35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytam sobie gazete do kawy.
No i..
Niejaka Charlotte zostala zdiagnozowana,że cierpi na zatwardzenie. Byla u 3 lekarzy pietwszego kontaktu. Dostalawala leki.
I tak miesiace lecialy. Az pewnego dnia poczula potrzebe..cytuje Usiadlam na sedesie i poczulam cos dziwnego miedzu nogami. Spojrzalam w dol i zobaczylam pare oczu wpatrujacych sie we mnie.
Aaaa.malgos741, efcia, krycha.stara, paszczakin, moremi, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Czytam sobie gazete do kawy.
No i..
Niejaka Charlotte zostala zdiagnozowana,że cierpi na zatwardzenie. Byla u 3 lekarzy pietwszego kontaktu. Dostalawala leki.
I tak miesiace lecialy. Az pewnego dnia poczula potrzebe..cytuje Usiadlam na sedesie i poczulam cos dziwnego miedzu nogami. Spojrzalam w dol i zobaczylam pare oczu wpatrujacych sie we mnie.
Aaaa.
Co Ty czytasz Magdala? Skandale?
BISCA, ivf-ivf, efcia, krycha.stara, Mimbla, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Czytam sobie gazete do kawy.
No i..
Aaaa.[/QUOTE
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Bry.
U mnie nie ma prądu. Łeb nastroszony, ciuchy zmięte , dobrze że mam gaz a nie kuchenkę elektryczną.
Pojechałam po kasę, bankomat zdechł,dobrze że bank tuż obok. Powiem Wam że czasy bez komputeryzacji były piękne. W życiu tak szybko nie wypłaciłam kasy. Jeden kwiatek, dwie minuty i do widzenia.
Pozdrawiam staraczki, zaciążone i swiezynki.
Co by tu jeszcze.
Wczoraj byłam na wycieczce szkolnej, w Marcu patrzę, a na nowych spodniach niebieska plama, na kurtce też. Picie mi się wolał do mojej niebieskiej świętej torebki i zachciało jak się puścić farbę. Założę się że na spodniach i kurtce ten barwnik będzie wyjątkowo trwały.
Miłego dnia.Reni, efcia, BISCA, macduska, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wata ale nie mow ze sobie wlosy nad kuchenka gazowa wysuszylas
Nie, moje krótkie. Same wyschły, tylko bez suszarki przylizane będą.
Tzn. nie będą bo prad już jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:04
Herra, Reni, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Czytam sobie gazete do kawy.
No i..
Aaaa.moremi lubi tę wiadomość
-
Miałam dziś ochotę zjeść kaczkę - bardzo lubię, natomiast raz próbowałam gęś i dla mnie jest parszywa....
Poprosiłam A., żeby kupił...On to zrobił...ale mnie podsumował w rozmowie...Wie, że ja ze wsi jestem kiepska...rzodkiewki i te sprawy...
Oto nasza rozmowa z fejsa:
A:gęś w lodówce
B:gęś????????????????
A:znaczy kaczka;)
B:o Boże...słabo mi się zrobiło...
A:przecież Ty i tak nie rozróżniasz - nawet na żywo,
wystarczy tylko skrócić szyję i powiedzieć...o jaka wielka kaczka nam się trafiła...
ivf-ivf, beates, Reni, BISCA, krycha.stara, Dziobak, satori lubią tę wiadomość