X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu gdzie ja zyje :-) dzieki za oswiecenie :-)
    ivf-ivf wrote:
    Aniu, jeszcze piątek mamy :-P ja z mężem w łóżku Bonda oglądam :-)

ivf-ivf, BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogladaj sobie ,ja juz znikam bo cos mi sie pieprzy przez zmeczenie

ivf-ivf lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc,,,,

ivf-ivf lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry pierwsza...
    lecę do roboty..

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bardzo mam nadzieje dobry.
    Opuściłam dziś moich chłopakow i walnelam się spać na sofie. 9h snu bez przerwy na transport dziecia z łóżeczka do łóżka, a potem bez malej rączki sprawdzajacej, czy nadal mam nos. Wyspałam się i stesknilam, wiec cel osiągnięty. Plany na dzień ambitne ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 08:45

krycha.stara, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, moremi, Simba, anna maria, Mimbla, ania.g, gosia7122, efcia, satori lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty Paszczu powinnaś chyba bloga jakiego pisać. Żal stracić opisów w stylu: mała rączka sprawdzająca czy nadal mam nos :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 09:28

krycha.stara, BISCA, moremi, paszczakin, Simba, satori lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    My nadal mało spimy, bo Młoda wciąż mocno kaszle.
    Zapomniałam wczoraj napisać, ze przyszłą karta Milenki. Wyniki są prawidłowe! Cudownie, wspaniałe, możecie z tej okazji prasowac od samego rana!!!!

krycha.stara, macduska, caffe, Berenika, Dziobak, Wielebnaa, Mega, Iwone, ComeToMeBaby, BISCA, paszczakin, Simba, anna maria, Jastra, Mimbla, gosia7122, malgos741, Bozia3, efcia, satori, beates lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry bardzo.

Napiszę, że mój Młody zdrowieje. Ma duzo energii, przypomniał sobie, że ma zabawki. Ogólnie nawet chodzi szybciej, mówi składniej, siedzi prosto a nie jak jakaś oferma. Przedtem po przyjsciu ze szkoły kladł się i oprócz odrobienia lekcji nie robił nic tylko leżał, zmieniajac ewentualnie pokój.

Teraz wiem, że mam w domu nastolatka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 11:10

krycha.stara, Dziobak, Wielebnaa, Mega, Iwone, paszczakin, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, Simba, Berenika, anna maria, Jastra, moremi, Mimbla, gosia7122, Bozia3, efcia, satori, beates lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie Tomus nadal z goraczka

bry

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Zgadnijcie co mam dzisiaj na obiad ;) tak, tak, to one- gołąbki :P

Iwone, malgos741, BISCA, Simba, Berenika, Jastra, moremi, Mimbla, gosia7122, Bozia3, efcia, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Stasznie czesto Twoje dziecko goraczkuje :-(
    Ale moze za to wiesz juz z automatu, jak w takich sytuacjach postepowac.
    Niech szybko zdrowieje &
    tzn ostatnie sraczki i goraczki miał z powodu zębów wirusa juz dawno nie miał, wczoraj w przychodni pełno dzieci tylko z goraczka, zadnych innych objawów, lekarka twierdzi ze po tym wirusie lubi sie pojawiac infekcja bakteryjna takze tzreba do niej wrócic jakby mu nie przeszło, dostaje czopek co 6godz i duzo picia

u mnie sałata z jajkiem i pomidorem bez chleba

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ty Paszczu powinnaś chyba bloga jakiego pisać. Żal stracić opisów w stylu: mała rączka sprawdzająca czy nadal mam nos :-)
    To prawda :)
    Dzien dobry, pieke jagodzianki.

PS Paszcza zapraszam po odbiór dzis wieczorem albo dostawa jutro w dzien - ja juz prasuje :)

anna maria, moremi, Sabina, Mimbla, Mega, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry bylo slonce ,teraz ponuro jakos sie zrobilo .Hela nie spal w dzien i meczy mnie i siebie :-) Ciesze sie ze wazse dzieci zdrowieja ,Tomkowi szybkiego powrotu do zdrowia zycze .Chyba cos przeprasuje bo cisnienie mi spadlo :-) milego popoluidnia

Sabina, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i udanego weekendu zycze.
    Sabcia, poprasuje za Milenke, jest wazny powod <3
    I za Waci nastolatka tez <3
    I za pozostale wazne powody tez, a co.
    Jutro kac jak nic

Sabina, macduska, gosia7122, efcia, Berenika, moremi, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już świętuje ;) otworzyłam sobie Bawarie :)

Ewka zdrówka dla Tupka

anna maria, Wielebnaa lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To prawda :)
    Dzien dobry, pieke jagodzianki.

