35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Pacz biscuit na co trafilam przy okazji sprawdzania czy to ten sam lek.
https://lareinedelapma.wordpress.com/2014/11/12/cetrotide-vs-orgalutran/
nie znam ani jednego, ani drugiego. U mnie przepisuja decapeptyl 28 jours ( jedno klucie i 28 dni dzialania)
-
BISCA wrote:Reni, jak Twoj i moj plan sie uda to bedziemy mialy transfer tego samego dnia
Chcesz mnie za pare ?
pewnie, że tak
żałobę po Bursztynie już przeszłammoremi, Sabina, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem w domu. Jem gołąbki
Ale.ruskie
Kupiłam sobie kolejne spodnie na gumce. Wg mojej rodzicielki za ciasne. Jak jej wytłumaczyć ze teraz w ciąży nie nosi się worków? Ręcznie?malgos741, satori, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, Berenika, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam poniedziałkowo
Pierwiastka bardzo Ci współczuję
Bisca i Reni trzymam żebyście się sparowały
Kometkai widzisz - wyhodowałaś. Mocno zaciskam za sobotę.
Sabinkaja trzymam za badania a Ty się nie denerwuj a potem się zamienimy
Ja potrzebuję gaci na gumce już! Natychmiast! Mam leginsy ale mnie cisną. Wszystko mnie ciśnie. Potrzebuję gaci na niecisnącej gumceSabina, ComeToMeBaby, pierwiastka, BISCA, Reni, Mimbla, moremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
Ewka jak to jest, dziecko chore, a Ty pijesz? A jak będzie trzeba do lekarza? Czy byłaś, bo miałaś iść?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:59
moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Berenika, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Nowy cykl rozpoczęty
Wizyta w klinice Artrmida u doktora 24 lutego na 13
To zaczynamy walkę na dobremoremi, Reni, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, Mimbla, Dziobak, beates, paszczakin, Berenika, Mega, iwcia77, satori, Jastra, sandra80, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Asiula to się teraz zacznie
Za parę dni, proszę pana, to się dopiero zacznie: wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy…moremi, Aasiula, malgos741, BISCA, Sabina, Mimbla, Berenika, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jutro mam monitoring
już się nie mogę doczekać
muszę się ogarnąć
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b45b03979d13.jpgBISCA, Sabina, Mimbla, ComeToMeBaby, beates, Mega, iwcia77, moremi, satori, Aasiula, Jastra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysatori wrote:Witam poniedziałkowo
Pierwiastka bardzo Ci współczuję
Bisca i Reni trzymam żebyście się sparowały
Kometkai widzisz - wyhodowałaś. Mocno zaciskam za sobotę.
Sabinkaja trzymam za badania a Ty się nie denerwuj a potem się zamienimy
Ja potrzebuję gaci na gumce już! Natychmiast! Mam leginsy ale mnie cisną. Wszystko mnie ciśnie. Potrzebuję gaci na niecisnącej gumce
Zagladasz na fioletowa stronę? Ja czytam Ale nie nadążam. Na wrzesniowkach wczoraj omawaly wózki. Ja dalej niż do prenatalnych i kolejnej wizyty nadal nie wybiegamfajne tam sa dziewczyny i mamy 4 w ciąży bliźniaczej, w tym dwie w jednojajowej
Ale zdecydowanie za nimi nie nadążam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 19:52
moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jutro mam monitoring
już się nie mogę doczekać
muszę się ogarnąć
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b45b03979d13.jpga będzie ten dochtor jak z gazety dla gejów?
BISCA, Reni, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, satori lubią tę wiadomość