35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jej Gosia, biedne jestescie z corcia, ile nerwow..
trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok..
a dymami nie ma sie co przejmowac.. kurz opadnie i wszytko wroci do normy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 17:49
gosia7122, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pokaze Wam na chwile mojego malego galgana
Ciach
10 mcy.. wierzyc sie nie chce..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 20:17
mysza1975, macduska, ania.g, ComeToMeBaby, Sabina, Jastra, efcia, gretka, Wielebnaa, kapturnica, malgos741, Reni, Iwone, Mimbla, Aasiula lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:pokaze Wam na chwile mojego malego galgana
10 mcy.. wierzyc sie nie chce..
Udało się, udało się załapać na zdjęcie! Śliczności.
P.S. Wojtek dla odmiany liczy nam włosy w nocy jak nie może spać.
malgos741, efcia, paszczakin, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Witam się . U mnie sajgon .remont zaczęty ,wszędzie bałagan .
Jesteśmy wszyscy chorzy na do datek i jak by było mało problemów córkę kolejna biopsja czeka tym razem wązła pachwinowego bo nie podoba się onkologowi.W poradni dla dorosłych całkiem inne leczenie jest,ten węzeł jako wartowniczy powinny być wycięty a w szpitalu dziecięcym po badaniu pet takiej decyzji nie podjęto bo stwierdzono radykalność zabiegu. Lekarz mówił też o większym marginesie wyciętego pieprza.Nie mogę spać po nocach gryzę się tym wszystkim.
widziałam że jakieś dymy tu były ,dziewczyny czy warto?
mam nadzieje ze to przeczytaszWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 18:44
caffe, malgos741, Iwone, Bozia3, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszcza rasowy urwis, mysle ze da ci zdrowo popalić!
zmartwiona Tupkiem poszłam do bio i kupilam mu acerole w tabletkach bede dawac do jedzenia skruszoną, zakupiłam tez bio buraki jabłka i marchew, zrobimy sok, zamierzam uzyć prośby, grozby bądz szantażu ewentualnie przekupstwa (kinderczekoladki) żeby ten sok wypiłBozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Mimbla super wynik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 18:54
Mimbla lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wielebnaa wrote:mnie wyciecie wartownika uratowało zycie, tak mysle, czas tutaj gra ogomna role, jezeli wartownik jest zajety pzrez raka to on sie juz rozprzestrzenia na inne wezly...mnie wycieli wartownika po chwili był wynik, był zajety i od razy mi wycieli wszystkie okoliczne wartownika, operacja trwala 6 godz, zyje do dzis
mam nadzieje ze to przeczytaszmalgos741, efcia, Berenika lubią tę wiadomość