PS Paszcza zapraszam po odbiór dzis wieczorem albo dostawa jutro w dzien - ja juz prasuje :)

jeżżu, dopiero to przeczytalam.. juz tez prasuje ;)

dostawa jutro prosze!!!

Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helou..
    Ogłaszam, że mam 16 pęcherzyków. Gin mówi że generalnie wszystko wygląda dobrze. Zostaję z tymi samymi dawkami Puregonu i Gonapeptylu, i to mnie cieszy.

Na poprzedniej wizycie estradiol miałam "tylko ok. 300" więc jest ok. Dzisiaj mnie nie kłuli.
    Endo ma 10 mm.

W poniedziałek ostatni podgląd z badaniem E2 i PRG a w środę najpewniej punkcja.

Z wrażenia zapomniałam spytać o moje TSH, ale z tego co się douczyłam przez ostatnie dni: jeśli ft3 i ft4 są w normie to nie ma się czym jeszcze przejmować. Gin dokładnie to samo mi mówił przez telefon.
    Tak więc zweryfikuję sobie to TSH dopiero po punkcji. Teraz nie ma powodu do paniki.

Dziś odwiedzam znajomą invitrówkę w szpitalu, więc mykam się szybko czegoś napić, zjeść i wychodzę. Będziemy grać w scrable :).
    Miłego wieczoru !

ania.g, Mega, gosia7122, paszczakin, macduska, Wielebnaa, caffe, ComeToMeBaby, gretka, efcia, malgos741, Reni, Bozia3, Berenika, BISCA, krycha.stara, moremi, satori, beates, Niuta lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

eee, nie, nuuudy.. takie rzeczy to fajne tylko dla bliskich, ja umarlabym z nudow czytajac bloga matki o dziecku ;)

ja sie wyzywam w mailach do mlodego- caly czas mu wszystko opisuje, zdjecia wysylam,, dzistanie dostep do tego konta e-mail kiedys na urodziny ;)

ComeToMeBaby, BISCA, krycha.stara, moremi, satori lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam się . U mnie sajgon .remont zaczęty ,wszędzie bałagan .
    Jesteśmy wszyscy chorzy na do datek i jak by było mało problemów córkę kolejna biopsja czeka tym razem wązła pachwinowego bo nie podoba się onkologowi.W poradni dla dorosłych całkiem inne leczenie jest,ten węzeł jako wartowniczy powinny być wycięty a w szpitalu dziecięcym po badaniu pet takiej decyzji nie podjęto bo stwierdzono radykalność zabiegu. Lekarz mówił też o większym marginesie wyciętego pieprza.Nie mogę spać po nocach gryzę się tym wszystkim.

widziałam że jakieś dymy tu były ,dziewczyny czy warto?

201408184765.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla super! Takich ponad pietnastakow masz az 16?

Ciesze sie z Sabci corci dobrych wynikow i z poprawy zdrowia Wacika. Ewa, zdrowia dla Tomeczka.

Ja wlasnie mojego polozylam, mimo, ze juz za pozno na sen. Od kiedy zaczal sie przemieszczac po domu sen juz zdecydowanie jest passe..
    I zrobilam dzis kolejnego biznesa zycia, kupilam mlodemu wozek taki do ciagniecia za raczke z drugiej reki. Wyglada prawie jak nowka, a zaplacilam 15 jurkow ;)
    o taki:
    Wooden_Baby_buggy_toy_wagon_TC4203.jpg

bedziemy nim do Simby po jagodzianki jezdzic ;)

gosia7122, macduska, Wielebnaa, Mimbla, efcia, anna maria, BISCA, moremi, satori, beates lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 13343 13344 13345 13346 13347 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