35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWczoraj zapomnialam, wiec dzis kupilam testy owulacyjne. W aptece mieli tylko paskowe. Robie a tu bach, od razu dwie krechy- siem zaskoczylam. Pierwszy raz mi test owu wyszedl
Fajny widok takie krechy
W sumie to bardzo wciaga to mierzenie, sprawdzanie, emocje sacaffe, BISCA, moremi, Sabina, krycha.stara, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Wczoraj zapomnialam, wiec dzis kupilam testy owulacyjne. W aptece mieli tylko paskowe. Robie a tu bach, od razu dwie krechy- siem zaskoczylam. Pierwszy raz mi test owu wyszedl
Fajny widok takie krechy
W sumie to bardzo wciaga to mierzenie, sprawdzanie, emocje saAle na początku faktycznie robi to wrażenie...
Jastra, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a ja tak zapytam z ciekawości - jaka jest wyższość kartofla nad fasolą? To zależy od odmiany - czy jakieś inne warunki są ważne?
moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, Mimbla, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Yyyyy, a o co chodzi z tym flakonikiem?
Dziewczyna założyła wątek grudniówki 2015 na belly, no i opowiadała o swoim wspaniałym życiu, córeczkach bliźniaczkach, śmierci rodziców, no sporo tego generalnie. Okazało się, że wklejała czyjeś zdjęcia z instagrama i opowiadała niestworzone historie. Wkręciła tyle dziewczyn, zazdrościły jej tego życia. Jednym słowem masakra, lepiej tu ani nigdzie w necie nie wklejać zdjęć dzieci. A wogóle okazało się że ma 18 lat i jak się wydało wszystko to jeszcze ściemniała że ma schizofrenie i umarło jej troje dzieci, Zaprawdę nie brak debili na tym świecieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 17:30
-
Witam Was
Sabina wrote:Zagladasz na fioletowa stronę? Ja dalej niż do prenatalnych i kolejnej wizyty nadal nie wybiegam
A tak na poważnie to rence opadajom
Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Dziewczyna założyła wątek grudniówki 2015 na belly, no i opowiadała o swoim wspaniałym życiu, córeczkach bliźniaczkach, śmierci rodziców, no sporo tego generalnie. Okazało się, że wklejała czyjeś zdjęcia z instagrama i opowiadała niestworzone historie. Wkręciła tyle dziewczyn, zazdrościły jej tego życia. Jednym słowem masakra, lepiej tu ani nigdzie w necie nie wklejać zdjęć dzieci. A wogóle okazało się że ma 18 lat i jak się wydało wszystko to jeszcze ściemniała że ma schizofrenie i umarło jej troje dzieci, Zaprawdę nie brak debili na tym świecie
O raaany, faktycznie strach sie bac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-