35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:myślałam, że Beates jakąś flagę wkleiła i zastanawiam się czego to
Ha ha
No widzisz nawet awatara porządnie zmienić nie umiem .
Teraz się zastanawiam czy w ogóle brać się za to pieczenieReni, iwcia77, moremi, BISCA, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Kometa widzę, że miałaś owulacje widmo, zdarza sie
mam nadzieję, że to nie przeszkodzi w niczym. Widzę że jest akcja poprawy twego endo
-
Simba wrote:No tak, ale to na lezaco, wiec zawsze na mniejszy wyglada
a ja myslalam, ze to jakies mega zblizenie, a to bordowe/fioletowe to gacie jakies takie pofalowane..
dopiero po Waszych opisach doszlam zie co..
daj beates jakies mniej abstrakcyjne zdjecieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 14:55
krycha.stara, Reni, iwcia77, beates, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Doczytałam i w sumie jakoś mi smutno ze czasem tu iskrzy i to tak personalnie. Jeszcze smutniej ze coraz więcej was odchodzi.
Ktoś wie czemu Kapta ma dziunie zamiast zakonnicy???
Kręgosłup mi wysiadłjuz sie nie mogę doczekać jak starszy pójdzie do przedszkola to może jakoś ogarnę ten chaos.
Satori, gratuluje fasola
Simba, spóźnione wszystkiego najlepszego
Beates, a ja dumam co to masz w tym awatarze a to piękny brzuch
A ja tęsknie za swoim i to bardzo. Wydawało mi sie ze dwoje mi starczy a tak naprawdę chciałabym trzecie. Może mój mózg cos nawala z przemęczeniaw każdym razie doszłam do wniosku ze antyków nie biorę. rok temu zaczął mi sie mój szczęśliwy cykl
fajnie powspominać
iwcia77, ComeToMeBaby, beates, moremi, BISCA, satori, Bozia3, ania.g, krycha.stara, Berenika, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Upiekłaś juz ?
Ja tez właśnie szykuję się do pieczenia . Jutro mamy gości więc wypadałoby coś podać na stół. Ale póki co to piję piwo grejpfrutowe
stanęło w końcu na kruchym z owocami leśnymi i bezą, zrobiłam dużą blachę, komu kawałek?iwcia77, ComeToMeBaby, beates, moremi, BISCA, satori, Bozia3 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
krycha.stara wrote:Dobra, odszczekuje ten Kurdystan, bo, jak widac, sama mam problem z avatarem
krycha.stara, pierwiastka, ivf-ivf, ComeToMeBaby, beates, BISCA, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:a ja myslalam, ze to jakies mega zblizenie, a to bordowe/fioletowe to gacie jakies takie pofalowane..
dopiero po Waszych opisach doszlam zie co..
daj beates jakies mniej abstrakcyjne zdjecie
Gacie ? No wiesz...!
Teraz moze tochę lepiejkrycha.stara, iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Bardzo ładny, zgrabny, ciążowy brzuch masz beates
gratulacje, niech maluch rośnie zdrowo, to synek czy córka?
Chłopakiwcia77, ivf-ivf, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, pierwiastka, BISCA, satori, Berenika, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć,
Doczytałam i w sumie jakoś mi smutno ze czasem tu iskrzy i to tak personalnie. Jeszcze smutniej ze coraz więcej was odchodzi.
Ktoś wie czemu Kapta ma dziunie zamiast zakonnicy???
Kręgosłup mi wysiadłjuz sie nie mogę doczekać jak starszy pójdzie do przedszkola to może jakoś ogarnę ten chaos.
Satori, gratuluje fasola
Simba, spóźnione wszystkiego najlepszego
Beates, a ja dumam co to masz w tym awatarze a to piękny brzuch
A ja tęsknie za swoim i to bardzo. Wydawało mi sie ze dwoje mi starczy a tak naprawdę chciałabym trzecie. Może mój mózg cos nawala z przemęczeniaw każdym razie doszłam do wniosku ze antyków nie biorę. rok temu zaczął mi sie mój szczęśliwy cykl
fajnie powspominać
Będzie córeczka ?!moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość