35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Walentynkowo witam - choć ja nie obchodzę tego święta- jakaś infantylna tandeta jak dla mnie...
W każdym razie zrobiłam obiad dla gości: rosół, frytki z pstrągiem pieczony w maśle, chili, koperku, czosnku i pietruszce, kiszona kapusta, papryka marynowana i ogórki. A na deser galaretka z truskawkami i bitą śmietaną.....I pierwszy raz w życiu jestem już po robocie...a goście dopiero za godzinę...
Miłego dniaWielebnaa, caffe, gosia7122, krycha.stara, iwcia77, *aga* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Walentynkowo witam - choć ja nie obchodzę tego święta- jakaś infantylna tandeta jak dla mnie...
W każdym razie zrobiłam obiad dla gości: rosół, frytki z pstrągiem pieczony w maśle, chili, koperku, czosnku i pietruszce, kiszona kapusta, papryka marynowana i ogórki. A na deser galaretka z truskawkami i bitą śmietaną.....I pierwszy raz w życiu jestem już po robocie...a goście dopiero za godzinę...
Miłego dniaBozia3 lubi tę wiadomość
-
Wielebnaa wrote:mnie wyciecie wartownika uratowało zycie, tak mysle, czas tutaj gra ogomna role, jezeli wartownik jest zajety pzrez raka to on sie juz rozprzestrzenia na inne wezly...mnie wycieli wartownika po chwili był wynik, był zajety i od razy mi wycieli wszystkie okoliczne wartownika, operacja trwala 6 godz, zyje do dzis
mam nadzieje ze to przeczytasz
Hera ale tu nikt nie mówi że węzeł jest zajęty on jest zwłókniały i słabo widoczny na usg i tylko dla tego ta punkcja.Córka miała po stwierdzeniu czerniaka wszystkie badania w tym usg i nie zalecono nawet docięcia co robi się ponoć rutynowo,to wszystko chyba zależy od wyniku histop.Chirurg powiedział że zajęte węzły wyglądają inaczej ale trzeba sprawdzić jak obraz jest nie jasny to standard. -
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Hera ale tu nikt nie mówi że węzeł jest zajęty on jest zwłókniały i słabo widoczny na usg i tylko dla tego ta punkcja.Córka miała po stwierdzeniu czerniaka wszystkie badania w tym usg i nie zalecono nawet docięcia co robi się ponoć rutynowo,to wszystko chyba zależy od wyniku histop.Chirurg powiedział że zajęte węzły wyglądają inaczej ale trzeba sprawdzić jak obraz jest nie jasny to standard.
chuchajcie na zimne
pozdrawiam cieplutko xgosia7122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Bry,
Wszystkie się walentynkują?megan8 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
witam sie ...u mnie net raz jest raz nie ma..co napisze to mi zjada posta..fakensik...
nie odniose sie do niczego , bo nie jestem w temacie...
zdradze wam njusa...radzieccy naukowcy udowodnili , ze po niedzieli nastepuje poniedzialek- no cos podobnego!
moze jutro sie podlacze
bye, byeReni, megan8, BISCA, malgos741, Mimbla, moremi, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, caffe, Bozia3, satori lubią tę wiadomość