35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:Kometa, wypiję za ciebie melisę
i mam nadzieję że szybko dostaniesz konkretne info co dalej robić i nie będziesz się już stresować
to ja wypije za Komete czerwone, na endometriumiwcia77, ComeToMeBaby, pierwiastka, satori, BISCA, beates, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to ja wypije za Komete czerwone, na endometrium
satori, BISCA, beates, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Reni wrote:Kometa i jak?
odezwał się łaskawca?
może mi w przerwie gdzieś jakoś odpowie... ostatnio czekałam tylko 20 minut na odpowiedź. eh -
Czołem dziewczyny.
Caffe Ty się nie wygłupiaj co? Odniosłam wrażenie, że jesteś osobą która potrafi się wczuć w sytuację każdej osoby i patrzeć na problem z obu stron medalu. Ja uznaję rozwiązania typu dajemy se po plaskaczu i zadowoleni idziemy na piwo. Takie męskie rozwiązania. Misiek Ciebie też się to tyczy. Po co wybywac z forum przez głupoty? A jak ktoś nie ma co innego do roboty tylko na fejsie obgadywac dupy to jego sprawa i sumienie. Mi tam było miło Was poznaćtakze ten wracać mi tu pedzikiem
BISCA, krycha.stara, Bozia3, iwcia77, Sabina, satori, Berenika, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bry Wam!
Sabinka kciuki za wizytę &&
Kometka wspieram i trzymam za szybki kontakt z doktorkiem &&
Pozalatwialam rano milion spraw a teraz leniuchujęi chyba pójdę spać
Miłej reszty piątkuComeToMeBaby, moremi, Sabina, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Tu juz weekend ?
A ja musze w pracy do przynajmniej 18h siedziec. Buuu
Za to na jutro mam cudowny plan : spac do 10-tej, zjesc sniadanie, nie robic nichyhy
Dzisiaj wieczorem tylko z mlodym bo mezus w pracy. Mlody pewnie zniknie w swoim pokoju a ja siekne serniczek popijajac czerwone. Bedzie przemilo
Oby do wieczora
beates, ComeToMeBaby, moremi, satori, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Beates, mikolaj zostaje do porodu? Jako Twoj dobry duszek?
I jak Ci z brzuchem?
Proszę
Upssss... wkleiło się bokiem. Teraz nie mogę juz tego poprawić niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:11
ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, satori, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:ziew dobry
dziś mam ambitny plan zrobienia ciasta ale najpierw wypije kawę
Upiekłaś juz ?
Ja tez właśnie szykuję się do pieczenia . Jutro mamy gości więc wypadałoby coś podać na stół. Ale póki co to piję piwo grejpfrutowepierwiastka, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No w koncu !
Bravo Beates i fajnie, ze brzuszek wkleilas.
Zdjecia bardzo abstrakcyjne zreszta, bo dopoki nie przczytalam komentarza, nie wiedzialam o co chodzi
Piwo grejfrutowe ?
O smaku grejpfruta. Niby jest napisane bier ale to taki soczek bardziejBISCA lubi tę wiadomość