35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:studzi się na parapecie
stanęło w końcu na kruchym z owocami leśnymi i bezą, zrobiłam dużą blachę, komu kawałek?
Ja tez musze chyba iść do okulisty. Przeczytałam : z owocami leśnymin i BETĄ
Moje ciasto rodzi się w bólach. Trochę je robię , trochę sprzątam no i forum podczytuje
Ps. Poproszę kawałekkrycha.stara, pierwiastka, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka, witamy ponownie w klubie staraczek
Cos w tym jest. Moja siostra, po bardzo dlugim i bolesnym porodzie zarzekala sie, ze nie chce wiecej dzieci. Ma 18-letniego syna i malucha 7 miesiecy.
Powiedzialam, pogadamy za kilka miesiecy. Dzisiaj sie przyznala, ze jej coreczka bardzo poglowie chodzi
pierwiastka, satori, Bozia3, ivf-ivf, moremi, iwcia77, beates, efcia lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a25411e40f22.jpg
kto chce?
samoobsługa z krojeniem żeby potem nie było że za dużo cukrów z mąką i masłem w kogoś wmuszam
ja tymczasem wstawiłam babkę ziemniaczaną na obiad i jeszcze tylko sos czosnkowy musze dorobićkrycha.stara, satori, Bozia3, ComeToMeBaby, macduska, ivf-ivf, moremi, BISCA, iwcia77, Sabina, beates, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
krycha.stara wrote:To apropos cukru, lansuje sie ponownie, bo pozostalam niezauwazona poprzednio, tym razem wiekszy format
Miesiac bez bialej trucizny
aaa, czej czej... no ładnie schudłaś, ładnie!to już możesz się poczęstować ciastkiem od Pierwiastki
krycha.stara, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypierwiastka wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a25411e40f22.jpg
kto chce?
samoobsługa z krojeniem żeby potem nie było że za dużo cukrów z mąką i masłem w kogoś wmuszam
ja tymczasem wstawiłam babkę ziemniaczaną na obiad i jeszcze tylko sos czosnkowy musze dorobić
Ja chcę.
Na deser po markizach czekoladowych.
U mnie będą jabłka pieczone z konfiturami.
A jutro szarlotka.pierwiastka, ComeToMeBaby, satori, Bozia3, moremi, BISCA, beates, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Ale Ty sie farobowac nie musisz, no
krycha.stara, malgos741 lubią tę wiadomość