35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:dr odpisał, że zwiększa mi znów dawkę estrofemu (teraz już 5 tabl na dobę) i mam iść w poniedziałek na usg.
Zapytałam co będzie jeśli endo nie urośnie. Odpisał że wówczas spróbujemy na cyklu naturalnym, bo 9 mm trochę mało do transferu. Czyli- ten cykl będę miała straconyIdę w jakiś karton wleźć chyba.
Kometa a to dedykacja do twojego endo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 21:28
BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Wielebnaa wrote:kiedys było lepiej
szkoda ze tutaj takie niesnaski i ludzie opuszczają, w sumie ja was lubie wszystkie....
i komete
i ciebie
i paszczaka
i nawet moremi...
kurcze...nawet kapte
moze jeszcze bedzie tak jak kiedyśmacduska, BISCA, Wielebnaa, Bozia3, Mimbla, ComeToMeBaby, efcia, moremi, Sabina, Berenika, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWielebnaa wrote:kiedys było lepiej
szkoda ze tutaj takie niesnaski i ludzie opuszczają, w sumie ja was lubie wszystkie....
i komete
i ciebie
i paszczaka
i nawet moremi...
kurcze...nawet kapte
moze jeszcze bedzie tak jak kiedyś
Pamiętam, że było lepiej. To było wtedy gdy miałaś jeszcze pierwsze konto i nie musiałaś zakładać codziennie nowego.BISCA, Bozia3, Mimbla, ComeToMeBaby, efcia, moremi, malgos741, Sabina, Berenika, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ello, jest sukces!
Uspilam dziś dziecko na "ju ar fajn", bo przyszła przyjaciola na prasowanie, chłop poszedł na Pitbula, a Adas wyczuł klimat i nie chciał iść spac. Zasnal po 2 ju ar fajn.
Mieliśmy dziś sesje zdjeciowa, Adaś pozował zawodowo. Wystąpił w 4 ałtfitach i 5 rolach, zobaczymy jakie beda tego efekty
Pozdrawiam zaciazajace, zaciazone i te, co tego wcale nie chcą.
Bozia3, efcia, BISCA, anna maria, macduska, moremi, malgos741, Sabina, Berenika, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość