35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Natka, witamy ponownie w klubie staraczek
Cos w tym jest. Moja siostra, po bardzo dlugim i bolesnym porodzie zarzekala sie, ze nie chce wiecej dzieci. Ma 18-letniego syna i malucha 7 miesiecy.
Powiedzialam, pogadamy za kilka miesiecy. Dzisiaj sie przyznala, ze jej coreczka bardzo poglowie chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 16:48
Bozia3, moremi, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-
Bedzie o jedzeniu
Dziś zeżarlam śledzia i co? Niedobrze mi
poprawiłam serowymi paluszkami w czekoladzie i co? Niedobrze mi
dołożyłam czekoladowe paluszki z cytrynowym nadzieniem i co? I wreszcie mi dobrze
ale najgorsze jest to, że to wszystko ma dziwny smak.
EDYTA:
Zjadłam resztę paluszków z nadzieniem. Jednak mi niedobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 17:00
krycha.stara, Bozia3, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, iwcia77, Sabina, beates, efcia, Mimbla, paszczakin, malgos741 lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Bedzie o jedzeniu
Dziś zeżarlam śledzia i co? Niedobrze mi
poprawiłam serowymi paluszkami w czekoladzie i co? Niedobrze mi
dołożyłam czekoladowe paluszki z cytrynowym nadzieniem i co? I wreszcie mi dobrze
ale najgorsze jest to, że to wszystko ma dziwny smak.
hyhyhyhysatori lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:To apropos cukru, lansuje sie ponownie, bo pozostalam niezauwazona poprzednio, tym razem wiekszy format
Sruuuuuu, kto chcial, ten widzial.
Miesiac bez bialej trucizny
Krycha, wracaj !
Nie widzialam Cie
Tak nie mozna. Poka siesatori, efcia lubią tę wiadomość
-
dr odpisał, że zwiększa mi znów dawkę estrofemu (teraz już 5 tabl na dobę) i mam iść w poniedziałek na usg.
Zapytałam co będzie jeśli endo nie urośnie. Odpisał że wówczas spróbujemy na cyklu naturalnym, bo 9 mm trochę mało do transferu. Czyli- ten cykl będę miała straconyIdę w jakiś karton wleźć chyba.
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Kometa
...ja pierdziu...szkoda
...no ale co sie odwlecze to nie uciecze...
iwcia77, efcia, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem w domu.
Dziec ma juz 3 cmWszystko gra
ciśnienie w normie
ufffff
anna maria, satori, ComeToMeBaby, macduska, ivf-ivf, beates, Bozia3, Natka_79, iwcia77, BISCA, Jastra, Wielebnaa, pierwiastka, efcia, moremi, Mega, Mimbla, paszczakin, malgos741, Niuta lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Kometka masz jeszxze 3 dni
trzymam mocno
A tymczasem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ececf747d23.jpg
eh. w sumie to dwa dni, bo dziś się już w sumie nie liczy, a poniedziałek na rano...
i wypiję za endo i za wasze zdrówko. i za zdrówko tego małego co ma 3 centymetryWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 18:55
Sabina, macduska, satori, ivf-ivf, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:idę zatem po zaopatrzenie.
eh. w sumie to dwa dni, bo dziś się już w sumie nie liczy, a poniedziałek na rano...
i wypiję za endo i za wasze zdrówko. i za zdrówko tego małego co ma 3 centymetryKometa
A ja dodam jeszcze, ze widziałam jak nasze młodsze dziecko się dziś ruszalomacduska, satori, ivf-ivf, beates, Bozia3, Reni, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, pierwiastka, efcia, moremi, Mimbla, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a25411e40f22.jpg
kto chce?
samoobsługa z krojeniem żeby potem nie było że za dużo cukrów z mąką i masłem w kogoś wmuszam
ja tymczasem wstawiłam babkę ziemniaczaną na obiad i jeszcze tylko sos czosnkowy musze dorobić
Ciasto z betą ?
To chyba zadna nie odmówiBozia3, pierwiastka, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość