35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ziemniaczka
Paszcza- super
Witam sie
Oj czuje sie tu podekscytowanieliczę ze w listopadzie będzie sie działo porodowo
Cos mnie Ovu wzywają
Widziałam "Marsjanina" i bardzo mi sie spodobał. Wczoraj poprawiłam "Vinylem" i trochę nie przytomna jestem ale serial zapowiada sie eleganckomalgos741 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:I teraz mi moje drogie powiedzcie. Czy ja moge sobie jakos czaro-marami, bez brania progesteronu cykl wydluzyc? Najchetniej opoznic owulacje.
Estrofem polecamChętnie bym ci wysłała ale pochłaniam tego tony i jeszcze sie boję czy mi na pewno wystarczy
-
paszczakin wrote:Wlasnie wrocilismy z kliniki. I jak moj cykl sie jakos zgra z moimi delegacjami (a dostane autoryzacje z ubezpieczenia), to ruszamy. Biorac pod uwage, ze mam 4 delegacje do lata, moze sie zdazyc, ze dopiero da rade robic w lipcu/sierpniu, jak Adama.
Pokazalam go dohtorowi. Mowie- ot, takie pan arcydzielo zrobil, to przyszlismy po nastepne
Jeeeejku, jeeeejku
Będzie drugie arcydzieło....
BISCA, satori, malgos741 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kometa, przygotuj sie na hustawke emocjonalna po transferze.
To bedzie tak : w pewnych momentach bedziesz przekonana, ze sie udalo. Taka intuicja. Po prostu, bedziesz w ciazy. Oczywiscie nikomu o tym nie powiesz, bo to nie racjonalne. 5 minut pozniej, z taka sama pewnoscia bedzesz czula , ze sie nie udalo i bedzie Ci sie chcialo ryczec. Wtedy Ci powiemy, ze dopoki nie ma @, jeste sznasa
Wszystkie, najmniejsze i prawie niezauwazalne sygnaly Twojego organizmu beda od razu interpretowane przez Twoj umysl i beda dowodem na to , ze sie udalo / nie udalo (w zaleznosci od tego, wktorej "fazie" bedziesz - na "tak "czy na "nie)
Kiedy bedziesz odliczc dni do testu/bety - minuty beda godzinami, godziny dniami a dni tygodniami.
Jesli zdecydujesz sie na test, to rozbierzesz go na czesci pierwsze. Jesli bedzie kreska, cien lub cien cienia, bedziesz sie wpartywac w patyk srednio 100000000000000 razy dziennie z glupim usmiechem na twarzy.
I to wszystko zachowujac pozory slynnego lotosu na spokojnej tafli jeziora.
À le ponoc warto
słodki Jezu, to ja nie robię tego in vitra jak tak, bo to mój opis bez transferu, to co ja będę wyczyniać? strach się baćReni, BISCA, satori, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
Może dlatego że nigdy jeszcze testów nie rozbierałam?a mam- czekają.
nie?
naprawdę?
to tylko ja taka ześwirowana?
majn gad, idę szukać psychologaBISCA, satori lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:nie?
naprawdę?
to tylko ja taka ześwirowana?
majn gad, idę szukać psychologa
ja to nawet tylko raz testa zrobiłambo był dołączony do zestawu testów owulacyjnych. także- nie wiem czy to czasem ja się nie mieszczę w jakichś normach, nie ty. możesz spać chyba spokojnie
moremi lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:bleh, wykluczone !
zadnych ziemniaczek, kartoflanek..
Kartofel.. Niemowleta pci zenskiej tez wygladaja jak kartofle i juz..
A moze i sie uda strzelic Jasia.Chlopaki sa takie fajne
kapturnica, BISCA, satori, malgos741, Simba, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tez nigdy testu nie rozbieralam.. Ale tez nigdy nie mialam zadnych cieni, oprocz po IVF. A wtedy robilam te takie paski, tam nie ma czego rozbierac
Alem sie podjarala..BISCA, satori, malgos741, Reni, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
Kartofel.. Niemowleta pci zenskiej tez wygladaja jak kartofle i juz..
A moze i sie uda strzelic Jasia.Chlopaki sa takie fajne
caffe, ivf-ivf, krycha.stara lubią tę wiadomość