35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć,
Bisca, no to do boju
Trzymam kciuki za wszystkie
Byłam na szczepieniu. Francesco nie był dzis najszczęśliwszy. Szczepionkami rotawirusy dzis mu nie smakowała a i ukłucie przyjemne nie było. Za to 50g brakuje mu do podwojenia wagi urodzeniowej. Waży teraz 6850g i juz wiem skąd mam te bóle kręgosłupa.krycha.stara, Bozia3, macduska, moremi, BISCA, Dobrawa, satori lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć,
Bisca, no to do boju
Trzymam kciuki za wszystkie
Byłam na szczepieniu. Francesco nie był dzis najszczęśliwszy. Szczepionkami rotawirusy dzis mu nie smakowała a i ukłucie przyjemne nie było. Za to 50g brakuje mu do podwojenia wagi urodzeniowej. Waży teraz 6850g i juz wiem skąd mam te bóle kręgosłupa. -
Bozia3 wrote:Te na rota szczepionki są faktycznie mało przyjemne. Ukłucie ukłuje, przez chwilę poboli, ale przynajmniej jest pewność, że poszło do organizmu...a z tym rota to wieczna zagwozdka... czy wypił, czy nie wypił....
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Na szczęście wypił, ryczał ale połykał. Zrobiłam błąd bo był juz głodny a ostatnio kręcili nosem gdy dalam tuż przed wizyta jeść- bali sie ze uleje a zjadł wtedy fajnie. Możliwe ze smak mu sie wyostrzył
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny