35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:bardzo.
teraz z kolei czekam na smsa.
ciągle na coś czekam...
po tym wszystkim powinnaś iść mu wpierd*lić za te jego zwlekanieSimba, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Pierwiastka, współczuję straty babci. Masz rację, ze na takie wieści nie da się dobrze przygotować.
Bisca, nie martw się- podrosną. Czuję, że twój transfer tuż za rogiemBędzie się działo.
Reni, współczuję dolegliwości przy dziabaniu. A miałaś wcześniej stymulację tym samym lekiem? Jak się czułaś, zdaje mi się że dobrze? Mi po menopurze nic nie było, miałam ten najsilniejszy, 1200. Dawka też niemała 225.BISCA, pierwiastka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
Reni, współczuję dolegliwości przy dziabaniu. A miałaś wcześniej stymulację tym samym lekiem? Jak się czułaś, zdaje mi się że dobrze? Mi po menopurze nic nie było, miałam ten najsilniejszy, 1200. Dawka też niemała 225.
menopur 600 i 1200 to jest to samopaszczakin, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:menopur 600 i 1200 to jest to samo
różnią się dawką, czyli liczbą jednostek w opakowaniu:
600 ma 600 jednostek
1200 ma 1200 jednostek
a jest jeszcze 75 jednostek.
BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Jest! jest! jest! Mamy to! W sobotę transfer!
Od dziś włączam resztę leków i w sobotę o 13stej dostanę swojego kropkaivf-ivf, beates, Simba, Bozia3, *aga*, moremi, Sabina, Wielebnaa, krycha.stara, Natka_79, Dziobak, pierwiastka, Jastra, Aasiula, BISCA, paszczakin, malgos741, satori, Mimbla, anna maria, gretka, Berenika, Mega, gosia7122, mama78 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no nie
różnią się dawką, czyli liczbą jednostek w opakowaniu:
600 ma 600 jednostek
1200 ma 1200 jednostek
a jest jeszcze 75 jednostek.
co nie zmienia faktu, że dawka 225 z butelki 600 i 1200 to nadal jest 225
czyli to samo
różni się ilością leku w butelce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:49
-
na razie mam tak rozpisane
i w związku z tym, że mam więcej menopuru i większe dawki dostałam od razu menopur 1200
taniej wychodzi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3af2b183f3d0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:19
moremi, pierwiastka, BISCA, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:co nie zmienia faktu, że dawka 225 z butelki 600 i 1200 to nadal jest 225
czyli to samo
różni się pojemnością butelkiReni, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:na razie mam tak rozpisane
i w związku z tym, że mam więcej menopuru i większe dawki dostałam od razu menopur 1200
taniej wychodzi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6066d8222382.jpgSimba, Reni, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
w tym pierwszym ivf miałaś późno włączony menopur, w 8dc? ciekawe. jakiś inny protokół. a w tym drugim masz dużo wcześniej (ja też rozpoczynałam w 2dc) i dużo mniejsze dawki. I przy tych mniejszych dawkach tak źle teraz reagujesz?
Simba lubi tę wiadomość