35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wieczór bry
Jadę za godzinę do domu
Ale się ciesze
Później w drodze do was zajrzę
Może mało bywam , ale myślę i kciuki , kciugi i Kegle trzymamReni, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, anna maria, beates, pierwiastka, efcia, moremi, Mega, Mimbla, malgos741, Berenika, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Czołem dziewczyny.
Caffe Ty się nie wygłupiaj co? Odniosłam wrażenie, że jesteś osobą która potrafi się wczuć w sytuację każdej osoby i patrzeć na problem z obu stron medalu. Ja uznaję rozwiązania typu dajemy se po plaskaczu i zadowoleni idziemy na piwo. Takie męskie rozwiązania. Misiek Ciebie też się to tyczy. Po co wybywac z forum przez głupoty? A jak ktoś nie ma co innego do roboty tylko na fejsie obgadywac dupy to jego sprawa i sumienie. Mi tam było miło Was poznaćtakze ten wracać mi tu pedzikiem
Dziękuję jednak za to co napisałaś, bo rzeczywiście staram się postrzegać pewne kwestie także z punktu widzenia drugiej osoby, chociaż pewnie nie zawsze mi się udaje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 19:30
ComeToMeBaby, Sabina, anna maria, beates, Bozia3, efcia, moremi, Mimbla, malgos741, Berenika lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Pij. Ma się teraz udać. Nieważne czy na trzeźwo czy pijano
Kometa
A ja dodam jeszcze, ze widziałam jak nasze młodsze dziecko się dziś ruszalo
piję i zagryzam orzechamiSabina, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Powiedz mi Ewka co według Ciebie nie byłoby nudne na tym forum?
Tupka rzecz jasna szkoda bardzo.
szkoda ze tutaj takie niesnaski i ludzie opuszczają, w sumie ja was lubie wszystkie....
i komete
i ciebie
i paszczaka
i nawet moremi...
kurcze...nawet kapte
moze jeszcze bedzie tak jak kiedyśmalgos741 lubi tę wiadomość