35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu współczuję nerwów i życzę zdrówka dla córci. Jeśli chodzi o dymy ..nie warto są ważniejsze rzeczy..
gosia7122, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hera, ja pamiętam, ze jak byłam dzieckiem i długo potem,gdy człowiek się najadł niedojrzałych owoców i jeszcze popił mlekiem i miał problemy z żołądkiem to bardzo dobry jest napar z szyszek, do których daję link poniżej.
Nie dość, ze one pomagają w zatruciach, to jeszcze leczą żołądek gdy sa z nim problemy.
https://www.google.pl/search?q=szyszki+z+olchy&hl=pl&biw=1366&bih=608&site=webhp&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjVy8aQqPXKAhVKECwKHS5KAY8QsAQIKAWielebnaa, Bozia3, Berenika lubią tę wiadomość
-
Mam tak dla Heli ,super sprawa czesciej go uzywam niz spacerowki ,Hela wklada w niego wszystkie zabawiki ,ostatnio nawet nadmuchane Kolo do basenu i jedziemy w terenpaszczakin wrote:Mimbla super! Takich ponad pietnastakow masz az 16?
Ciesze sie z Sabci corci dobrych wynikow i z poprawy zdrowia Wacika. Ewa, zdrowia dla Tomeczka.
Ja wlasnie mojego polozylam, mimo, ze juz za pozno na sen. Od kiedy zaczal sie przemieszczac po domu sen juz zdecydowanie jest passe..
I zrobilam dzis kolejnego biznesa zycia, kupilam mlodemu wozek taki do ciagniecia za raczke z drugiej reki. Wyglada prawie jak nowka, a zaplacilam 15 jurkow
o taki:
bedziemy nim do Simby po jagodzianki jezdzicBozia3, krycha.stara, moremi, satori, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wielebnaa wrote:Tomek ma wysypke na tułowiu
A może to tzw. trzydniówka. Wojtek w Nowy Rok zagoraczkował, na następny dzień też mial gorączke, a potem pojewiła się wysypka, która po kolejnych 3 dniach zniknęła.Wielebnaa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Jutro wale tynki
Jakies oryginalne prezenty z tej okazji? Ja mam, ale z dopiskiem: "otworz za dwa tygodnie" i wtedy testa obsikam, a tam dwie tluste krechy beda.
Taaa, na pewnoSeksem sie pewnie tylko skonczy, jak zwykle...
seksem znaczy się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 23:35
satori, ComeToMeBaby, efcia, krycha.stara, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Jutro wale tynki
Jakies oryginalne prezenty z tej okazji? Ja mam, ale z dopiskiem: "otworz za dwa tygodnie" i wtedy testa obsikam, a tam dwie tluste krechy beda.
Taaa, na pewnoSeksem sie pewnie tylko skonczy, jak zwykle...
co ma być to bedzie Krycha...
walentynki, swieto dla pietnastolatek, w dodatku amerykanskie
mam w głebokim powazaniuivf-ivf, Bozia3, Berenika, krycha.stara, *aga* lubią tę wiadomość
-
Bry dziewczynki
pospałam sobie...
Mimbla, ComeToMeBaby, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hej dziewczynki,
U mnie piekne niebo dzisiaj, wiec jesli slonce sie utrzyma - w poludnie pojdziemy z malzem i psina na dluzszy spacer. Nie przywiazujemy wiekszej wagi do Walentynek. Co najwyzej, z rana dostalam do lozka herbate, kawe z mlekiem, owsianke z kropla wit.D oraz dwa zastrzyki z lodowki..
Lepszy rydz niz nic.
Milego dnia:)
ComeToMeBaby, efcia, Berenika, Mega, BISCA, beates, malgos741, macduska, Sabina, moremi, Simba, krycha.stara, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny