35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:A bo ja wiem czy będzie?
Dochodzę do wniosku, że zgodnie z moim sztandarowym cytatem chyba nadchodzi pora zeby zwolnić wychodek.
Mhm, dobrze. Pojdziesz w slady Sabci
A serio, Wacia, myslisz, ze jestes gotowa na odpuszczenie ?Simba, macduska, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWacia, no co Ty????
Wracaj tu szybko, ja tez chce pare w kwietniu!
A tymczasem nam sie tu duzo ciaz szykuje, wiec prosze korzystac z wychodka poki nam ciezarne nie zajma-wiesz jak one czesto muszaBISCA, Simba, macduska, Mega, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Mhm, dobrze. Pojdziesz w slady Sabci
A serio, Wacia, myslisz, ze jestes gotowa na odpuszczenie ?
Coraz częściej myslę, ze to jest najlepsze wyjście z sytuacji. Te całe starania to była tylko mrzonka. Porwałam się z motyka na słońce.
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Wacia, no co Ty????
Wracaj tu szybko, ja tez chce pare w kwietniu!
A tymczasem nam sie tu duzo ciaz szykuje, wiec prosze korzystac z wychodka poki nam ciezarne nie zajma-wiesz jak one czesto musza
No !iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
witam stare prukwy
podkrecili neta o dziwo i laduje mi stronki ! nie ma to jak reklamacja
wogole zauwazylam ze chrome mi cos szwankuje a widze ze explorer calkiem niezle dziala
u nas leje od 2 tygodni...korby mozna dostac , bo ivo smara i kaszle i nie chce z nim wychodzic na ta wilgoc...zwlaszcza z eto juz sie u niego ciagnie od konca stycznia ...syropki, inhalacje i nic....jakos nie chce leciec po antybiotyk...
Wacia...Jastra, BISCA, Simba, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Coraz częściej myslę, ze to jest najlepsze wyjście z sytuacji. Te całe starania to była tylko mrzonka. Porwałam się z motyka na słońce.
Boziaaaaaa!!!! Mayday!!! Potrzebne te dwie flaszki, co je masz na weekend!
Szybko Waci trza dostarczyc!!!!Simba, macduska, Aasiula, Bozia3, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
A moze on Jakis alergik jest ?iwcia77 wrote:witam stare prukwy
podkrecili neta o dziwo i laduje mi stronki ! nie ma to jak reklamacja
wogole zauwazylam ze chrome mi cos szwankuje a widze ze explorer calkiem niezle dziala
u nas leje od 2 tygodni...korby mozna dostac , bo ivo smara i kaszle i nie chce z nim wychodzic na ta wilgoc...zwlaszcza z eto juz sie u niego ciagnie od konca stycznia ...syropki, inhalacje i nic....jakos nie chce leciec po antybiotyk...
Wacia... -
Witam wieczornie..
coś mało nas tutaj. . Gdzie wszystkie?
iwcia77, anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Coraz częściej myslę, ze to jest najlepsze wyjście z sytuacji. Te całe starania to była tylko mrzonka. Porwałam się z motyka na słońce.
No, to grubo teraz pojechalas.
Dobra, bylo prosba, bedzie grozba.
Wacia, wez sie koorwa w garsc kobieto. Malpa Cie zalala, masz dola, to sie rozumie, ale dobrze wiesz, ze jeszcze na Twoje "odpuszczanie" nie czas. Nie po to naprawilas sobie macice, zeby teraz odpuszczac.
Zabieraj mi te Dziunie i przestan sie mazac
caffe, malgos741, iwcia77, macduska, anna maria, Simba, Aasiula, Reni, sandra80, Mega, ComeToMeBaby, satori, Jastra lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Boziaaaaaa!!!! Mayday!!! Potrzebne te dwie flaszki, co je masz na weekend!
Szybko Waci trza dostarczyc!!!!caffe, macduska, Simba lubią tę wiadomość