, iwcia77, BISCA, krycha.stara, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:jest 10:59 a mój post z 11:02
ktos podpieprzył 3 minuty życia
pewnie Hera coś majstruje z tym OBE OBI czy jakmu tamiwcia77, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ba, poprawiamy posty przed ich napisaniem!
blalalaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 11:09
macduska, moremi, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, satori, BISCA, Sabina, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ba, poprawiamy posty przed ich napisaniem!
blalala
AbrakadabraWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 11:12
iwcia77, Sabina, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry, tak?
A tu co? Czernobyl?
Chcialam powiedziec, ze wczoraj przed snem zrobilam sobie rachunek sumienia i juz dzisiaj bladem switem, donioslam sama na siebie do admina za wprowadzanie zlej atomosfery na forum. Mysle, ze gdyby kazdy tak robil, swiat bylby piekniejszy.
ComeToMeBaby, Reni, paszczakin, moremi, iwcia77, satori, BISCA, beates, krycha.stara, Sabina, efcia, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:A Kometa kiedy podglada Endo ?
no i wróciłam i nie wiem co o tym myśleć...
cykl sztuczny, na estrofemie, powinien zablokować rośnięcie pęcherzyka i owulację, a dziś płyn w zatoce Douglasa i pani dr mi mówi że z obrazu wygląda jakby owulacja poszła z prawego jajnika. no i to endo kurdę wcale nie urosło. Przedwczoraj 9,2 a dziś 9,1. Pani dr mówi, że to kwestia ustawienia krzyżyka- mam założyć że się nie zmieniło (każde usg wykonywane było u kogoś innego). No ale jaka owulacja, jaki płyn, skoro dwa dni temu nikt mi nic nie mówił o jakimś pęcherzyku- z czego to niby poszło? Kuźwa, nie wiem. Czytam, że czasem pęcherzyk się zdarza i nie powinien on lekarzowi w crio przeszkodzić. Hmm. No nie wiem. Wysłałam smsa do dr z kliniki i czekam na odpowiedź co robimy. -
Simba wrote:Dzien dobry, tak?
A tu co? Czernobyl?
Chcialam powiedziec, ze wczoraj przed snem zrobilam sobie rachunek sumienia i juz dzisiaj bladem switem, donioslam sama na siebie do admina za wprowadzanie zlej atomosfery na forum. Mysle, ze gdyby kazdy tak robil, swiat bylby piekniejszy.
Simba, moremi, BISCA lubią tę wiadomość