35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:w tym pierwszym ivf miałaś późno włączony menopur, w 8dc? ciekawe. jakiś inny protokół. a w tym drugim masz dużo wcześniej (ja też rozpoczynałam w 2dc) i dużo mniejsze dawki. I przy tych mniejszych dawkach tak źle teraz reagujesz?
może i późno, ale elonva ma działanie siedmiodniowe -
ComeToMeBaby wrote:w tym pierwszym ivf miałaś późno włączony menopur, w 8dc? ciekawe. jakiś inny protokół. a w tym drugim masz dużo wcześniej (ja też rozpoczynałam w 2dc) i dużo mniejsze dawki. I przy tych mniejszych dawkach tak źle teraz reagujesz?
Ja chyba mialam bardzo podobny protokol jak ten drugi Reni tylko ze lek inny niz cetrotide.ComeToMeBaby, BISCA, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale mialas.
Na gumce? Ja jestem powaznom osobom
możesz tak jak ja założyć spodnie męża i się ucieszyć, że schudłaś
ja tak zrobiłam
pomyliłam i założyłam jego spodnie motocyklowe (mamy ten sam model)
i zadowolona, że tyle miejsca i szelki muszę założyć, bo mi z tyłka spadają
i jeszcze do niego mówię " zobacz! tak się tańczy!"
potem na jesieni wyciągam kurtę cieplejszą, patrzę, a razem z nią próżniowo zapakowane moje spodnie
tak że ten..no...
ale cały sezon byłam z siebie dumnaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:45
Dziobak, Simba, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, paszczakin, malgos741, satori, Mimbla, Berenika, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:możesz tak jak ja założyć spodnie męża i się ucieszyć, że schudłaś
ja tak zrobiłam
pomyliłam i założyłam jego spodnie motocyklowe (mamy ten sam model)
i zadowolona, że tyle miejsca i szelki muszę założyć, bo mi z tyłka spadają
i jeszcze do niego mówię " zobacz! tak się tańczy!"
potem na jesieni wyciągam kurtę cieplejszą, patrzę, a razem z nią próżniowo zapakowane moje spodnie
tak że ten..no...
ale cały sezon byłam z siebie dumna
Ja sie boje jego spodnie zakladac, bo moze sie okazac cos zupelnie innego.
Nie zapominajmy ze Dzejms codziennie chodzi z twixami na 5km spacery, pchajac wozek o wadze 16 kg + 11,5 kg (Bubu) + 10,5 kg (Lulu)Reni, moremi, BISCA, paszczakin, malgos741, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Brawo Pani!
Ja sie boje jego spodnie zakladac, bo moze sie okazac cos zupelnie innego.
Nie zapominajmy ze Dzejms codziennie chodzi z twixami na 5km spacery, pchajac wozek o wadze 16 kg + 11,5 kg (Bubu) + 10,5 kg (Lulu)
a co to jest 5 km?
pcha, nie ciągnie więc się nie liczy
jak się dobrze rozpędzi to i jego pociągnieSimba, moremi, BISCA, satori, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Mowisz ze piesci sie ze soba?
Powiem mu
a pewnie, że tak
rozpędzasz wózek i wieszasz się na rączcenogi do góry i jazda
ja tak zawsze pędzę po hipermarketachmoremi, malgos741, satori, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość